• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

canım başladınmı kure

evet 2 saat önce siftahı yaptım ama gerçekten çok fenaymış :37: genzimde rayihası var hâlâ,
kür bitiminde bir süre soğandan uzak yaşayacağım sanıyorum :58:
umarım bu ay beklediğimiz sonucu alırım da gelecek ay tekrarlamak zorunda kalmam :50:

Son düzenleme:
evet 2 saat önce siftahı yaptım ama gerçekten çok fenaymış :37: genzimde rayihası var hâlâ,
umarım bu ay beklediğimiz sonucu alırım da gelecek ay tekrarlamak zorunda kalmam :50:
canım ılk ıctıgınde oyle oluyor ama alısıyorsun ben alıştım zorlanmıyorum artık içerken su gıbı ıcıyorum:)

kızlar bu sogan kuru rahmı gebelıge hazır tutuyormus sureklı oyuzden ben uzunsure uyguluycamzararı yok faydası çokmuş inşallah bende pkodan kurtulurum hepımız anne oluruz

i.saraçoğlu gerçekten işinin 1 numarası.adamın değişik kürlerini uyguladım tamamen etkisini gördüm ki ilaçlar da bile böyle birşey yok

saol canımm benim bayaa agrılı geciyo her ay igne oluyorum onun yüzünden alıskanlık yaptı resmeen :(

ya bu mesaja cok guldum :1: canim sen burnunu tut ic bende bu ay icdim amma rabbim gelen ayda yasatmasin cok kotu tami kokusu var

saol canımm benim bayaa agrılı geciyo her ay igne oluyorum onun yüzünden alıskanlık yaptı resmeen :(
benim kardeşimde aynı senın gıbı oluyor hasatneye zor yetısırıyoz ıkı ıyne bırden yapılıyo anca kesiyo çok kotu oluyo oda seniin gibi

Ben agriya iyi geliyor mu bilmiyorum ama adet duzensizligine birebir! ;)
Nefes almadan içiyorum ama hoca yudum yudum icin dediği icin mecburen her yudumda aroması kalıyor damağımda :eek: inşallah dediğin gibi alisirim ben de :(

Ama hoca eğer bir problemimiz yoksa üst üste en fazla 3 ay kullanmayı öneriyor. Aklında bulunsun. Uzun süreli kullanımın rahim duvarında incelmeye yol açabileceği konusunda uyarıyor.

Ben agriya iyi geliyor mu bilmiyorum ama adet duzensizligine birebir! ;)
Nefes almadan içiyorum ama hoca yudum yudum icin dediği icin mecburen her yudumda aroması kalıyor damağımda :eek: inşallah dediğin gibi alisirim ben de :(
alışırsın canım inşallah uc ay felan kullanırım sonra bır ıkı ay ara verırım tek ıstegım bu pkodan kurtulup anne olmak

Ben de devam ediyorum küre :21:bugün 6. gün. :46:artık alıştım tadına.kızlar soğan kürü yaparken folic asit alsak sorun olur mu? çünkü hamilelikten önce başlanması gerekiyo ya. İnşallah kürün faydası olur ve hamile kalırsak folic asite geç kalmış olmayalım.

Ben de devam ediyorum küre :21:bugün 6. gün. :46:artık alıştım tadına.kızlar soğan kürü yaparken folic asit alsak sorun olur mu? çünkü hamilelikten önce başlanması gerekiyo ya. İnşallah kürün faydası olur ve hamile kalırsak folic asite geç kalmış olmayalım.

hamilelikten birkaç ay önce başlanması gerekiyor zaten. bu yüzden ben de başlayalı 2 ay oluyor. bugün soğan kürümün 2. günü ve folikasite devam ediyorum. bi sakıncası olmadığını umuyorum, hiç araştırmadım açıkçası.

mrb arkadaşlar bende yumurta tembelliği var soğan kürüne başlayalı 11 gün oldu soğan kürü sadece kistlerin yada iltahaplanmalar için mi bana faydası olur mu

mrb arkadaşlar bende yumurta tembelliği var soğan kürüne başlayalı 11 gün oldu soğan kürü sadece kistlerin yada iltahaplanmalar için mi bana faydası olur mu
merhaba! faydası olur, zararı olmaz heralde. ama "bilhassa yumurta için bir müdahele düşünüyorsan ve prolaktin problemin de yoksa" madem 11. güne kadar getirdin, 15e tamamladıktan sonra regl durumuna göre diğer ay sanırım incir kürüne geçmen daha iyi olur diye düşünüyorum.

polikistik over var bende de. gebe kalmak için değil hastalığın ileriye yönelik olumsuz etkilerini azaltmak ve regl döngüsünü düzenlemek için bende bu kürü denemek istiyorum. epey önce denemiştim ama bir yudum içememiştim.

polikistik over hastası için kürün nasıl uygulanacağını bilmiyorum.

folikasit hayırlısıyla nur topu gibi evlat sahibi olursun inşallah.

polikistik over var bende de. gebe kalmak için değil hastalığın ileriye yönelik olumsuz etkilerini azaltmak ve regl döngüsünü düzenlemek için bende bu kürü denemek istiyorum. epey önce denemiştim ama bir yudum içememiştim.

polikistik over hastası için kürün nasıl uygulanacağını bilmiyorum.

folikasit hayırlısıyla nur topu gibi evlat sahibi olursun inşallah.

Amin! teşekkür ederim. sana da acil şifalar dilerim. dün gerçekten çok zorlandım soğana başlarken ben de :37: önceki mesajları okuduysan haberin olmuştur zaten ama bugün daha iyiyim. ve 1 saattir midemden gelen gurultuları dinliyorum. içerde neler oluyo merak ediyorum :44:
ayrıca Saraçoğlu hocanın sitesine göz atarsan pko şikayetinin ağırlığına göre değişebiliyor tavsiyeleri.

Son düzenleme:
merhaba! faydası olur, zararı olmaz heralde. ama "bilhassa yumurta için bir müdahele düşünüyorsan ve prolaktin problemin de yoksa" madem 11. güne kadar getirdin, 15e tamamladıktan sonra regl durumuna göre diğer ay sanırım incir kürüne geçmen daha iyi olur diye düşünüyorum.

bir sey sorucam prolaktin poblemi olan icmemelidi sogan suyu?

Back