Soğan kürü

buarada aktarcıdn hayıt suyula kecı bonuzu aldım esım ıcmedı bıkere ıctı bende sonra yapmadım adama dedım gebelıge yardımcı bı macun felan varmı dedı raporunuzu alıp gelın bız ona gore yapıyoruz fıyatı sordumdedı150ama kesın cozum olur hemen bebek bende ıcımden dedım rabbım ıstemedıkten sonra hıc bısey kesın sonuc vermez adamı yadırgadım acıkcası desekı allahın ıznıyle cok yardımcı bebekolmasına nesye kesın sonuc yuzde yuz olur dıyınce bısey demedım ınsalar ne kadar tuaf ya

haklısın cnm katılıyorum ben olsam ben de güvenmezdim. iyi yapmışsın almamakla. halden anlamayn işi tamamen ticarete dökmüş hayırsızlar da var böyle malesef. suyunu bi arkadaş da almıştı burda okudum ama nasıl kullandı hiç bilmiyorum bi bakayım ben de...

aynen canım benım ınsanın zor durumundan faydalanıp ısı tıcarete dokup ınsanların duygularıyla oynayanlrı allah ıslah etsın ınsallah

sizleri buralarda görebilmek nee güzelllll:))))))))

kuzumm ama benim kahverengi lekem olmadı kistciklerimde gitmiştii bitanecik kalmıştı kist zaten yumurtalığın içinde su oluşumuuu sıvıı olan o oluyo yaawrummm :)

canım ozamn nasıl yapalım bu soğanı dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmayalımm ben bu ayy adetten 2 gün sonra başladım 15 gün uyguladım 2. yi ne zamn yapmalıyım

yoksa ben mi yanlış anladım siz hayıttan mı bahsediyordunuzz ben soğan mı sandım :)

Son düzenleme:

hayıt bazı ınsanlarda hormonları cok bozuyomus canım

merhaba kızlar bende 5 gündür soğan kürü içiyorum ama hiç akıntı olmadı kafam karıştı
normal mi?

merhaba kızlar bende 5 gündür soğan kürü içiyorum ama hiç akıntı olmadı kafam karıştı
normal mi?

valla cnm bende de ne akıntı ne başka bişey.. zaten doktor da içimin temiz olduğunu söylemişti ama ben yine de belki olur ya gebelik için vesile olur diye içmiştim öylesine.

ikinciyi de yine adetten 2 gün sonra başlayıp 10 gün yapacaksın cnm bnm evet soğandan bahsediyoruz
hayıttan da bahsediyoruz ama o ayrı konu

hadi kızlaaarr bekliyorum sat'ları bat'ları söyleyin de yeni tablomuzu oluşturalımmm

hadi kızlaaarr bekliyorum sat'ları bat'ları söyleyin de yeni tablomuzu oluşturalımmm

Son düzenleme:
valla cnm bende de ne akıntı ne başka bişey.. zaten doktor da içimin temiz olduğunu söylemişti ama ben yine de belki olur ya gebelik için vesile olur diye içmiştim öylesine.

anladım canım saol
bende pko var yeni öğrendim hemen çalışmalara başladık
soğana da başladım çok şifalı olduğunu öğrenince
Allah aratmasın olmazsa diye çok korkuyorum
Rabbim tez zamanda kavuştursun bebeklerimize

aminnn cnm amin, içerken "bismillah, şifa senden ya Rabbim" demeyi ihmal etme

amın canım ınsallah hormon testlerını yaptırdınmı?

amın canım ınsallah hormon testlerını yaptırdınmı?

evet yaptırdım değerler normal sadece lh 10,9 çıktı biz 10'un üstünde olmasını istemeyiz doktorlar olarak ama yine de iyi dedi
bir de sen yumurtluyorsun bu konuda şanslısın dedi
benim aylarca gecikmem olmuyor yılda 2-3 kez 40 günü buluyor o kadar
sende mi pkolusun canım?

canım ya bısey sorcam sana yumurtladıgını nasıl anladı doktor bıde hangı hormon testlerını yaptın bı kdoktor bes hhormon testı yazdı bırı altı olanın yazsı cok karısık hangılerını ıstedıgını okuyamıyorum bendede pko var ama duzensılıgım hıc yok 28 bır olurum sıvılce akne kılo hıc pıroblemımyokyan etkılerı yok bende pıkonun dugunden sonra ogrendım bende muyane oldum sımır testı felan yaptırdım hanı sorun varsa erkenden ogrenım dıye pko var dedı bu ay hormon testlerını yaptırcam butun tettlerı yaptırmak ıstıyorum oyuzden hangı testlerı yaptırdıgını merak ettım

bende bilmiyorum nasıl anladığını sormadım canım,alttan baktı ultarasonla görmüştür herhalde
yapılan testler;fsh,lh,tsh(tiroid),prolaktin,b-hcg bunları laboratuar kağıdına yazdı aynı hastanede aç karnına yaptırdım
bende de adet gecikmesi dışında bir belirti yok
adetin 3.günü yapılan testi de bunları da yaptır ihmal etme
bana 2 sene önce başka bir doktor adetin 3.günü test yaptır demişti çok ihmal ettim
belki de pko o zamandan vardır, çok yeni evlisin vakit kaybetme

Son düzenleme:
gecen ay yaptırcaktım bıraz daha beklım dedım ama pısman oldum erkenden tedavıye felan baslamak lazım ıhmalegelmıyor bu ay sabırsızlıkla beklıyorum bat olunca yaptırcam benden bu testlerı ıstedı tsh lh fsh pırolaktın e2 bısey daha sorucam cok soru sordum ama testlerı ozeldemı yaptırdın nekadar tuttu fıyatı

Son düzenleme:

bence de hemen yaptır ben adet geciktiği için gitmiştim
yumurtalara bakılırsa bir süre daha adet olmayacaksın demişti ertesi gün oldum
testi yaptırmaya gittiğimde dedim şaşırdı tıbbın da yetmediği yerler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…