Teşekkürler canımBen bu şekilde yapmıştım
Evet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim olduFaydasını gördünüz mü peki
Hım anladım bende demiycem inşallah bizde fayda gösterir rabim ikizleriniizi size bağışlasın inşallahEvet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Ay nasıl oldu iki taraftan yumurta mi çatlamış harika yaaEvet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
3 yumurtam oluşmuştu 17-20 cm aralığında ikisi çatlamışAy nasıl oldu iki taraftan yumurta mi çatlamış harika yaa
Merhaba bende kist var soğan suyuna baslıyacam adetın kaçıncı gün içilmedi lazım biıyorsanız cevap verır mısınızEvet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Kalın bağırsaklarda sıkça görülen polip rahatsızlığı için de İbrahim Saraçoğlu polip için soğan kürü önermektedir.Merhaba bende kist var soğan suyuna baslıyacam adetın kaçıncı gün içilmedi lazım biıyorsanız cevap verır mısınız
Evet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Evet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Merhaba ben tedavı görüyorum bende polistik ovel kıstı var bende soğan kuru yapacam doktorum soyledı ama nasıl yapacam adetın kaçıncı günü içilmesi lazım içtiğimiz zaman çocuk tutarsa bılmeden bırsey olur mu
Peki özel olacak kusura bakmayın soğan kürü içince normal hayatınıza devam ettınız mı ilişki durumuna bazıları dıyor soğan kürü içince ilişkiye gırmeyın dıye bebek tutarsa düşük olur gıbı diyorlarEvet onu yaptığımda siyah akıntım oldu temizlediğini düşünüyorum. Hamile kalmadım tabi de. İlk aşılamada ikizlerim oldu
Evet devam etmiştim ama zaten hamile kalmamıştımPeki özel olacak kusura bakmayın soğan kürü içince normal hayatınıza devam ettınız mı ilişki durumuna bazıları dıyor soğan kürü içince ilişkiye gırmeyın dıye bebek tutarsa düşük olur gıbı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?