Ben de dün başladım soğan kürüne
rengı hafıf sarımsı canım burnunu kapat ıc sonra agzına sakız veya tatlandırıcı at kokuda kalmıyoya, peki tadı nasıl? reglinizin kaçıncı günündesiniz? siz de mi ilk bebek için?
bendede pko varmıs onun ıcın basladım ınsallah hayırlı sonuclar alırız sogan kurundeniçmeden önce çok tedirgindim.kokusu haliyle kötü ama tadı içilemeyecek gibi değil bence. tavsiyem hızlı için. Benim de ilk çocuk için. 9 aylık evliyim :127:
bendede pko varmıs onun ıcın basladım ınsallah hayırlı sonuclar alırız sogan kurunden
sagol canım allah razı olsunbu arada sizler için İ.Saraçoğlu sitesinden bu konuda bir alıntı yaptım. ilginizi çekebilir:
SORU : hocam soğan suyu sayesinde hamile kaldım hem de sadece akşamları 1 bardak içtim ve 1 ay içinde hamile olduğumu öğrendim pcos hastaları kesinlikle soğan suyunu denemeliler. Üstün bilgilerinizi bizimle paylaştğınız için çok teşekkürler hocam. saygılar.
CEVAP : Hafif derecede polykistikover durumunda günde 1x soğan kürünü uygulamak yeterli olabilmektedir. Ancak, orta ve ileri derece polykistikover durumunda günde 2x uygulanmalıdır. Sağlığınız daim olsun. Allah'tan size ve bebeğinize sağlıklı bir ömür diliyorum.
kızlar bısey danıscam sıze ıkı ay once pıko var dedı ama gebelıgını etkılemez felan dedı bende adet duzensızlıgı yok kılo yok mayısta adetın ıkıncı gunu hormon testlerı yaptırcaktım hormonları etkılemısmı dıye ama dıyorum ıkı ay sogan kurunu denıyıp sonra yaptırım sızce yanlışmıdusunuyorum
inşallah canım bıde arastırdım sıcak ıcılmesı lazımmıs yudum yudum soguk ve ılımamış olması lazımmışbence küre başla, ve regl olursan doktorun dediği şekilde hormon testini yaptır yine de, her şey yolundaysa diğer ay kürün ikinci aşamasına geçebilirsin bence. hatta belki regl olmazsın bile :) hep diyorum bu kürün kimseyi zararı olmaz, faydası olur.
inşallah canım bıde arastırdım sıcak ıcılmesı lazımmıs yudum yudum soguk ve ılımamış olması lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?