Soğan kürü

Deneyimli bayanlara bir şey sormak istiyorum.. Kistim kalmadı ama bu pko denen hastalık bırakmadı. çok ağrılı ve duzensız adet oldugum ıcın baslamıstım ilaçlara. Şimdi ağrılı ve yine düzensiz adet olmaya basladım ilaç kullandıgım halde. Geçen hafta doktora gittim ilacımı değiştirdi yumurtalıkların tembel pcos devam ediyor dedi. Artık ilaç kullanmak istemiyorum ve aşırı karın şişliği yapıyor. Soğan kürünün yapsam işe yarar mı ? Adt olamıyorum. Bu arada bekarım. Şimdiden teşekkürler.

bence sogan kürünü uygula canım zararı yok ama faydası cok

buarada sen nerelerdesin yahuuu gözükmüyorsun hiç sen neler yaptın ne durumdasın son gelişmelerde varmı birşeyyy

canım 1 haftadır il dışındaydım birde bend çalıştığım için sık yazamıyorum pazartesi çatlama iğnesi oldum bekliyorum inşallah hüsrana uğramam senin kistler temizlendikten sonra klomen mi kullanacaksın süreç ne olacak

anladım tatlım allahım hüsrana uğratmasınn inşlhh vardır inşlhhh artık burda hamileliğimizden konuşuruzz
benim kistler gittikten sonra nasıl bir tedavi uygulayacağını demedi doktor tek hedefimiz kist şuan 5 taneydi 1 tane kalmış allahımın nimetiyle soğan kürüyle onu yok etme derdindeyim tabi bide bu kist gebeliğe engel değil çalışmalara devam dediler :))
klomene gelince klomeni küçük dozda kullana bilirsin dediler ama klomen mağduru olarak kistleri temizlemişken tekrar kullanmakta istemiorum benim kistleri klomen oluşturmuştu normalde yoktu hiç kisttim bakalım zamnla ne olacak

canım zaten en doğrusu olayları akışına bırakmak siz devam edin olur inşllah çevreden neler duyuyorz Rabbim isterse hiç bi şey engel olamaz klomeni bende tavsiye etmem bak benim dün karnım bir şişti ki hiç bu kadar şişmemişti şimdiye kadar sabah indi mide bulantım var benim durum belli mecburen kullanıyorum senin problemin yokmuş inşallah doğal olarak olur

aynen tatlım aynen yumurtaya can veren rabbim ol deyince herşey olur zaten tek umudum o doktor moktor hep bi vesile yardımcıı

kızzz klomen bende şişlikk kasık ağrısı kabızlık gögüs ağrısı halsizlik neler yapmadıki mahvetti beni ama önceki doktorum yüksek dozda vermiş bana bütün yan etkilerini yaşadım neler neler en kötüsüde kist tabiiii kullanmayı düşünmüyorum zaten ama yardımcı desteğede ihtiyaç duyuyo sanırım neden olmadı kaç aydır bebiş anlamadım

canım mutlaka dene ben denedim çok şükür şimdi hamileyim bir kızım olacak inşallah 1.5 sene kadar doğum kontrol hapıyla korunduktan sonra hapı bıraktım ve 10 ay bebiş olmadı 11. ay soğan kürüyle çok şükür hamile kaldım bol dua ve inanmak inşallah iişe yarar rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba.. ben bişey sormak ıstıorum yeni basladım sogan kurunu yapmaya ıbrahım saracoğlunun bı vıdeosunda ızlemıstım ıncır+havuc kürüde cok işe yarıomus. bu ıkı kuru aynı anda yapsam bı sıkıntı olur mu acaba bılgısı olan varmı?

merhaba tatlım soğan kürü herşey için faydalı idrar yolları iltihabı sonra kadın hastalıkları iltihapları falan .. ben de kullandım hatta annemde limon büyüklüğünde iltihap vardı rahminde bu şekilde eritti kaynamış suya soğanı 4 e böl içine at 20 gün kadar yaparsan hiç birşeyin kalmıyor. iltihaptan çocuğu olmayanlarada iyi geliyor.. soğan kürü yeterli eğer düzenli kullanırsan

benım adet duzensızlıgım vardı kendımı bıldım bılelı gercı halada var ama en azından eskısı gıbı ıkı ayda bır olmuorum. ben evlenelı 1 yıl olacak yakında. ben cocuk sahıbı olmak ıstıorum artık ıncır+havuc kürüde yumurtalıkları gelıstırıomus catlatmaya yarıomus o yuzden dıorum acaba yapsam mı onuda :/

bütün kürler bir arada kullanılmıyor..önce soğan kürü yapacaksın iki-üç kür şeklinde daha sonra incir kürü uygulayacaksın..
saraçoğlunun sitesini baya bi incelemiştim yorumlarıda okudum..kürler sırayla uygulanacakmış..

senin bünyen hassasmış çok şükür bende yan etkisi az oldu fazla etkilemedi herşey kısmet olur inşallah sabrecez ...

cok tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın cnm saolasın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nerelerdesiniz yahuuuuu kimler neler yaptı gelişmeler nasılllll ne durumlardasınızzzz herkezz kayıppppp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…