sitede yenıyım bende 5 aydır bebıs ıstıyorum denıyoruz olmadı henu z moralmım cok bozuluyodu ilk 2 ay bı umut hep beklemek ama sonraları uzntu stres daha cok etkılıyor dıye ogrendım kafama takmamaya basladım bu ay adet oldum ama uzulmedım test yapmıstım adetımden 3 gun once negatıf cıkmıstı bellı olmaz dıye dusundum yıne bı umut doktora gıttım nısanda smır testı yaptırdım allahıma bın sukur temız cıktı..Allahım inş.en kısa zamanda hayırlı ,sağlıklı bi evlat nasıp eder isteyen herkesın duası kabul olsunn..
bende soğan kürünü şubat ayında yaptın ama hala hamile kalamadım sorun bende değilmiş meğerse :))
yani soğan suyuyla yumurtlaman düzene girmiş anlaşılan.. ne güzel.. sen doktor kontrollerini olmuş muydun cnm? neyin var neyin yok biliyor musun?1 senedir sürekli değişiyor günler...4 ay önce 2 ayda oldum birkaç aydır 27-28-29. günler oluyorum
Insallah cnm haber ver gelismeleri 4 gozle bekliyorum aklim sende inanbnm de BATa son 5
(( malesef sanırım sonu hüsran olacak BHCG TEKRARI 15 E DÜŞTÜ MALESEF KİMYASAL GEBELİK OLDUĞUNU SÖYLEDİ DOKTORUM CUMA YA KADAR BEKLEYECEKMİŞİM AMA ÇOK DA UMUTLANMA DEDİ ((( BU AY DA OLMADI BOŞUNA SEVİNDİMMM ((CANIM DEĞİŞİKLİKLERİ HABER VERİRİM ...
merhaba kızlar..
soğan kürü ile hamile kalanların sayısı baya fazlaymış banada umut oldu
ben daha önce bu kürü uygulamıştım ama bebek için değil akıntı içindi..iyide gelmişti..
şimdi birde bebek için denicem bakalım inşallah bebek içinde işe yarar
isteyen herkesin bebeklerine kavuşması dileğiyle
ilahi, güldürdün beni yaa ikiniz de kontrollerinizi olmadan sen niye kendi kendine yükleme yaptın ki boşuna neyse artık şifa olsun inşallah.. eşinin neyi varmış cnm?
yani soğan suyuyla yumurtlaman düzene girmiş anlaşılan.. ne güzel.. sen doktor kontrollerini olmuş muydun cnm? neyin var neyin yok biliyor musun?
amin cnm amin, inşallah bebek için de faydasını görürsün.. hoşgeldin
Kusura bakma geç cevap veriyorum her zaman takip edemiyorum. Ben geçen sene doktora gittim..hormon tahlilleri ve ultrason yapıldı bişey çıkmadı çok şükür ama eşimi tahliller için ikna edemiyorum erkekler bilirsin sorun yapıyor böyle şeyleri..
Benimde hsg çektirmem gerekli ama kararlıyım bu yaz çektireceğim korkumu yenersem
bende bu ay uyguluyorum kürü hayırlısı artık
Valla bnm 23 mayista oldu hsg, daha 20 gun olcak yeni.. sag tüpte yapisiklk oldugu görüldü, islem esnasında açıldı . Esimde sorun yok bnm, hic naz da yapmadi saolsun ama evet dedigin gibi cok okuyorum burada gitmeye cekinen kocaları
Ne güzel tüpteki yapışıklıkta açılmış sorun kalmamış o zaman ,inşallah hamişsindir..ben daha sorunun kaynağı ne onu bilmiyorum..
Soğan kürü deneyen sevgili anne adayları,
Soğan cücüklerimizi takip edebilmek adına Son Adet ve Beklenen Adet Tarihlerimizden oluşan bir liste ekliyorum
Dileyen herkesin yanına hamile ikonu koymak nasip olsun inşallah
Bismillah
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybisim[/td]
[td]12 Mayıs[/td]
[td]9 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sipsirine[/td]
[td]9 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yaramaz[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rumeysagul[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td]:97:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]16 Mayıs[/td]
[td]15 Haziran[/td]
[td]:80:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem8736[/td]
[td]18 Mayıs[/td]
[td]ilk hamişimiz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melissa[/td]
[td]26 Mayıs[/td]
[td]22 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]npo[/td]
[td]23 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:44:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem1[/td]
[td]24 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[td]25 Mayıs[/td]
[td]24 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]30 Mayıs[/td]
[td]27 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jademisey[/td]
[td]28 Mayıs[/td]
[td]28 Haziran[/td]
[td]:26:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]123ayred[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]3 Temmuz[/td]
[td]:114:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]4 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
evet ama bi sorun gerçekten artık kalmadı mı acaba bilemiyoruz..yarından sonra adet günüm ve büyük ihtimal olacağım yine, yoğun adet öncesi sendromlarım var.. ateşim düşmeye başladı ufaktan.. o yüzden moral olarak düştüm bile dünden beri.. 1 ay sonra TRye geldiğimizde adam akıllı kontrollerimizi olalım bakalım tekrar diyo eşim de, olmazsa aşılama vs. ne gerekiyosa deneriz diyo bazen de biliyosun bi sorun olmamasına rağmen zamanı var demek diye eli kolu bağlı bekleyenler var.. gerçekten böyle midir bilmiyorum, Allah onlara sabır versin, sabırlarının karşılığını da tez vakitte versin inşallah..
evet ama bi sorun gerçekten artık kalmadı mı acaba bilemiyoruz..yarından sonra adet günüm ve büyük ihtimal olacağım yine, yoğun adet öncesi sendromlarım var.. ateşim düşmeye başladı ufaktan.. o yüzden moral olarak düştüm bile dünden beri.. 1 ay sonra TRye geldiğimizde adam akıllı kontrollerimizi olalım bakalım tekrar diyo eşim de, olmazsa aşılama vs. ne gerekiyosa deneriz diyo bazen de biliyosun bi sorun olmamasına rağmen zamanı var demek diye eli kolu bağlı bekleyenler var.. gerçekten böyle midir bilmiyorum, Allah onlara sabır versin, sabırlarının karşılığını da tez vakitte versin inşallah..
başladın mı küre sarışeker, nasıl durumun haber et bize
senin kürün nasıl gidiyor arkadaşım düzenli içiyor musun?
Oyle miii, o zmn aramiza hosgeldin pembepatikAlla gonlune gore versin insallah. Kacinci gundesin cnm, sabah aksam mi yapiyorsun kürü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?