Soğan kürü

hormonları düşüren ilaçlar varmış hemen düşüyormuş bakalım yarın ne diyecek. Bu arada topiğin adı ne ?

rose cnm yardımcı olursan sevinirim şimdi doktor kontrolden sonra sadece iltihap var dedi bende o an soramadım bebek olabilirmi diye ama zaten 4 haftalıktan azsa göremiyorlarmış şimdi benim kafamı karıştıran fitil verdi antibiyotik falan ama gebelikte kullanılmaz yazıyo adetimi beklimmi yoksa hemen kullanayımmı adetini bekle demezmiydi:44::44::44::44:

reglini bekle canım emin ol öyle derdi .... kullanma sakın .....ilaçların adı ney .....

cnm nizoral(fitil) sporex (ant.)bekleyeyimmi şimdi cnm

bekle canım bunlar gee olma ihtimalini düşünerekten içme derim zararlı Allah korusun varsa düşürürsün ......yada kesen oluşmaz engeller kanaman olur onun için 10 gün sonra iç reglin gelmezse 10 gün sonra git kan testi verirsin baktırırsın ondan sonra Allah büyük

teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için

:s bende de baş ağrısı oluyordu evet stesi çok yapıyorum her adet oluşumda üzülüyorum uf pazar günü şehir dışını çıkıcam 15 gün yokum benden demi isterler acaba

isteyıp ıstememek doktora kalmıs bir şey...benım doktorum gerek görmemıstı ama ben cok kafama taktıgım ıcın nörolojı gıttım ve mr ıstedım.doktor da hemen mr a yolladı zaten.
her gun kafama takmaktansa bır kere de ögrenecegım sonucu.
gercı korkmaya cok gerek yok beyınde bir şey varsa bıle ilaçla buyumesı durduruluyor ancak küçülmuyormus.

merhaba canlar soğan kürü uygulamak istyrm ama nasıl oluyo adetimin bugün son günü nasıl yapcam herşey bebiş olsun diye cevaplarınızı beklyrmmm

peki yarari olmuyormu 6 gun tek içtim.......internetle aram yok komsulardan ogrendim iyi oldugunu

merhaba canlar soğan kürü uygulamak istyrm ama nasıl oluyo adetimin bugün son günü nasıl yapcam herşey bebiş olsun diye cevaplarınızı beklyrmmm

adetinin bitiminin iki üç gün sonrası içmeye başlayabilirsin..son günse bugün en uygun başlama zamanın üç gün sonra..
15 gün boyunca sabah akşam aç karnına, günde iki sefer..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba sogan kurunu tamamladım ama ne gelen var ne giden
Ramazan oldugu icin de 15 gün 1 bardak yaptım. Belki ondandır bilmiyorum.. Sizce hemen etkisini gostermez mi ne yapıcagımı sasırdım artık

Son düzenleme:

merhaba ben hayit hapini be sogan kurunu bir arada kullanmayi dusunuyorum.herkes hayitin cayindan bahsediyor bende hapini aldim ama korkuyorum kullanmaya.sen de hap ise yaradimi acaba ben 6 yildir bebek tedavisi goruyorum o yuzden kullanmak istiyorum....

kızlar biliyorsunuz ki adet düzensizliği için kullanıyorum soğan kürünü... ve bu ay 15 gün kullandım ve kür bittikten 4 gün sonra adet gördüm... ama hiç sancım yok.. çok rahatım galiba işe yarayacak... bakalım bu ay da devam ediicem eşime de keçi boynuzu başlayacağım belli mi olur bakarsınız mucize bebiş gelir önümüzdeki ay

kızlar geçen ay adetin 3. günü hormon testleri istemişti doktor..sonuçlarını aldım..
FSH : 5.62
LH : 5.41
daha doktoruma gösteremedim..merak da ettim pcos var bende sanki sonuçlar iyi gibi geldi bana..
sizce nasıl kızlar?

ne güzell canım ya sevindim..ben üç ay kullandım hiç adet olmadım..
keşke bende de işe yarasaydı

Selam selen,
Yalnızca bu sonuca bakarak pcos olmadığını kesinlikle söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…