mrb canım geçen sene bizimde aynen öyle oldu bende hiçbir sıkıntı yoktu eşimde varikosel çıkmıştı hemen ameliyat oldu 1 sene geçti üzerinden ve % 100 düzeldi sonuçlar çok güzel çıktı varikoselde iyileşme süreci en az 6 ay bekle canım ozamna kadar da kendini kontrol ettir bi sıkıntı varsa düzelt
eşimde varikosel çıktıktan sonra ben muane oldum tertemiz çıkmıştım hiç bir sıkıntım yoktu daha sonra eşim düzeldi bende sıkıntı çıkmaya başladı şans işte kader zamnı değil sanırım henüz inşlhh canm sende sapasağlam alırsın bebişini kucağına rabbim o günleri en yakın zamnda hayırlısıyla göstersin bizlere
inşlh canım yarar işine iltihaplarda birebilir çevremde kim yaptıysa iltihap yok oldu herkez çok memnun sende memnun kalırsın umarım
adetle kistin atıldığını biliyorum tatlım ama idralle senden guydum inşlh idralle atıyorumdur bak öyle birşey varsa çok sevinirim ben şimdii :)))) çünkü akıntım olmuyo hiçç gerçi ilk soğan küründe iltihap için yaptığımdada hiç akıntım olmamıştı ama iltihapcıklar yok olmuşttuuu :)))
inşallah iltihabı bilmem ama bi adet olsam öncelikle keşkeee
valla canım ben bugün emin oldum idrar olayına burda diyemem amayani eminim sende de öyle atılmıştır ki bak seninkiler yok olmuş demekki çok işe yarıyor..
canımmmmmmm sakın üzülmeeeee olurmu demek kolay biliyorum insanın elinde değil ama daha zamanı gelmemişşş diye düşünn eğer üzülürsen olan gene bizlere oluyooo bebiş daha çok uzaklaşıooo hayırlısıyla bekleyelimmm vüct yavaş yavaş hazılanıyooo olacak elbett allahın izniyle
yok canım benım uzulmedım nedense blmıyorum demekkı daha zamanı var
heh işteeee en güzeli buuu hikayeyiii okuduysan insana bi ışık yakıyo bi umut veriyoooo aynen orda dediği gibiii zamanı varr en güzelleri içinnn inan artık hiç takmıyorum o hikaye içimi rahtlattı boşa kendiizi paralıyoz zamanını bekliyorsaa bebişşşşlerrr sadece sabırr demi tatlımmm :))
tatlım benim iltihap atıldı zımbırtı kistler ne durumda bilmiyorum doktora gitmyede korkuyorum ya küçülmemişse ya gitmemişse diye gerçi bugün 7. günüm kürde 11. gün kontrele çağırmıştı doktor bakalım sonuç ne olacak
aa bak ne güzel tam kürün bitmeye yakın denk gelmiş kontrol..inşallah hayırlı haberler alırsın
bende gidicem üç kür dönemi bitsin eğer kistler yok olmuş derse mucize olurr
aynen canım hıc dusunmeyenler sıtres yapmayıp bebek aklına bıle gelmeyenler hemen hamıle kalıyo bız cok ustune gıdıyoruz cok kafaya takıp sıtres yapıyoruz ama artık dusunmeyelım sıtres yapmayalım gelsın bebişler
kızlar bende 21 gunu tamamlayıp sonra ıkı aydaha yapcam adete 10 kala baslıcam sonra doktordu tedavıydı baslıcam hepımızn hakkında hayırlısı olsun ınsallah
aa bak ne güzel tam kürün bitmeye yakın denk gelmiş kontrol..inşallah hayırlı haberler alırsın
bende gidicem üç kür dönemi bitsin eğer kistler yok olmuş derse mucize olurr
alkış alkış alkışşş :))aynen tatlışımm stres yapmayacam ama o işe başlayınca okadar alışkanlık olmuşki direk aklıma bebiş geliyo bunun çaresi varmı acepppp hahaha
inşlhhh işe yarar tatlımmmmmmmmm :)
mrb canımmm senin suan yaşadıkların gayet iyiye işaret keşke bende yaşasam akıntı kanama uzayan o şeylerdennn bugün 5. gün hala ne bi akıntı ne başka bişi çok az geliyo gitmiyo bu zımbırtı kistler sanırım doktorum bide çok hafif kist olduğunu sölemişti bana ahhhh adet ahhhh biraz daha uzun sürsen ne olurduuu((( doktorum banada d.kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemedim çünkü diğer doktorum da bu hafif kistler olduğun için hamile kalabilisin dediii zaten kafayı kırdım 1 tanesi yetmiyo 2-3 tane doktora birden gidiyorumm :)))))
Canımcım glifor kullanıyormusun glifor sağlıklı yumurtlamanı sağlar pcoslu bayanların glikoz depolamasını yumurtalıgı baskılamasını kilo almasını engeller biliyosundur belki ama ondan içmemiz gerekiyo hemde kilo vermenin önündeki engeli kaldırıyor zaten kilo verincede düzeliyor pcos. İlacın etken maddesi metformin sevgili kardeşlerim Yüce Allah hepimize şifa versin şu yalan dünyada tek gerçek olan annelik duygusu hepimize bahşedilsin..
Sevgiler
Merhaba duanız çok güzel 'Yüce Allah hepimize şifa versin şu yalan dünyada tek gerçek olan annelik duygusu hepimize bahşedilsin..' Amin inşallah . bende pcosla uğraşıyorum glucophage aldım sanırım gliforla aynı etken maddesi fakat denediniz mi daha önce yan etkileri nasıl oldu hala cesaret edip kullanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?