canım başladınmı kure
canım ılk ıctıgınde oyle oluyor ama alısıyorsun ben alıştım zorlanmıyorum artık içerken su gıbı ıcıyorum:)evet 2 saat önce siftahı yaptım ama gerçekten çok fenaymışgenzimde rayihası var hâlâ,
kür bitiminde bir süre soğandan uzak yaşayacağım sanıyorum
umarım bu ay beklediğimiz sonucu alırım da gelecek ay tekrarlamak zorunda kalmam
evet canım eglı duzene sokuyor agrı hakkında bilgim yokya bu sogan kürü regl düzenlenmesinde ve cektigim agrı icin işe yarar mı kızlaaarr ??
evet 2 saat önce siftahı yaptım ama gerçekten çok fenaymışgenzimde rayihası var hâlâ,
kür bitiminde bir süre soğandan uzak yaşayacağım sanıyorum
umarım bu ay beklediğimiz sonucu alırım da gelecek ay tekrarlamak zorunda kalmam
benim kardeşimde aynı senın gıbı oluyor hasatneye zor yetısırıyoz ıkı ıyne bırden yapılıyo anca kesiyo çok kotu oluyo oda seniin gibisaol canımm benim bayaa agrılı geciyo her ay igne oluyorum onun yüzünden alıskanlık yaptı resmeen
alışırsın canım inşallah uc ay felan kullanırım sonra bır ıkı ay ara verırım tek ıstegım bu pkodan kurtulup anne olmakBen agriya iyi geliyor mu bilmiyorum ama adet duzensizligine birebir!
Nefes almadan içiyorum ama hoca yudum yudum icin dediği icin mecburen her yudumda aroması kalıyor damağımdainşallah dediğin gibi alisirim ben de
Ben de devam ediyorum kürebugün 6. gün. artık alıştım tadına.kızlar soğan kürü yaparken folic asit alsak sorun olur mu? çünkü hamilelikten önce başlanması gerekiyo ya. İnşallah kürün faydası olur ve hamile kalırsak folic asite geç kalmış olmayalım.
merhaba! faydası olur, zararı olmaz heralde. ama "bilhassa yumurta için bir müdahele düşünüyorsan ve prolaktin problemin de yoksa" madem 11. güne kadar getirdin, 15e tamamladıktan sonra regl durumuna göre diğer ay sanırım incir kürüne geçmen daha iyi olur diye düşünüyorum.mrb arkadaşlar bende yumurta tembelliği var soğan kürüne başlayalı 11 gün oldu soğan kürü sadece kistlerin yada iltahaplanmalar için mi bana faydası olur mu
polikistik over var bende de. gebe kalmak için değil hastalığın ileriye yönelik olumsuz etkilerini azaltmak ve regl döngüsünü düzenlemek için bende bu kürü denemek istiyorum. epey önce denemiştim ama bir yudum içememiştim.
polikistik over hastası için kürün nasıl uygulanacağını bilmiyorum.
folikasit hayırlısıyla nur topu gibi evlat sahibi olursun inşallah.
merhaba! faydası olur, zararı olmaz heralde. ama "bilhassa yumurta için bir müdahele düşünüyorsan ve prolaktin problemin de yoksa" madem 11. güne kadar getirdin, 15e tamamladıktan sonra regl durumuna göre diğer ay sanırım incir kürüne geçmen daha iyi olur diye düşünüyorum.
bir sey sorucam prolaktin poblemi olan icmemelidi sogan suyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?