Soğan kürü

hamilelik düşünenler için söylüyorum başka şeylerle oyalanın gün gün hesap yapmayın yoksa
her bulantıyı
başağrısını
kasık batmasını
akıntıyı
üşümeyi
yanmayı
sivilce çıkmasını yada çıkmamasını
uykuyu
hamileliğe yormaya başlarsınız rahat olun (kendimden biliyorum :)

Son düzenleme:

Sağ ol melissa, bu aydan ekstra umitliyim de ben o yuzden dun ates dusmeye dvm edince kotu hissetmistim ama bu sabah yine yuksek cikti . Allah yardim etsin hepimize..

Amin arkadaşım amin.. kilo vermek icin mi kullaniyodun ki sen kürü? Fazlasi incelme yapiomus rahim duvarinda evet, bu yuzden ozenli kullanmak lazim.
Ama hemen toparlanabiliyor diye biliyorum bu sorun. Bnm esim icin de fitik dendi gectigimiz aylarda, igne masaj tedavisi oluyo ameliyat demediler. Gecmis olsun, Allah sifa versin, umutlarimiz yesersin burada hep birlikte, anne olacagiz birgun hepimiz

ewet basladım 2.günüm insallah güzel haberler alırız

hoşbulduk cnm ben 7.gündeyim sabah akşam yapmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor sadece akşamları yapabiliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

Selam kizlaar, sizde sorun yoktu degilmi? Gebe olmak icin yapiyordunuz kür ü degil mi? Sifa olsun arkad as larimaaa guzel haberlerinizle gelin inşallah hhh

Arkadaşlar testere dişli aslan pençesiyle, soğan suyu beraber kullanılır mı? Yan etki yapar mı? Pkoluyum, hormon ve adet düzeni için sordum??

Merhaba BTL, saracoglu ayni anda iki kür onermiyor cnmcim, birini tercih et bence, sitesinden ayrintili bilgi alabilirsin soru-cvp bölümünden

Vallahi patikcigim bunlardan sadece bulantı dışında hepsini her ay âdet oncesi yaşadığım icin, rutin adet oncesi sendromum yani digerlerini pek takmiyorum zaten bu yuzden farkli bir belirtiye ihtiyacim vardi ve ben de ates olcuyorum 2 aydir. Ama 2 gundur dususte gibiyken bu sabah yukseldi yine, Allah buyuk!
Yaa bu kafadan atmak nasil biseyse artik arkadas anlamadim gitti zaten. Dun yegenimle konusuyorum ki kendisi de ilk 9 ay gebe kalamamisti. Dedim sonra nasil oldu, beklemekten yıldım dedi, her ay ekmek gibi test aliyodum cnm sikildikca yapar haldeydim dedi ve tak etti birgun "eeeh, korunmaya baslayalim da bari olmayacagini bilir umitlenmem boyle her ay " dedigim ay rahatlayinca heralde otomatik olarak gebe kadim dedi saka gibi dimi

ben adet olucam qaliba cunki usuyorum, belim agriyor ve akintim var sivilcede var adete 7 gun kalmis demkki yok bu ayda

ben adet olucam qaliba cunki usuyorum, belim agriyor ve akintim var sivilcede var adete 7 gun kalmis demkki yok bu ayda
sen ne yapiyon varmi birseyler?
kız aynı şeyi ben söylesem kürekle vurursunuz agzima daha 1 hafta var mis yaa dur bakalım cnm dua et ben az önce okudum yine, Allah kabul etsin.

Bat geçti senin değilmi canım? Ne zaman test yapıyorsun?
yok Canlarım geçmedi bat daha gelmedi ki bnm yarın ins sabah atesim yüksek çıkarsa hemen yapmayı düşünüyorum test, ateş düşmüşse yapmam zaten yataktan çıkınca da regl olurum ki ben hemen sabah. Bugün ateşimin yükselmesinden pek bi umutlandık, Allahim utandırma yarabbi

Selam kizlaar, sizde sorun yoktu degilmi? Gebe olmak icin yapiyordunuz kür ü degil mi? Sifa olsun arkad as larimaaa guzel haberlerinizle gelin inşallah hhh

cnm ben başta hamilelik için yapıyordum ama şimdi fikir değiştirdim ama kürü uygulamaya devam edicem sadece sağlık için yapıyorum yani şimdi bi sorun olup olmadığınıda bilmiyorum açıkcası kontrole hiç gitmedim çok akıntımda olmadı sadece bugün kasıklarımd hafif bir ağrı var

Yarın beybisim de kan vericek ya cok heyecanlı çift sıra halay çekeriz belki

Cnmcim tlfndan girdiğim icin geçmişe dönemecin şimdi ama 7. günündeydin dimi? Yumurtluyor olmayasin sen?? Çalışma yapmıyor musunuz yani fikrin neden degisti, bi sorun yoktur inşallah??:26:

yok ya canim beybisim adet olmus malesef bugun.. benimde adet belirtilerim geldi bendende poffffffff bu ay sennen alalim guzel haberler insallah

Yaaa , ayy bebisimin nasıl da gebelik belirtileri vardı dimi yaa :26: İnşallah canimm , rahim filminden sonra kolay olur diye herkes cok umutlandırdı beni ama bnm de adet sendromlarim var ki 1 haftadır, sadece ateşim biraz değişikti bugün o kadar

Merhaba bende sogan kurunu araştırıyorum günlerdir. i.saraçogluna mail attım. kendısıyle gorüşucem.. benım kan pıhtılaşması (trombofili) rahatsızlıgım var. kan sulandırıcı kullanıyorum. 1 kızım var ..çok şükür.. 1 tane daha bebiş istiyoruz.. 1yıldır ama olduramadık :) kızımda çok zor dünyaya geldi... rahatsızlıgımdan kaynaklı.. doktor beyle görüşebilirim inşallah.. sakıncası olurmu olmazmı bilemedim.. sogan kürünün ... bırde bu turuncu kabuklu sogandan bulamıyorum ben ... ince kabuklu sulu tatlı benım soganlarım.. acaba onlar olurmu kı? fikri olan varmı acaba?

kizlar adettin ilk gectigi gun teste sonuc cikiyor cok silik bi cizgi ama fark edilebiliyor bi kac gun sonra da tam cizgi cikiyor , bide benim bulantim adet gecikmesinde once 3-4 gun olmustu , bide calismalardan sonra yataktan kalkmayan hemen, ben iki hamileligmde yarim saat oyle kalmistim ..bide bol bol dua edin Allah hepimize anne olmayi nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…