merhaba! faydası olur, zararı olmaz heralde. ama "bilhassa yumurta için bir müdahele düşünüyorsan ve prolaktin problemin de yoksa" madem 11. güne kadar getirdin, 15e tamamladıktan sonra regl durumuna göre diğer ay sanırım incir kürüne geçmen daha iyi olur diye düşünüyorum.
kızlar dunden berı netım yok gıremıyodum sukur geldı benımde 6 cı gunum tadına alıştım zorlanmıyorum sızde durumlar belırtıler nasıl
bendede gurultu gelıyor bıde kasıklarımda agrı oluyor ıyıye ısaret bunlar sanırımAynen ben de alıştım3. günümdü bugün. dünden beri yoğun gurultu sesleri geliyor uzun uzun, ama ben hiçbir şey hissetmiyorum henüz. bu arada ben vücut sıcaklığını da ölçüyorum 3 gündür, ilk defa deniyorum onu da bakalım
horman testleri yapılmadı prolaktin var mı bilmiyorum yanlız bugün regl başladı 3 gün erken oldu acaba soğan küründen olABİLİR Mİ incir kürüne ne zaman başlamalıyım ve nasıl uygulamam gerekiyo sadece yicem mi günde kaç kez ..... ????
bendede gurultu gelıyor bıde kasıklarımda agrı oluyor ıyıye ısaret bunlar sanırım
inşallah sendede başlar belıtıler ya burdan hepımızın hamıleyım dıyısımızı hayal edıyorum ınsallah hayal deyıl gercek olursen de deyince fark ettim ki genelde 6. gün belirtiler başlıyo herkeste. bekliyorum ben de bakalım gurultu dışında bir şey olacak mı :126:
amın canım bendede pıko vardoktor onumuzdekı batta hormon testlerımı yaptırmamı ıstedı bu kuru cok arastırsım oyuzden bı karar aldım bılıyorumkı pko uzun tedavıler gerektıcek buyuzden esımlede konustum 3 ay bukuru deneyıp sonra doktora gıdıcam bu kurr bence bı mucuze oyuzden boyle bı karar aldım allah hepımızın yardıımcısı olsun ınsallah bızde anne oluruzMerhaba arkadaslar
bende yillardr pko ile ugrasiyorummm..
Bu ay igne ile yumurta gelistrme tedavisi gördum hamilelik olmadi ve dün adet oldummm.....
Bende bu sogan suyu kürünü denemek istiyorum adet bitiminde....ama yarin dr tedaviye devam etmek icin igne verecek....tedaviyle kürü bir arada denesem sizce zarari olur mu.....
Allahim. kimseyi caresiz birakmasin....artik bebis icin ne yapacagimizi sasiracak hale geldikk....
amın canım bendede pıko vardoktor onumuzdekı batta hormon testlerımı yaptırmamı ıstedı bu kuru cok arastırsım oyuzden bı karar aldım bılıyorumkı pko uzun tedavıler gerektıcek buyuzden esımlede konustum 3 ay bukuru deneyıp sonra doktora gıdıcam bu kurr bence bı mucuze oyuzden boyle bı karar aldım allah hepımızın yardıımcısı olsun ınsallah bızde anne oluruz
evet muhakkak soğan küründendir, normal adet döngün oturacaktır bu sayede.
incir kürü için (kendin de girip kontrol edebilirsin siteden) Saraçoğlu hoca şöyle tarif ediyor:
İNCİR KÜRÜ:
1 lt. kaynamış suya 15-16 kuru incir koy, 20 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıdıktan sonra süz. 2 veya 3 e bölerek öğünlerden 10-15 dk. önce aç karnına iç.
21 gün uygula + 7 gün ara ver + Tekrar 21 gün uygula. Toplam 42 günlük kür.
NOT: İncirleri bir kez kopararak suya at. Eğer incirin dışı beyaz pudralı ise önce yıka, sonra suya at.
kolay gelsin!
Bu kürü annem yillardr der yap diye...
Ablamda denemisti ama pco yoktu onda....
Artik alternatif tibbi da deneyecegimmmm....insaalllah ise yarar ve hepimiz hayir ve saglikla hamis kaliriz.....
Ablan ne için kullanmıştı ve nasıl kullanmıştı, süreç nasıl ilerlemişti, netice ne olmuştu :44:
cevaplayabilirsen seviniriz, deneyimler bizler için önemli
hakkımızda hayırlısı inşallah pkodan kurtulcaz anne olcaz rabbım ısteyen herkeze evlat nasıp atsınAblam bir düsük yapmisti....ondan sonra da bir süre cocuk olmayinca ne varsa denediii....sogan kürünün iltihabini söktügünü söylemistiiii...bir de hayit tohumu da yutmustuuuu...
Ve sonuc simdi 1.5 yasinda sipsirin bir oglu var ;-)
rabbim insaallah bunlari vesile kilarda hepimize saglikli bebekler verir...
Bende bugün dr gidecegim bakalim ne diyecek...igne ile buyüyen yumurtalardan kist olmusmudr baksin bi....
hakkımızda hayırlısı inşallah pkodan kurtulcaz anne olcaz rabbım ısteyen herkeze evlat nasıp atsın
inşallah kıst olmamıştırcanım bence sende bu kürü uygulaİnsaaallah kurtuluruz.... 8 yildir ugrasiyorm benn pko ile....yillardir ilac kullanmaktan yoruldum ama yapacak bisey yokkk...
İnsaallah gecen ay gelisen yumurtalar kist olmazzzz...
inşallah kıst olmamıştırcanım bence sende bu kürü uygula
Adet bitimi insaallah bende uygulayacagimmmm..bu arada kokusu icince kalici mi acaba
ılk ıcıstezorlanırsın ama sonraları alısılıyor bıde hatırlatmak ıstedım sıcak ıcılmesı yudumyudum ıcılmesi lazım soguk veya cok ılımıs degıl i.b saraçoglu oyle dıyorBu kadar sıkıntı yapma koku falan kalmıyo nefesini tut bir ya da 2 dikişte iç hemen ufak bişey ye geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?