vay vay vay :)yenı konuylamı aldatıyonız kız bızı sercem :)
evet doğru anlamışsınız bayan folika:))
ve doktora görünmeden evvel yapabileceğin bitkisel, gebeliği kolaylaştırıcı bir şeyler var mı diye bakınıyosun
keske bır yıl beklemeseydınız muselt cıkım ... 6 aydan sonra baktırabılırdınız ..bnce hemen bır doktora gıdın sen hormon ,sımır baktır bırde alttan muayene sart ..esin icinde mutlaka ama mıtlaka sperm testı ...yav doktormuyum neyım :)öhö öhö :)gun asırı ılıskı he bırde ılskı gunlerını yazdım kagıda ..artık bı hal caresıne bakarsınız:)o
ah bu doktorlara ben ne diyim? banada oyle diyip gondermek istiyorlardi bende efenim size ne ben cabuk bebek istiyorum diyip testlerimi vermisdim pasa pasa.. benimde 6 ayim duzensiz oldu korunmuyorduk ama ben dikkat da etmiyordum bilmiyordumki yumurtlama filan oldugunuiliski oluyordu bazen kcirmisimda esim 10 gunluk 2 ayda 1 isi icin basqa sehire gider o gitdiyinde kacirdigim aylar cok olmus bu ay yumurtami takip etdim 13 gun yumurtladim iste iliski oldu ama hala hamilelik belirtim filan yok ayin 20sini bekliyorum insallah bu sefer tutunmusdur bebeyim annesine
keske bır yıl beklemeseydınız muselt cıkım ... 6 aydan sonra baktırabılırdınız ..bnce hemen bır doktora gıdın sen hormon ,sımır baktır bırde alttan muayene sart ..esin icinde mutlaka ama mıtlaka sperm testı ...yav doktormuyum neyım :)öhö öhö :)gun asırı ılıskı he bırde ılskı gunlerını yazdım kagıda ..artık bı hal caresıne bakarsınız:)o
:))yani evet:)) doğru:) kısmen :) şey ken küm:) dua dua dua:)
musellt ama hem fıılı hem kavlı dua yapmamız lazım degılmı cnm .. sen doktora gıt bı belkıde bır problem yoktur ...tabı bıryandanda dua et
ha yooo ben 6 aylıkken gidip o testleri yaptım..tiroid yüksek ama bizim sülalede var ve herkes ilk ayda hamile kalmıştır neredeyse:) eşim içnde söz verdi tatilde yapıyoruz inşallah gerken testleri:)
ya bende sperm testı ıcın asımı ıkna edene kadar afedersın bıtaraflarım catlamıstı
gıtmemek ıcın herseyı yaptı :) yok neymıs nası yapcakmıs gunah degılmıymıs masturmasyonun resmı halıymıs ..:)benı oldurdu resmen ama en sonunda barıstık ıkna ettım
acı elma yağııııııı
bunu zeytinyağıyla seyreltip günlük pede damlatıyor ve öyle yatıyorsunuz gece. 3 gün (1 gün tatil) 3 gün yapmak lazımmış ama 7 gün aralıksız yapan da varmış ve ilk aydan sonuç alan çokmuş. bu ne işe yarar, bilmediğiniz bir enfeksiyon varsa onu akıtıyor temizliyormuş
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhinşallah sağlıcakla hayırla hamile kalırız hayırlı evlatlarımız olur boy boy:))
acaba ne :26: :26:o zmn size yeni numaramı açıklıyorum kızlar hazır olunben de dün öğrendim ve sizinle paylaşmaktan gurur duyarım
insallah bekliyoruz o gunleri sabirsizliklafiili dua katılıyorum:))işte 20 güne kadar Dr.a gitmiş oluruz inşallah...hehhe belki de gerek kalmaz bu ay 27 de regl olmam ve bu 32 hafta daha böyle devam eder...bu ayla birlikte 36 hafta sonra bebişle yola devam ederiiizz inşallah:))
ya bende sperm testı ıcın asımı ıkna edene kadar afedersın bıtaraflarım catlamıstı
gıtmemek ıcın herseyı yaptı :) yok neymıs nası yapcakmıs gunah degılmıymıs masturmasyonun resmı halıymıs ..:)benı oldurdu resmen ama en sonunda barıstık ıkna ettım
ped.den yukarı nasıl çıkacak yer çekimi diye bi şey var da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?