kızlar bu soğan kürünü bende kullandım 2cm lik kistim var ama pek faydasını görmedim bunun yanında doğum kontrol hapıda kullandım. bugün doktara gittim hala duruyor 4 ay oldu ne inatçı kistmiş küçük olduğundan ameliyata da gerek yok dedi
canım evet evliyim ve bir yılı aşkın çocuk istiyoruz ilk gittiğim de bu kistim vardı ilk 3 ay kendiliğnden geçmesini bekledi. geçmedi bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve bu aralarda soğan suyu da içtim. hatta bu ay geçmiştir dedim ama hala olduğu gibi duruyor kistin adını söylemedi ama çikolata kisti falan değil. salı hsg çektirecem tüpler e bakılacak bide bu kistin engelleyip engellmediğine bakacam dedi bakalım artıkmrb canımmm senin kist nasıl bir kistki gitmiyor 2cmlik kist soğanla gitmesi lazım diye düşünüyorum ama ilginç. canım bırak ameliyatıı ne ameliyatı 2 cmlik kist için:)))))
gebelik için engel mi ki gerçi ewlimisin gebelik düşünüyomusun bide orası var tabii :))
3 kere uyguladım canımsagon kurunu kaçkere ugladın canım
3 kere uyguladım canım
3 kere uyguladım canım
bu 3 kerelik uygulamada adetin düzenli geldi mi?
bende yeni başladım da merak ediyorum işe yarayıp yaramayacağını :26:
canım çoğu kişide işe yaramış bende okudum ama benim ki inatçı çıktı sadece 2.1 cm den 2 ye düşmüş oda ilaçtanmı yoksa soğandan mı bilmiyorumo küçücük kist nasıl 3 defa uygulamayla gitmez anlam veremedim doğrusu kontrol ol bazı kistler gebeliğe engel değil
şuan benim kistciklerim öyleeee ama kurtulmak en güzeli tabikiii
ayyy bende de işe yaramazsa çok üzülürümmm yaaa okadar içiyoruz boşa mı yanii(((((
canım çoğu kişide işe yaramış bende okudum ama benim ki inatçı çıktı sadece 2.1 cm den 2 ye düşmüş oda ilaçtanmı yoksa soğandan mı bilmiyorum
canım her bünyede farklılık gösterir onun için sen güzelce iç olmazsa iltihabını falan giderir
ben bundan 2 ay önce kist falan yokken adetimde düzenliyken sırf içimi temizlesin iltihap falan varsa gitsin diye içmiştimm
işime yaradı tertemiz çıktım tahlillerde 10 gün yapmıştım gerçi ozamnda çok akıntı olmamıştı neremden gitti acaabaaa:)))))
kızlar kırmızı kartı grdum umudum hazırana kaldı ınsallah sızden guzelhaberler alırım aminnn
üzüldüm canım ya ama evliliğin daha çok yeni üzülme..inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun..
inşallah ya seninki gibi bende de işe yarar.. kaç ay oldu adet olamadım doğru dürüst hemen olsam da rahatlasam..
bence illa akıntıyla da atılmıyordur ki kistler sonuçta idrar ve adetle atıladabilir vücuttan
merhaba arkadaşlar bende 8 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz olmuyor. doktora gittim bende herhangi bir sorun yok. eşim de varikosel çıktı 1 ay önce ameliyat oldu sanırım bu ayda bebek yok bat mayıs 5. bu ay bende soğan kürü deneyeyim diyorum. bir an önce sizin gibi bende bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyroum
kızlar kırmızı kartı grdum umudum hazırana kaldı ınsallah sızden guzelhaberler alırım aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?