Arkadaşlar testere dişli aslan pençesiyle, soğan suyu beraber kullanılır mı? Yan etki yapar mı? Pkoluyum, hormon ve adet düzeni için sordum??[/Q
Bir kürü uygularken diğerinin uygulanması önerilmiyor. Biri bittikten sonra diğerine geç. İkisinin birlikte ne etki vereceğini bilemezsin.
Sağ ol melissa, bu aydan ekstra umitliyim de ben o yuzden dun ates dusmeye dvm edince kotu hissetmistim ama bu sabah yine yuksek cikti . Allah yardim etsin hepimize..Olumsuz düşünme hemen moralini yüksek tut..olmazsada sıkma canını küre devam..
Benin kür bitti çalışma oldu bakalım artık beklemedeyim. Bat 22 haziran..Rabbim hayırlısıyla tez zamanda göndersin yavrularımızı.
Amin arkadaşım amin.. kilo vermek icin mi kullaniyodun ki sen kürü? Fazlasi incelme yapiomus rahim duvarinda evet, bu yuzden ozenli kullanmak lazim.İnşallah güzel haberler tez zamanda gelir arkadaşım
İnşallah Allah isteyen herkese tüm azaları tam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin
beklemek zor bir süreç ben bayadır katılamadım aranızada
soğan suyunu çok içtim haftada4 ve günde 1 defa 21 gün kilo da verdim biraz lakin malesef mayıs 4 te kanama 9 mayısta regl oldum sonra ,
bu arada eşim 24 mayısta fıtık ameliyatı oldu 24 mayısta tekrar kanama oldurahim duvarı fazla incelmiş bir ilaç verdi 10 gün kullandım ben 7 haziranda regl oldum beklemede değilim artık
eşimin durumunu da anlattım ondan kaynakli sıkıntıya girmiş olabilirsin de dedi
yani umutlar artık kilo verinceye kadar felan erteledim hem o zamana kadar dinlensin
hayırlısı olsunn
ewet basladım 2.günüm insallah güzel haberler alırız
hoşbulduk cnm ben 7.gündeyim sabah akşam yapmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor sadece akşamları yapabiliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Arkadaşlar testere dişli aslan pençesiyle, soğan suyu beraber kullanılır mı? Yan etki yapar mı? Pkoluyum, hormon ve adet düzeni için sordum??
hamilelik düşünenler için söylüyorum başka şeylerle oyalanın gün gün hesap yapmayın yoksa
her bulantıyı
başağrısını
kasık batmasını
akıntıyı
üşümeyi
yanmayı
sivilce çıkmasını yada çıkmamasını
uykuyu
hamileliğe yormaya başlarsınız rahat olun (kendimden biliyorum :)
Sağ ol melissa, bu aydan ekstra umitliyim de ben o yuzden dun ates dusmeye dvm edince kotu hissetmistim ama bu sabah yine yuksek cikti . Allah yardim etsin hepimize..
hamilelik düşünenler için söylüyorum başka şeylerle oyalanın gün gün hesap yapmayın yoksa
her bulantıyı
başağrısını
kasık batmasını
akıntıyı
üşümeyi
yanmayı
sivilce çıkmasını yada çıkmamasını
uykuyu
hamileliğe yormaya başlarsınız rahat olun (kendimden biliyorum :)
kız aynı şeyi ben söylesem kürekle vurursunuz agzimaben adet olucam qaliba cunki usuyorum, belim agriyor ve akintim var sivilcede var adete 7 gun kalmis demkki yok bu ayda
sen ne yapiyon varmi birseyler?
yok Canlarım geçmedi bat daha gelmedi ki bnmBat geçti senin değilmi canım? Ne zaman test yapıyorsun?
Selam kizlaar, sizde sorun yoktu degilmi? Gebe olmak icin yapiyordunuz kür ü degil mi? Sifa olsun arkad as larimaaaguzel haberlerinizle gelin inşallah hhh
Yarın beybisim de kan vericek ya cok heyecanlı çift sıra halay çekeriz belki
cnm ben başta hamilelik için yapıyordum ama şimdi fikir değiştirdim ama kürü uygulamaya devam edicem sadece sağlık için yapıyorum yani şimdi bi sorun olup olmadığınıda bilmiyorum açıkcası kontrole hiç gitmedim çok akıntımda olmadı sadece bugün kasıklarımd hafif bir ağrı var
yok ya canim beybisim adet olmus malesef bugun.. benimde adet belirtilerim geldi bendende poffffffff bu ay sennen alalim guzel haberler insallah
aaa bu diğer topiğin ikizi
kız ben buraya girdim başta anlamadım alla alla ya bi değişik dedim ben yokum filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?