- 4 Haziran 2022
- 129
- 23
- Konu Sahibi 15082021es
Merhaba Ağustos ayının sonlarında klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım şimdi soğan kürü duydum denemek istiyorum ama bir sakıncası olur mu klomen sonrası kullanılır mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan suyu bazılarına ters tepki veriyor onlardan biride benim soğan suyu ictigimde adet olamamistim bütün hormonlarımi alt üst eti tirodim yükseldi prolaktin FSH Lh baya bozdu benim hormlanrimi bir daha yapmadım ama bende oldu diye sende olacak diye bir şey yok 1 ay dene belki sende faydası olurMerhaba Ağustos ayının sonlarında klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım şimdi soğan kürü duydum denemek istiyorum ama bir sakıncası olur mu klomen sonrası kullanılır mı acaba
Yaaa geçmiş olsun denemek istiyorum ama klomen kullandığım için tereddüt ediyorumSoğan suyu bazılarına ters tepki veriyor onlardan biride benim soğan suyu ictigimde adet olamamistim bütün hormonlarımi alt üst eti tirodim yükseldi prolaktin FSH Lh baya bozdu benim hormlanrimi bir daha yapmadım ama bende oldu diye sende olacak diye bir şey yok 1 ay dene belki sende faydası olur
Sağ ol canım Soğan suyu yapmak istiyorsan adet bitikten sonra başla çünkü yeni kloman kullanmissin bence bu ay yapma çünkü adet söktürücü etkisi var adet ol öyle başla Allah korusun bide bebiş tutar yazık olurYaaa geçmiş olsun denemek istiyorum ama klomen kullandığım için tereddüt ediyorum
TeşekkürlerSağ ol canım Soğan suyu yapmak istiyorsan adet bitikten sonra başla çünkü yeni kloman kullanmissin bence bu ay yapma çünkü adet söktürücü etkisi var adet ol öyle başla Allah korusun bide bebiş tutar yazık olur
ben hiç kullanmadım yaMerhaba Ağustos ayının sonlarında klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım şimdi soğan kürü duydum denemek istiyorum ama bir sakıncası olur mu klomen sonrası kullanılır mı acaba
aslında küre devam ederseniz o enfeksiyon durumlarına da çok iyi geliyorBen de yaklaşık 5 gündür soğan kürü yapıyorum.dunden beri vajinada hafif kaşıntı başladı bugün arttı ben de kürü bıraktım.denk mi geldi yoksa kürün böyle etkileri oluyor mu?