Hepinize merhaba
Geçenlerde buraya gelip yazmıştımm sogan kürünü nasıl uygulayabilcegimle ilgilii bana yardımcı oldunuz coook sagolun.. Doktorum her ne kadar bir seyin yok dese de raporda polikistik over yazıyorduuu
ramazandan sonra doktora gitmeyi düsünüyorum.. sorunum ilacsız adet olamamakk yani 2-3 ayda 1 oluyorum.. Daha yasımda kücük oldugu icin acıkcası ilac kullanmak istemiyorum.. Sizlerin tavsiyesiyle sogan kürüne pazartesi günü basladımm
Ramazan oldugu icin düzenli yapamıyorum ve sahurdan once 1 bardak iciyorumm.. Bu ay acaba adetim zamanında gelir mii benim icin gercekten mucize olurr :44::44::44:
niley soğan kürü nasıl bişey ve neden kullanılıyor bendee overkistim vede çatlama iğnesi kullandım ama bu ay adet olsum ve de dpktora giitiğimde kistim çıktı bir yumurtsam çatlammamışve de kist oluşmuşş bna d.kontrol hap verdi.bu kistin kaybolması için ne yapmalıyım bi,r bilgin var mı acaba lütfen yardımcı ol çıldırıcammm(
folik canim neden artik test yapmiyosun bence hamilesinKızlar ilginize teşekkür ederim.gercekten duygulaniyorum..
salı sabahı kısmetse dönüyoruz Türkiye'ye. Hazırlıklar yoğun malum kosturmaca.. Bugün BAT ama bildiğiniz uzere olmadim, olacak gibi de durmuyorum. Korktugum basima geldi sanırım, prolaktin zipladi, döngüm hopladi vs..regl olmayı bekliycem çaresiz. Bayramdan sonra da yeniden doktor yolları taştan.. sadece regl habercisi oldugunu dusundugum yoğun akintim var beyaz sarimsi gibi o kadar...
Ramazanın bereketi uzerimize olsun. Selametle kalın, hepinizi cok seviyorum.
canım kistin güzelce temizlenmiştir insallah.sogan suyu karın agrısı yapıyo demekki fayda ediyo devam küre kızlar yılmak yok :)
Hanımlar Lh testi yaptım pozitif çıktı 2sıde aynı koyulukta ... 12.gunum bugun benım sabah 7de ateşim 36.2 idi sogan suyundada 2.gunum bu gece 3. bardak inşallah.. :) sahura kadar çalısırız artık
yumurtamın catladıgını ateş yükseklıgındenmı anlıcam acaba?
benimde yıllardır bi düzenli bi düzensiz yuvarlanıp gidiyoama inşallah bende artık zamanında bekliiyorum adetimi soğana devammmm
Hanımlar Lh testi yaptım pozitif çıktı 2sıde aynı koyulukta ... 12.gunum bugun benım sabah 7de ateşim 36.2 idi sogan suyundada 2.gunum bu gece 3. bardak inşallah.. :) sahura kadar çalısırız artık
yumurtamın catladıgını ateş yükseklıgındenmı anlıcam acaba?
folikasitka test yap lütfen :):) çok meraktayım bendeumarım bu topikten bi hemile çıkarda bizi daha da tetikler :
Dün Lh pozitifti.. ateş 36.2 .... bugun Lh negatıf Ateş 36.4 normal bi durummu sizce? yumurtamı çatlamış yada yumurta çatlayınca Lh negatıfmı cıkarki acaba? :)
Evet cnm yimirta catlamisss, DPO'n hayirli olsunn vee bugun mutlaka calisiyosunn :)) ortalama 24 saatiniz var yimirtayi yakalamak icin. Kovalamaca baslasinnn
Dün çalışmıstık.. İnşallah onlar kovalar birbirini ebeler .. bebeler
Dün Lh pozitifti.. ateş 36.2 .... bugun Lh negatıf Ateş 36.4 normal bi durummu sizce? yumurtamı çatlamış yada yumurta çatlayınca Lh negatıfmı cıkarki acaba? :)
Dün çalışmıstık.. İnşallah onlar kovalar birbirini ebeler .. bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?