Soğan kürü

15082021es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
129
23
Merhaba Ağustos ayının sonlarında klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım şimdi soğan kürü duydum denemek istiyorum ama bir sakıncası olur mu klomen sonrası kullanılır mı acaba

Merhaba Ağustos ayının sonlarında klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım şimdi soğan kürü duydum denemek istiyorum ama bir sakıncası olur mu klomen sonrası kullanılır mı acaba
Soğan suyu bazılarına ters tepki veriyor onlardan biride benim soğan suyu ictigimde adet olamamistim bütün hormonlarımi alt üst eti tirodim yükseldi prolaktin FSH Lh baya bozdu benim hormlanrimi bir daha yapmadım ama bende oldu diye sende olacak diye bir şey yok 1 ay dene belki sende faydası olur

Yaaa geçmiş olsun denemek istiyorum ama klomen kullandığım için tereddüt ediyorum

Yaaa geçmiş olsun denemek istiyorum ama klomen kullandığım için tereddüt ediyorum
Sağ ol canım Soğan suyu yapmak istiyorsan adet bitikten sonra başla çünkü yeni kloman kullanmissin bence bu ay yapma çünkü adet söktürücü etkisi var adet ol öyle başla Allah korusun bide bebiş tutar yazık olur

Ben de yaklaşık 5 gündür soğan kürü yapıyorum.dunden beri vajinada hafif kaşıntı başladı bugün arttı ben de kürü bıraktım.denk mi geldi yoksa kürün böyle etkileri oluyor mu?

Bende 6 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadim. Bu ay soğan kürü deniyorum bugün 6. Günüm ve kasık ağrılarım var. Doluluk hissi gibi. Böyle bişey yaşayan varmı. Neden oluyor acaba. İnşallah ise yarar. Çok stresliyim.

Ben de 16 aylik evliyim yaş 38 hic korunmadim.esiminde benimde tahliller temiz ama olmuyor hamilelik ama kiloluyum.brn de denemk istiyorum sogan suyu ama bazi yorumlar adet duzenini bozdugunu soyluyor.benim adetim duzenlidir.bir de bozulur diye korktum.ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…