Soğan kürü

kızlar biryerden çok güzel bir hikaye okudum ve okadar anlamlı geldiki çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedimm...

adamın biri birgün fırına ekmek almaya gitmişş, fırıncı bu adamı lafa tutmuş konuştukça konuşmuş konuştukça konuşmuşş

adamdan sonra gelen herkez ekmeklerini alıp alıp gitmiş alıp alıp gitmiş

adam artık sıkılmaya başlamış şu ekmeyi alsamda gitsem artıkk benden sonra gelen herkez ekmeğini aldı aldı gitti diye mırıldanmaya başlamış

fırıncı hala konuşuyomuşş lafa tutuyomuş aradan bir süre geçtikten sonra

fırıncı adama fırından çıkan sıcacık taptaze ekmeği uzatmıışşş beklemenin mükafatıdır demiş

senden öncekiler hep eski ekmekleri aldı aldı gitti ama sen taptaze ekmeği alıyorsun demişş

yani demem oki kızlar bekleyelim üzülüp strese girmeyelim allahım belki sınıyor belki zamnını bekliyor en hayırlısını vermek için

en güzel en hayırlı ewlatlara kavuşmak için bekleyelim umutsuzluğa düşmeyelimmmm .....yüce rabbimim mutlaka bildiği beklediği birşey vardırrrrrr

sağol canım. beklemek zor gercekten rabbim sabır versin her birimize. umarım hepimiz kısa zamanda mutlu haberlerimizi veririz

inşallah iltihabı bilmem ama bi adet olsam öncelikle keşkeee
valla canım ben bugün emin oldum idrar olayına burda diyemem ama yani eminim sende de öyle atılmıştır ki bak seninkiler yok olmuş demekki çok işe yarıyor..

tatlım benim iltihap atıldı zımbırtı kistler ne durumda bilmiyorum doktora gitmyede korkuyorum ya küçülmemişse ya gitmemişse diye gerçi bugün 7. günüm kürde 11. gün kontrele çağırmıştı doktor bakalım sonuç ne olacak

yok canım benım uzulmedım nedense blmıyorum demekkı daha zamanı var

yok canım benım uzulmedım nedense blmıyorum demekkı daha zamanı var

heh işteeee en güzeli buuu hikayeyiii okuduysan insana bi ışık yakıyo bi umut veriyoooo aynen orda dediği gibiii zamanı varr en güzelleri içinnn inan artık hiç takmıyorum o hikaye içimi rahtlattı boşa kendiizi paralıyoz zamanını bekliyorsaa bebişşşşlerrr sadece sabırr demi tatlımmm :))

aynen canım hıc dusunmeyenler sıtres yapmayıp bebek aklına bıle gelmeyenler hemen hamıle kalıyo bız cok ustune gıdıyoruz cok kafaya takıp sıtres yapıyoruz ama artık dusunmeyelım sıtres yapmayalım gelsın bebişler

Son düzenleme:

aa bak ne güzel tam kürün bitmeye yakın denk gelmiş kontrol..inşallah hayırlı haberler alırsın
bende gidicem üç kür dönemi bitsin eğer kistler yok olmuş derse mucize olurr

aa bak ne güzel tam kürün bitmeye yakın denk gelmiş kontrol..inşallah hayırlı haberler alırsın

kızlar bende 21 gunu tamamlayıp sonra ıkı aydaha yapcam adete 10 kala baslıcam sonra doktordu tedavıydı baslıcam hepımızn hakkında hayırlısı olsun ınsallah

alkış alkış alkışşş :))aynen tatlışımm stres yapmayacam ama o işe başlayınca okadar alışkanlık olmuşki direk aklıma bebiş geliyo bunun çaresi varmı acepppp hahaha

ewet bakalım işe yaradımı valla merak etmeye başladımmm güzel haberler veririm inşlhhh zaten benim kistler gebe kalmama engel kstlerden değilmiş ama genede insan tedirgin oluyo işte biraz önce yengenle konuştum oda diyo bende kistli bir şekilde hamile kaldım sıkıntı yapma psikolojini bozar olumsuz düşünürsen olmazz olumlu düşün deyip duruyo bi kadın doğumcu arkadaşının nuarasını verdi durumu anlatacam bakalım ne diyecekkk tabi soğan kürüm bi bitsindeee

alkış alkış alkışşş :))aynen tatlışımm stres yapmayacam ama o işe başlayınca okadar alışkanlık olmuşki direk aklıma bebiş geliyo bunun çaresi varmı acepppp hahaha

aynen canım ya:)

kızceler bı macun buldum karı koca bırlıkte yıyınce ıyı gelıyormus

MACUNU MÜBAREK
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir hamile kalmaya bir vesile olur

Karabiber 30 gr
Karanfil 30 gr
Tarçın 15 gr
Kebabiye 30 gr
Udihindi 15 gr
Kereviz tohumu 50 gr
Üdül kahr 30 gr
Isırgan tohumu 30 gr
Anason 30 gr
Havuç tohumu 30 gr
Şalgam tohumu 30 gr
Turp tohumu 30 gr
Mesteki 30 gr
Sinameki 30 gr
Günlük 30 gr
Üzerlik tohumu 30 gr
Acı badem yağı 10 gr
Haşlanmış çöreotu 18 gr

Yapılışı: Bunların cümlesi toz haline getirilerek ateş görmemiş bal ile macun yapılarak içerisine 100 gr sakız(bitkisel) ilâve edilir Ve istimal edilir

Canımcım glifor kullanıyormusun glifor sağlıklı yumurtlamanı sağlar pcoslu bayanların glikoz depolamasını yumurtalıgı baskılamasını kilo almasını engeller biliyosundur belki ama ondan içmemiz gerekiyo hemde kilo vermenin önündeki engeli kaldırıyor zaten kilo verincede düzeliyor pcos. İlacın etken maddesi metformin sevgili kardeşlerim Yüce Allah hepimize şifa versin şu yalan dünyada tek gerçek olan annelik duygusu hepimize bahşedilsin..
Sevgiler

Merhaba duanız çok güzel 'Yüce Allah hepimize şifa versin şu yalan dünyada tek gerçek olan annelik duygusu hepimize bahşedilsin..' Amin inşallah . bende pcosla uğraşıyorum glucophage aldım sanırım gliforla aynı etken maddesi fakat denediniz mi daha önce yan etkileri nasıl oldu hala cesaret edip kullanamadım

Son düzenleme:

Amin canım teşekkür ederi...Glucophage kullanmadım canım etken maddesi aynıysa kullanilabilir ama ilk 10 gün ben iptale bağladım. ilk içtiğimde bir mide ağrısı sankim ortadan ikiye bölüyolar kız nası ağrı..Sora sabahları bulantı bulantı öğür herşeye nası zor alıştım ama zayıflattı o şişliğim ayılığım gitti..Aç geziyorum yine şişmanım diyen pcoslular mecbur kullanıcak.. Sımdı ben bi özel hastanede çalışıyorum bir arkadaşım pcosluymuş 5 yaşında kızı var ama hala glifor içiyo ona göre..15 gün dayanın glifor kullanın..

canlar benım pkolar gıdıyomu acaba soylemesı ayıp bu aykı adetım kırmızı duru yanı eskısı gıbı sımsıyah degıl bıde parcalar gelıyo kucuk kucuk gıdıyomur acep

Yavrucum benımde siyah siyah gelmeye başladı sogan küründen 3 gün sora parça parça böyle o doğum kontrol hapıyla oluşan sahte kandan değil gerçek DDD Şimdi soğan bitti atom bombası patlıyo kasıklarımda hasta olucam sızım sızım sızlıyorum kırmızı parçalar başladı korkma iyiye işaret güzelim metformin kullan yumurtan sapasağlam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…