Soğan kürü

Ben adetimin 4. Gunundeyim 4 gundur sogan kuru iciyorum adetli adetlî´´´´´yarari olurmu sizce??????

dogru soyluyorsun canım azımle devam etmek lazımsogan kurune ınsallah olcak amınnn

Ama ne zamana kadar kullanilmali????

Ben adetimin 4. Gunundeyim 4 gundur sogan kuru iciyorum adetli adetlî´´´´´yarari olurmu sizce??????

Adetliyken içmıyoruz.. arkadaşım.. adetın bıttıkten sonra 2 yada 3 gun sonra başlıyorsun 15 gun içiyorsun sonra bırakıyorsun... 2 ve 3. doz için daha farklı yanlış yapıyorsun... adetın bıttıkten 2 yada 3 gun sonra içeceksin... bir sürü yazı var hiçmı okumuyorsun?

ne durumdasııın canııım yaptınmı test senin göğsünde ağırmadı bu ay

Su an iciyorum sogan kurunu ..ilk defa iciyorum

Tado normal,agir degil,tavsiyem cok sogutunca icmeyin..

Yalniz ben bugun sitede okudum ve hatirladim ve yapim dedim,yaptim iciyorum..ama adet gununu felan beklemedim rastgele iciyorum... haydi hayrlisi bakalim,zarari degil faydasi dokunacak eminim sirf saglikli diye iciyorum ama adet duzenleme ve bicok faydasinida gorucem elbette uzun sure kullandiktan sonra insallah..

Bulutefem nasilsin arkadasim nasil geciyor ramazan? Tedaviye basladiniz mi?
Ben hâlâ regl olmadim, 13unde olmam gerekiyodu. Baskasi olsa neden test yapmadığını merak eder, hatta belki kizardim :) ama kendim soz konusu olunca hamile olabilecegime ihtimal vermedigim icin heralde geciktiriyorum işte .. bugun yarin regl olurum nasilsa, bosuna test harcadigima bile degmez diye düşünüyorum. Hem tek cizgi gorup moralim bozulmasin, bu sekilde bir ihtimal hayat daha kolay devam ediyor :)

kizlar siz nasilsiniz, nasil geciyor yaz, tatil, ramazan??

Benimde bugün 35 günüm hala olmadım 5 gündür sırtım ve belim ağrıyor test aldım ama yapmaya cesaretim yok bugün kocam'ın doğum günü bugünde ona böyle bir hediye yi vermeyi çok istiyorum ama tek çizgi görürüm diye yapamıyorum :99:

Selinayy, bence testi yap kurtul. Güzel haberse böyle bir günde dediğin gibi böyle bir hediye muhteşem olacaktır. Babanın doğum gününde sen de aramızdaydın ( İnşallah ) Yoksa da başka bir gün gelmek istemiş olabilir. Kendine ait özel bir günde Sakın üzülme tatlım. Ben de bekliyorum bebişimi ne zaman gelecek kimbilir. Hayırlı zamanlarda, hayırlı evlatlar olarak gelsinler inşalah. Eşinle mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bebişli nice nice yıllara:79:

desene aynı durumdayız bnmkinin doğum günü 1 ay sonra, hem evlilik yıldönümümüz de onun 1 gün öncesinde. Ama 1 ay daha ben dursam bebek durmaz tabi varsa

Tşk ederim canım bilmiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum en azından akşam vaktine kadar olmazsam o zaman yaparım çünkü geçen ay saat 5 de olmuştum şimdi yapmaya cesaretim yok.

desene aynı durumdayız bnmkinin doğum günü 1 ay sonra, hem evlilik yıldönümümüz de onun 1 gün öncesinde. Ama 1 ay daha ben dursam bebek durmaz tabi varsa

regli günlerimizde aynıydı seninle ama ben 35 de bir oluyorum bugün 5 e kadar olmam lazım :87: sen benden daha erken oluyorsun sanırım inşallah ikimizde hamileyizdir :89: sen n zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

regli günlerimizde aynıydı seninle ama ben 35 de bir oluyorum bugün 5 e kadar olmam lazım :87: sen benden daha erken oluyorsun sanırım inşallah ikimizde hamileyizdir :89: sen n zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
bilmiyorum cnm gerçekten kabus olmaya başladı bu test bende

peki hiç belirti falan var mı? birde kaç gün geçti senin
Belirtim yok cnm. Regl belirtim de yok ustelik. 1 haftam gecti bnm..

merhaba bende sogan kurune baslamayi dusunuyorum.hem zayiflamak icin hemde adet olmak icin.bu kurle ilacsiz edet olmayan kisilerdede ise yariyormu acabaaa
Yarar cnm, tamm da dedigin ise yariyor hattâ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…