Soğan kürü

SORU : hocam soğan kürü içerken gebe kalınırsa bir sorun olur mu? bazıları düşük falan olur demişler aydınlatırsanz çok sevnirim. cvp için şimdiden tşkler.

CEVAP : Hamilesiniz ve hamile olduğunuzu bilmiyorsunuz, soğan kürüne devam ediyorsunuz. Bundan dolayı ne düşük ne de bebeğe bir zararı olmaz. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü sonlandırınız. Sağlığınız daim olsun.

bunları okıyunca cok sevındım umutlandım allah razı olsun acanım burada bızlr ıcın paylaştıgın ıcın hastalıgı duyunca ve arstırınca umutzulaşmış ve cok aglamıştım bugunde agladım ama bu yazılar bana umut oldu ınsallah kurtulcam pkodan

cnm, üzülme, yalnız dedğilsin, milyonlar var bizimle benzeri sıkıntılar yaşayan. her şey Allah'tan.. ümidini kesme.
bir nebze de olsa moral bulmana vesile olabildiysem ne mutlu bana :)
paylaşımları okurken ben de hem çok duygulanıyor, hem de umutlanıyorum. Allah'ın izniyle her şeyin bir çaresi var.

Soğan kürünün yapıldıktan hemen sonra bekletmeden ılık ve taze olarak içilmesi gerekir. Dilerseniz sabah-akşam, dilerseniz sabah-öğlen, dilerseniz akşam yemeği öncesi ve akşam yatarken olmak üzre günde 2 kez, taze hazırlanıp içilmesi gerekir. Mühim olan en erken 5 saat arayla günde 2 kez 15 gün uygulanmasıdır. Termosta bekletilip içilmesi uygun değildir. Sağlığınız daim olsun.

kızlar aranızda bu hormon testlerını yaptıran varmı varsa fıyat nedır acaba 300 varmıdır lh fsh prolaktin e2 tsh

kızlar aranızda bu hormon testlerını yaptıran varmı varsa fıyat nedır acaba 300 varmıdır lh fsh prolaktin e2 tsh

cnm ben yurt dışındayım malesef türkiye fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok

cnm ben yurt dışındayım malesef türkiye fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok

özel bir hastahanede yapıldığı zaman 75 küsür falan yapıyor tahlillerin hepsi

:97: hanımlar, benim ya da eşimin konuyla ilgili şu anda herhangi bir sağlık problemimiz yok elhamdülillah. ve ben soğan kürüne reglimin 7. günü başlamak niyetindeyim ama şimdi 4. gün ve ben dayanamıyorum :97: rahimle ilgili bir problem de olmadığına göre Saraçoğlu hocanın tavsiye ettiği gibi 7. gün yerine belki yarın başlayabilirim diye düşünüyorum. bir öneriniz var mı? :18:

bence ıkı ucgun nezaman baslandıgı okadarda onemlı degıldır basla ıstersen

bence ıkı ucgun nezaman baslandıgı okadarda onemlı degıldır basla ıstersen

dimi :13: ben kararımı vermişim sanırım zaten, bunu başkasının fikriyle de desteklemeye ihtiyacım varmış teşekkür ediyorum ve yarın sabah başlıyorum

Son düzenleme:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]ocam hamile kalabilmek için kürünüzü aldım, tarifide açık anlaşılır yanlız bu kür öncesi soğan kürü adetle birliktemi başlayacağım yoksa hemen mi başlamalımıyım? gönderdiğiniz uygulama şekline bunu da not düşermisiniz benim gibi kafası karışanlara. İnşaallah ben de ALLAH'IN İZNİ İLE BURAYA MÜJDE YAZARIM....CEVAP :Soğan kürüne başlamanın en uygun zamanı adet bitiminden iki gün sonra başlamaktır. Adet düzensizliği yaşayanlar veya 2-3 ayda bir kez adet görenler ise, hemen uygulamaya başlayabilirler. Uyarınız için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun.[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
7 gun dgılmıiş kızlar onumuzdekı ayda adet bıttıkten ıkıgun sonra başlarız bırakmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…