haklısın cnm katılıyorum ben olsam ben de güvenmezdim. iyi yapmışsın almamakla. halden anlamayn işi tamamen ticarete dökmüş hayırsızlar da var böyle malesef. suyunu bi arkadaş da almıştı burda okudum ama nasıl kullandı hiç bilmiyorum bi bakayım ben de...
kızlarBu kürü uyguladiğınız da bır süre boyunca fazlaca kahverengi bi akıntı oluyor zaten bu akıntıda kistleri patlattığı için kistin içindeki sıvı oluyormuş bende sıtede gezınırken ogrendım bu ay battan sonra5 gun kahve rengı lekelenmem oldu
oyle mi dersin.. inşallah. hangisi veya ne işe yarar bilmiyorum ama bi şey vesile olsun artık lütfen
cnm bu soğan kürü reglin bittikten bikaç gün sonra 10 gün uygulanıyo ikinci aşamada. bitmesine 10 kala değil. bu eski tarif.
hayıtla ilgili ben de okudum, dikkatli kullanmak lazımmış evet. fazlası tüm dengeleri bozup hormonları zıplatabilirmiş. aman diyim, kaş yaparken göz çıkarmayalım. dozunu iy iayarla içerken de abartma..
canım ozamn nasıl yapalım bu soğanı dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmayalımm ben bu ayy adetten 2 gün sonra başladım 15 gün uyguladım 2. yi ne zamn yapmalıyım
yoksa ben mi yanlış anladım siz hayıttan mı bahsediyordunuzz ben soğan mı sandım :)
merhaba kızlar bende 5 gündür soğan kürü içiyorum ama hiç akıntı olmadı kafam karıştı
normal mi?
canım ozamn nasıl yapalım bu soğanı dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmayalımm ben bu ayy adetten 2 gün sonra başladım 15 gün uyguladım 2. yi ne zamn yapmalıyım
yoksa ben mi yanlış anladım siz hayıttan mı bahsediyordunuzz ben soğan mı sandım :)
valla cnm bende de ne akıntı ne başka bişey.. zaten doktor da içimin temiz olduğunu söylemişti ama ben yine de belki olur ya gebelik için vesile olur diye içmiştim öylesine.
hadi kızlaaarr bekliyorum sat'ları bat'ları söyleyin de yeni tablomuzu oluşturalımmm
anladım canım saol
bende pko var yeni öğrendim hemen çalışmalara başladık
soğana da başladım çok şifalı olduğunu öğrenince
Allah aratmasın olmazsa diye çok korkuyorum
Rabbim tez zamanda kavuştursun bebeklerimize
amın canım ınsallah hormon testlerını yaptırdınmı?
evet yaptırdım değerler normal sadece lh 10,9 çıktı biz 10'un üstünde olmasını istemeyiz doktorlar olarak ama yine de iyi dedi
bir de sen yumurtluyorsun bu konuda şanslısın dedi
benim aylarca gecikmem olmuyor yılda 2-3 kez 40 günü buluyor o kadar
sende mi pkolusun canım?
canım ya bısey sorcam sana yumurtladıgını nasıl anladı doktor bıde hangı hormon testlerını yaptın bı kdoktor bes hhormon testı yazdı bırı altı olanın yazsı cok karısık hangılerını ıstedıgını okuyamıyorum bendede pko var ama duzensılıgım hıc yok 28 bır olurum sıvılce akne kılo hıc pıroblemımyokyan etkılerı yok bende pıkonun dugunden sonra ogrendım bende muyane oldum sımır testı felan yaptırdım hanı sorun varsa erkenden ogrenım dıye pko var dedı bu ay hormon testlerını yaptırcam butun tettlerı yaptırmak ıstıyorum oyuzden hangı testlerı yaptırdıgını merak ettım
gecen ay yaptırcaktım bıraz daha beklım dedım ama pısman oldum erkenden tedavıye felan baslamak lazım ıhmalegelmıyor bu ay sabırsızlıkla beklıyorum bat olunca yaptırcam benden bu testlerı ıstedı tsh lh fsh pırolaktın e2 bısey daha sorucam cok soru sordum ama testlerı ozeldemı yaptırdın nekadar tuttu fıyatıbende bilmiyorum nasıl anladığını sormadım canım,alttan baktı ultarasonla görmüştür herhalde
yapılan testler;fsh,lh,tsh(tiroid),prolaktin,b-hcg bunları laboratuar kağıdına yazdı aynı hastanede aç karnına yaptırdım
bende de adet gecikmesi dışında bir belirti yok
adetin 3.günü yapılan testi de bunları da yaptır ihmal etme
bana 2 sene önce başka bir doktor adetin 3.günü test yaptır demişti çok ihmal ettim
belki de pko o zamandan vardır, çok yeni evlisin vakit kaybetme
gecen ay yaptırcaktım bıraz daha beklım dedım ama pısman oldum erkenden tedavıye felan baslamak lazım ıhmalegelmıyor bu ay sabırsızlıkla beklıyorum bat olunca yaptırcam benden bu testlerı ıstedı tsh lh fsh pırolaktın e2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?