bunları okıyunca cok sevındım umutlandım allah razı olsun acanım burada bızlr ıcın paylaştıgın ıcın hastalıgı duyunca ve arstırınca umutzulaşmış ve cok aglamıştım bugunde agladım ama bu yazılar bana umut oldu ınsallah kurtulcam pkodan
adetten kacgun sonra baslanıyo kızlar
tamam canım sagol benımkuzenımın 4 yıldır cocugu olmuyodoktorlara gıtmıs hıc bı sorun yokmus onunda sogan kurunu denemesını ıstedımadet bitiminden sonraki 7. gün
kızlar aranızda bu hormon testlerını yaptıran varmı varsa fıyat nedır acaba 300 varmıdır lh fsh prolaktin e2 tsh
tamam canım yaprırınca ogrencam fıyatı artık hayırlısıcnm ben yurt dışındayım malesef türkiye fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok
kızlar aranızda bu hormon testlerını yaptıran varmı varsa fıyat nedır acaba 300 varmıdır lh fsh prolaktin e2 tsh
sagol canım bende 300 feln tutar sandımözel bir hastahanede yapıldığı zaman 75 küsür falan yapıyor tahlillerin hepsi
bence ıkı ucgun nezaman baslandıgı okadarda onemlı degıldır basla ıstersen:97: hanımlar, benim ya da eşimin konuyla ilgili şu anda herhangi bir sağlık problemimiz yok elhamdülillah. ve ben soğan kürüne reglimin 7. günü başlamak niyetindeyim ama şimdi 4. gün ve ben dayanamıyorum :97: rahimle ilgili bir problem de olmadığına göre Saraçoğlu hocanın tavsiye ettiği gibi 7. gün yerine belki yarın başlayabilirim diye düşünüyorum. bir öneriniz var mı? :18:
bence ıkı ucgun nezaman baslandıgı okadarda onemlı degıldır basla ıstersen
içmeden önce çok tedirgindim.kokusu haliyle kötü ama tadı içilemeyecek gibi değil bence. tavsiyem hızlı için. Benim de ilk çocuk için. 9 aylık evliyim :127:
Ben de dün başladım soğan kürüne
valla canım benım kasıklarda agrı oluyor kuru uyguladıgımdan berı buda ıyıye işaretmiş heraldekürleriniz nasıl gidiyor hanımlar, bir değişiklik var mı durumunuzda ? :44:
canım başladınmı kuredimi :13: ben kararımı vermişim sanırım zaten, bunu başkasının fikriyle de desteklemeye ihtiyacım varmışteşekkür ediyorum ve yarın sabah başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?