Soğan kürü

ya, peki tadı nasıl? reglinizin kaçıncı günündesiniz? siz de mi ilk bebek için?

hey gidi eski zamanlarr heyyyyyyyyyyyyyyyy tadını bilmezmişsin sogan kürünün
foliğim senin topikinde mi vardı bu konuda yeni gördüm ziyarete geldim neden hiç sölemedin bakim
sebebi ziyaretim bu arada sana sarı lalaler aldım çiçek pazarından

dimi yaa insanoğlu kuş misali

Mrb kizlar, bende mayis sonu pro baktirdim 31,5 cikti dostinex verdi 2 hafta yarim olarak haftada 1gun ictim yani 2 kez kullanms oldm ve o ay hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Bazi yerlerde okudum ki dostinex alirken korunmak hatta bitincede 1 ay korunmak gerekiyomus.Acaba ilactan dolayimi kimyasal gecirdim hala suphedeyim tabiki nasip degilmis ama onleminide almadim saniyorum( doktor uyarmadigi icin.)Sizlerden bilgisi olan varmi dusukten sonra doktor adet btsin 10 gun gecince gel demisti bu hafta gidicem bakalim insallah dsuktur prolaktin..

bende denedim bu ay 15 gün. eşime de keçiboynuzu kürü içiriyorum her gün. bu ay fazlasıyla belirti yaşadım umutlanmak istemedim vitamin eksikliğidir diye.oradaki hemşire gebelik belirtisi de olabilr dedi ve adetime 8 gün kala kan testi verdim sonuç negatif. hala belirtilerim var ateş basmalarım oluyor. bakalım önümüzdeki ay bi 10 gün daha kullanacağım.sonra da incir kürüne başlayacağım.gebe kalmazsam tabii.

Ben de on gün kür yaptım adetime on gün var..inşallah günüm geçer de çifte bayram yaptırır Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…