Anaa cok ilginç bişey oldu az önce
ben daha önce folikasite mesaj atmıştım özelden..ama ''ana ne oldu ''ile alakam yok :)neler oluyor biri bana anlata bilirmi acaba :26: :26: :26:
ben daha önce folikasite mesaj atmıştım özelden..ama ''ana ne oldu ''ile alakam yok :)
neler oluyor biri bana anlata bilirmi acaba :26: :26: :26:
mesajımı aldınız mıııııııııı
Regl oldum.
mesajımı aldınız mıııııııııı
kiz ben sana ne diyim burda ben ne hallere kaldim ne oldu acaba diyeinsallah bu son olusun olur 9 ay gelmez bu gelisinden sonra
Cnm yeni msj görünmüyor, gönderdiğine emin misin, daha papatyasin, özel ileti gönderme hakkın olmayabilir kanımca :26:
serçem hanım siz ne kadarlık evlisiniz??sorun var mı uyguladığınız bitkisel kür var mı?kiz ben sana ne diyim burda ben ne hallere kaldim ne oldu acaba diyeinsallah bu son olusun olur 9 ay gelmez bu gelisinden sonra
evet gönder butonuna bastım ama:))cok bilemiyorum buraları çözemedim zaten hergün girmeyeceğim desemde alamıyorum kendimi ööyle dakikalarca okuyprum yorumları sonra amaaaaaaan hepsi aynı nasip bu işler deyip çıkıyorum..hayırlı cumalar dua ile:)
serçem hanım siz ne kadarlık evlisiniz??sorun var mı uyguladığınız bitkisel kür var mı?
merhaba canim tanisalim birazben 1yil 1aylik evliyim malesef hic bir sorunum olmadigina ragmen cocuk yok ben azeriyim
(azerbaycandanim yani) sogan kuru uyguladim 8 gun bu ay bekliyorum ayin 20 sini peki sen nasil? kendinden bahs edermisiniz efenim?
günaydın, hayırlı cumalaaarkonulara bıraktığın mesaj sayısı 100'e ulaşıncaya dek özelden mesaj yazma hakkın olmuyor malesef bu yüzden gönder diyorsun ama sonra uyarı geliyor ekrana şu sebeple mesajınız gönderilemedi vs. gibi.. çok özel değilse buradan yaz cnm, çok özelse oraya buraya bu konuya bıraktığın gibi mesaj bırak 100'e ulaşıncaya kadar
tabi ki bahsederim:) hazira 29 da tan bir sene olacak..korunmadım hiç ama yumurtlama vs pek ilgilenmemiş olursa olur diyordum ilk iki ayı düzenli bi birliktelik olmadı bi iki ay da yumurtlamayı kaçırdım hem iş akşamları yoğun misafir ehh demiştim..şimdi misafiri her şeyi yumurtlamaya göre ayarlıyorum..o gün işim var deyip eve kapanıyorum:) ama dediğim gibi sınav değil ki oturup çalışayım da halledeyim ya da pahalı bi şey markette pazarda orda burda satılan olsun,para biriktirip gidip alayım...her sey Takdiri İlahi ''ol''deyince olacak:)) ama burası biraz kafa dağıtıyor...öyle işte...biir sene dolmadan gelme dediler..memlekete gidince ay sonunda inşallah birlikte Dr.a görünelim diyorum...
hmm demek yaklaşık 1 yıllık evlisin, henüz bebeğiniz olmadı, ikiniz de kontrollerinizi olmadınız çünkü olmak istediğinizde doktor 1 yılı tamamlayıp gelin dedi, ve siz de bekliyorsunuz. doğru anlamış mıyım?
tabi ki bahsederim:) hazira 29 da tan bir sene olacak..korunmadım hiç ama yumurtlama vs pek ilgilenmemiş olursa olur diyordum ilk iki ayı düzenli bi birliktelik olmadı bi iki ay da yumurtlamayı kaçırdım hem iş akşamları yoğun misafir ehh demiştim..şimdi misafiri her şeyi yumurtlamaya göre ayarlıyorum..o gün işim var deyip eve kapanıyorum:) ama dediğim gibi sınav değil ki oturup çalışayım da halledeyim ya da pahalı bi şey markette pazarda orda burda satılan olsun,para biriktirip gidip alayım...her sey Takdiri İlahi ''ol''deyince olacak:)) ama burası biraz kafa dağıtıyor...öyle işte...biir sene dolmadan gelme dediler..memlekete gidince ay sonunda inşallah birlikte Dr.a görünelim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?