• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
197
34
98
27
Merhaba Bayanlar, Soğan Kürünü yapmak istiyorum bazı yerlerde Çeşme suyu kullanmayın yazmışlar aranızda bana yardımcı olabilecek biri varmı?

Bence hic bu sogan kurunu denemeyin ben evlenene kadar adeterim duzenliydi asla 1 gun ustune dusmezdi taki cocuk isteyene kadar sogam kurunu yaptim etkili olsun diye ama birden adetim duzensiz oldu o ay gebelik olmadi ama adetlerimde normal olmadi asla tabi bende polikistik over varmis normalde bu duzensizlik uaparmis ama bende hic yapmamisti demem o ki sogan kuru dengeyi bozuyor doktor kontrolünde olun eger bi kur ise yariyorsa corek otu tozu adetin3. Gunu baslayin sabah ac karinla ise yaradgini goreceksiniz

Merhaba çörek otu nasıl kullanıyorsunuz acaba
Bence hic bu sogan kurunu denemeyin ben evlenene kadar adeterim duzenliydi asla 1 gun ustune dusmezdi taki cocuk isteyene kadar sogam kurunu yaptim etkili olsun diye ama birden adetim duzensiz oldu o ay gebelik olmadi ama adetlerimde normal olmadi asla tabi bende polikistik over varmis normalde bu duzensizlik uaparmis ama bende hic yapmamisti demem o ki sogan kuru dengeyi bozuyor doktor kontrolünde olun eger bi kur ise yariyorsa corek otu tozu adetin3. Gunu baslayin sabah ac karinla ise yaradgini goreceksiniz

Merhaba Bayanlar, Soğan Kürünü yapmak istiyorum bazı yerlerde Çeşme suyu kullanmayın yazmışlar aranızda bana yardımcı olabilecek biri varmı?
Bende regl bitince başlayacağım gebelik için hazır su olmasi lazımmış 2 bardak kaynayan suya bir orta boy soğan 5
Dörde bölün 5 dk boyunca kapağı kapalı kaynayacak daha sonra ilikta olmayacak sıcak da olmayacak yudum yudum günde 2 kez sabah akşam aç karnına içilecek. 15 gün boyunca regl isen regl bitiminden 2 gün sonra baslaamak lazımmış

Merhaba çörek otu hakkında bilginizi biraz daha açar mısınız?

Back
X