İlk başladıgında.. Adet bitiminden 2 veya 3 gun sonra başlanıyor.. 1 adet yemeklık sogan (mor yada beyaz sogan olmaz) 1buçuk bardak kaynamış suyun içine kabukları soyulduktan sonra 4e bölerek at .. agzı kapalı 5 dk kaynadıktan sonra sogumadan ve cok sıcak olmadan yudum yudum aç karna içilmesi... kist falan olanlar gunde 2kere yapıyor taze olarak...
sonra adetıne 10gun kala sanırım (yanlısım varsa duzeltın arkadaslar) 2.doz olarak 7 gun yapıyorsun... Şİfa olsun hepimize ...
İlk başladıgında.. Adet bitiminden 2 veya 3 gun sonra başlanıyor.. 1 adet yemeklık sogan (mor yada beyaz sogan olmaz) 1buçuk bardak kaynamış suyun içine kabukları soyulduktan sonra 4e bölerek at .. agzı kapalı 5 dk kaynadıktan sonra sogumadan ve cok sıcak olmadan yudum yudum aç karna içilmesi... kist falan olanlar gunde 2kere yapıyor taze olarak...
sonra adetıne 10gun kala sanırım (yanlısım varsa duzeltın arkadaslar) 2.doz olarak 7 gun yapıyorsun... Şİfa olsun hepimize ...
dogru soyluyorsun canım azımle devam etmek lazımsogan kurune ınsallah olcak amınnn
sagol canım allah razı olsun
Ben adetimin 4. Gunundeyim 4 gundur sogan kuru iciyorum adetli adetlî´´´´´yarari olurmu sizce??????
ne durumdasııın canııım yaptınmı test senin göğsünde ağırmadı bu ay
Benimde bugün 35 günüm hala olmadım 5 gündür sırtım ve belim ağrıyor test aldım ama yapmaya cesaretim yok bugün kocam'ın doğum günü bugünde ona böyle bir hediye yi vermeyi çok istiyorumama tek çizgi görürüm diye yapamıyorum :99:
desene aynı durumdayızBenimde bugün 35 günüm hala olmadım 5 gündür sırtım ve belim ağrıyor test aldım ama yapmaya cesaretim yok bugün kocam'ın doğum günü bugünde ona böyle bir hediye yi vermeyi çok istiyorumama tek çizgi görürüm diye yapamıyorum :99:
Selinayy, bence testi yap kurtul. Güzel haberse böyle bir günde dediğin gibi böyle bir hediye muhteşem olacaktır. Babanın doğum gününde sen de aramızdaydın( İnşallah ) Yoksa da başka bir gün gelmek istemiş olabilir. Kendine ait özel bir günde Sakın üzülme tatlım. Ben de bekliyorum bebişimi ne zaman gelecek kimbilir . Hayırlı zamanlarda, hayırlı evlatlar olarak gelsinler inşalah. Eşinle mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bebişli nice nice yıllara:79:
desene aynı durumdayızbnmkinin doğum günü 1 ay sonra, hem evlilik yıldönümümüz de onun 1 gün öncesinde. Ama 1 ay daha ben dursam bebek durmaz tabi varsa
bilmiyorum cnm gerçekten kabus olmaya başladı bu test benderegli günlerimizde aynıydı seninle ama ben 35 de bir oluyorum bugün 5 e kadar olmam lazım :87: sen benden daha erken oluyorsun sanırım inşallah ikimizde hamileyizdir :89: sen n zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
bilmiyorum cnm gerçekten kabus olmaya başladı bu test bende
bilmiyorum cnm gerçekten kabus olmaya başladı bu test bende
Belirtim yok cnm. Regl belirtim de yok ustelik. 1 haftam gecti bnm..peki hiç belirti falan var mı? birde kaç gün geçti senin
Yarar cnm, tamm da dedigin ise yariyor hattâ :))merhaba bende sogan kurune baslamayi dusunuyorum.hem zayiflamak icin hemde adet olmak icin.bu kurle ilacsiz edet olmayan kisilerdede ise yariyormu acabaaa
adet duzensizligi icin kullaniyorlar ya ben ilacsiz hic olmuyorum o yuzden sordum.Belirtim yok cnm. Regl belirtim de yok ustelik. 1 haftam gecti bnm..
Yarar cnm, tamm da dedigin ise yariyor hattâ :))
adet duzensizligi icin kullaniyorlar ya ben ilacsiz hic olmuyorum o yuzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?