Soğan kürü?

Busnurs

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
54
10
8
30
Arkadaşlar soğan kürü içenler nasıl yapılıyor kaç gün yapmamız gerek hamilelik için adet düzensizliğim yok çok şükür sadece hamilelik için

Evet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Ay nasıl oldu iki taraftan yumurta mi çatlamış harika yaa

Evet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Merhaba bende kist var soğan suyuna baslıyacam adetın kaçıncı gün içilmedi lazım biıyorsanız cevap verır mısınız

Merhaba bende kist var soğan suyuna baslıyacam adetın kaçıncı gün içilmedi lazım biıyorsanız cevap verır mısınız
Kalın bağırsaklarda sıkça görülen polip rahatsızlığı için de İbrahim Saraçoğlu polip için soğan kürü önermektedir.
Polip tedavisinde ise regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra küre başlayabilirsiniz.
Küre başladığınız ilk ay, 15 gün boyunca devam edebilirsiniz. Diğer aylarda bu süreyi 10 güne indirebilirsiniz.
Bu uygulama süresini polikistik over sendromunda, miyom ve kist şikayetlerinde de aynı şekilde değerlendirebilirsiniz.
Soğan kürünün 4 aydan fazla yapılması tavsiye edilmez.
Gün içinde tüketeceğiniz soğan kürünün mutlaka taze olması gerekmektedir.
Bir önceki öğünden kalan soğan kürünü tüketmemelisiniz.

Peki özel olacak kusura bakmayın soğan kürü içince normal hayatınıza devam ettınız mı ilişki durumuna bazıları dıyor soğan kürü içince ilişkiye gırmeyın dıye bebek tutarsa düşük olur gıbı diyorlar

Evet devam etmiştim ama zaten hamile kalmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…