Soğan kürü

Zekeriya (a.s) nın duası: '' Rabbi la tezarni ferden ve ente hayrulvarisin.''
''Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver) , Sen varislerin en hayırlısısın.'' (Enbiya,21/89)

Adet bitimi insaallah bende uygulayacagimmmm..bu arada kokusu icince kalici mi acaba

inşallah iyi sonuc alırsın ben de uyguladıgım ay hamıle kalmısım hayıt suyu ıle beraber :) adetın 7. gunu baslayıp sabah aksam 15 gun ıc 22. gun bıtır. allahım şifası hayırlıysa senden de. burnunu tıka iç o kadar ilaç aldık iğne vurulduk ne acılar cektır bu onların yanında hiç kalır canım.inşallah hayırlısıyla sonuc alırsın.

kızlar hocanoın sıtesınde gezındım bıraz kafam karıstı addet bıttıkten sonra 2cı gun baslanıyo 15 gun yapılıyo sonra bıdahakı adete 10 kalamı uygulanıyor?

kızlar hocanoın sıtesınde gezındım bıraz kafam karıstı addet bıttıkten sonra 2cı gun baslanıyo 15 gun yapılıyo sonra bıdahakı adete 10 kalamı uygulanıyor?

evet cnm aynen öyle, (adetin 3 gün sürüyorsa 5. gün veya 5 gün sürüyorsa 7. gün gibi) adetin bittikten 2 gün sonra başlayıp günde 2 kere taze hazırlayarak ve 15 gün için diyor. eğer regl olunursa diğer ayki regl tarihine 10 kala 10 gün için diyor.
10 gün kaldığını nerden bilicem, nasıl tahmin edicem? diye soranlar için de "en son regl gününüzü dikkate alın" diyor.

tamam canım sagol 28 gunde bır oluyorum oyuzden 10 gun kala baslamam hesaplamam daha kolay olcak

Allah razi olsun canim insaallah isteyen bekleyen herkes kavusur bebegine......
Hayit tohumunu birlikte kullandiysan onu nasil kullanacagim acaba bilgilendirirsen cok ssevinirim ;-)

kızlar ben youtube saraçoğlunu dinledim bi tv programında anlatıyordu adete 15 gün kala başlanacak günde 2 kez aç karnına ve taze olacak diyor sizde dinleyebilirsiniz youtube soğan kürü yazın çıkıyo

yaa ben 6 gün yaptım kürü hatta yazmıştım da buraya ama iki gündür yapamıyorum çok yoğunum bu aralar
tekrar devam etsem olur mu acaba??:44:
bu arada adetim yine gecikti hiç bi kıpırtı yok çok üzülüyorum

Allah razi olsun canim insaallah isteyen bekleyen herkes kavusur bebegine......
Hayit tohumunu birlikte kullandiysan onu nasil kullanacagim acaba bilgilendirirsen cok ssevinirim ;-)

ben önce hayıt tohumunu tohum şeklınde alıp havanda dövüp sıcak suda bır muddet beklettıkten sonra içilecegını duymustum yaptım am coplerı suzsemde gıtmedı o da içerken mıdemı bulandırdı, fakat buyuk aktarlarda 1,5 lt sişe içerisinde hazır satılıyor o daha iyi ben ondan da sabah aksam yarım cay bardagı içtim cok da kullanmadım 20 gun falan içtim ama 3 ayda daha iyi sonuc alan arkadasları duydum hatta elimde 2 şişe de kaldı ben görevden dolayı diyarbakırdayım düşük ihtimal ama belki burdaysan verebılırım ya da aktarın adresını tarıf ederım.inşallah sağlıkla sıhhatle bebişleriniz hayırlı zamanda gelir.hepimiz imtihan olduk aslında. zamanında peygamberler bıle evlatlarıyla sınanmışlar sizlerde inşallah mükafatlandırılacaksınız.sen benım hikayemi okudun, artık sabrın son sınırındaydık aşılama iptal edildi dınlandıkten sonra tüp bebek yapılacaktı ama yıne rabbımın ol dedıgı zamanda oldu.allah ugrasan ınsanları görüyor pes etmeyin kesınlıkle, ben hergun tedavı surecını düşündüğümde yaşadıklarımızı anımsadığımda önce bebeğime sağlık sıhhat diiliyorum ve her zamann allahım ben yaşadım çok zor, olmayan, uğraşan, dileyen herkese nasıp et diyorum.allahın izniyle olacak inşallah...

kürleri düzenli yapmak her zaman çok önemli, kaçırmasaydın keşke, bu durumda napmalısın bilmiyorum :26:

kızlar ben youtube saraçoğlunu dinledim bi tv programında anlatıyordu adete 15 gün kala başlanacak günde 2 kez aç karnına ve taze olacak diyor sizde dinleyebilirsiniz youtube soğan kürü yazın çıkıyo

cnm izlediğin videoların yayınlanma tarihlerine dikkat ettin mi? çünkü hoca kısa bir süreden beri regl bitiminizden 2-3 gün sonra başlayın şeklinde tarif ediyor artık kürü. bu yüzden izlediğin videoların güncel olması mühim.

kızlar günaydın kür nasıl gıdıyor belırtıler varmı hiç

kızlar günaydın kür nasıl gıdıyor belırtıler varmı hiç

bugün 5. günüm. vallahi bende gurultu dışında bir şey yok gibi. o da çok azaldı. yalnız dünden beri sanki hafif akıntı gibi sarımsı beyaz bişey geliyo tuvaletten sonra. ama soğandan mıdır yoksa yumurtlamam yaklaşıyo ondan mıdır bilmem :26:
sizde ne var ne yok???

benımde araara kasık agrım oluyo lavabaya cıkınca hafıf sarı akıntı bende goruyorum ama anlamadıgım hoca demıstı ıkı ucgun sonra aşırı akıntı olcak anlıycaklar işe yaradıgını oyle cok akıntım olmadı anlamadım benımde 8 gunum

evet bak demek ki senin de benim gibi yumurtlama günlerin olduğundandır belki o akıntı, ama pko olduğunu söylemiştin sende daha yoğun olmalıydı o zmn dediğin gibi :26: belki regl yaklaştıkça artar kimlerinde öyle olmuş.

10 gun var reglıme belkı reglemıdemı temızlenır acep

bugün soğan küründe 5. günüm az önce ilk defa belirgin olarak açık pembe akıntım geldi umarım sende de işe yarayacak bu bulutefe, bana bir sorunun yok dedikleri halde boyle olduysa sende olmaması imkansız yani düzenli içiyorsun değil mi? ve de mümkünse sıcakken iç, ben bugün ilk defa çok ılıtmadan sıcakken içtim zorla yudum yudum.

canım senın adına cok sevındım işe yaramasına evet canım sıcak ıcıyorum sogutmuyorum hiç inşllah bendede işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…