Ben yaptım hamile kalmadım. Adet günlerim düzenliydi zaten.Kızlar soğan kürü kullanıpta adeti düzelen ve hamile kalan var mı ? Yardımcı olur musunuz lütfen
Ben de denedim hamile kalmadım. Doktora danis bence hamilelik için. Ise yarayan vardır muhakkak ama belki de ise yarayanlarda tesadüftür bilemiyorum. Artik pek biseye güvenemez oldumKızlar soğan kürü kullanıpta adeti düzelen ve hamile kalan var mı ? Yardımcı olur musunuz lütfen
1 yıldır uğraşmıyorsan böyle yollara başvurma derim.Kızlar soğan kürü kullanıpta adeti düzelen ve hamile kalan var mı ? Yardımcı olur musunuz lütfen
Bakalım nolcak canım benim kür biteli 3 gün oluyo reglime 5 gün kaldı doktora danıştım 1 yıl dolunca rahim filmi çektir diyo tedavi vermiyoBen de denedim hamile kalmadım. Doktora danis bence hamilelik için. Ise yarayan vardır muhakkak ama belki de ise yarayanlarda tesadüftür bilemiyorum. Artik pek biseye güvenemez oldum
Evet rahim filmi çektirmeden tedaviye baslama tupler tıkalı olabiliyor bazi kadınlarda. Ben çektirdim cok sancili bi is. Mutlaka anestezi iste çektirirken çok can yakan bisey ben bağıra bağıra ağlamıştım. Hem rahim filminden sonra hamile kalan cok var. Beklemek istemiyorsan özel hastanelerde çekiyorlar gecen yıl 750 civarı bi fiyatı vardi. Araştırma hastaneleri ücretsiz çeker ama onlar da herkesinkini cekmiyorlar masraflı bi şey oldugi için. Evlilik süresini çocuk isteme suresini daha önceki yapılan tedavileri falan soruyorlar ondan sonra çekiyorlar. Devlette zor anlayacağınBakalım nolcak canım benim kür biteli 3 gün oluyo reglime 5 gün kaldı doktora danıştım 1 yıl dolunca rahim filmi çektir diyo tedavi vermiyo
Soğan kürü sadece adeti düzenliyor ve rahim iltihablarina iyi geliyor diye biliyorum o kürle hamile kalanı duymadim.Kızlar soğan kürü kullanıpta adeti düzelen ve hamile kalan var mı ? Yardımcı olur musunuz lütfen
Canım bişey sorucam sana sen soğan kürünü yakın bi tarihte mi yaptın yaptıysan kür bitikten sonra regli dönemine kadar neler yaşadın zahmet olmazsa anlatabilir misin benim soğan kürü bitmesine iki gün kalaldan beri kasık ve bek ağrım var göğüs hassasiyeti bide aşırı bas ağrısı sende yaşadın mı bunlarıEvet rahim filmi çektirmeden tedaviye baslama tupler tıkalı olabiliyor bazi kadınlarda. Ben çektirdim cok sancili bi is. Mutlaka anestezi iste çektirirken çok can yakan bisey ben bağıra bağıra ağlamıştım. Hem rahim filminden sonra hamile kalan cok var. Beklemek istemiyorsan özel hastanelerde çekiyorlar gecen yıl 750 civarı bi fiyatı vardi. Araştırma hastaneleri ücretsiz çeker ama onlar da herkesinkini cekmiyorlar masraflı bi şey oldugi için. Evlilik süresini çocuk isteme suresini daha önceki yapılan tedavileri falan soruyorlar ondan sonra çekiyorlar. Devlette zor anlayacağın
Bu platformda çok var canım hamile kalan bi umut yapıyorum işte yaSoğan kürü sadece adeti düzenliyor ve rahim iltihablarina iyi geliyor diye biliyorum o kürle hamile kalanı duymadim.
Pardon canım ben bilmiyodum devam et ozaman inşallah bir yararı olurBu platformda çok var canım hamile kalan bi umut yapıyorum işte ya
Göğüs karin ağrısı yaşadım. Zaten iltihap atici bi kür soğan kürü belki ondandır agri . Hevesini kırmak da istemiyorum aslında ama inşallah hamilesindir ama insan vücudu bekledigi şeye okuduğuna oyle çabuk inanıyor ki bütün ağrılar sızlamqlar vücuttaki değişiklikler hepsini yasadim. 1 haftalik adet gecikmesine kadar ama ne yaptıysam da bebek olmadi maalesef. Pek bi inancım kalmadı anlayacağın. Ama sormak istediğin herseyi sorabilirsin hemen hemen herseyi denedim diyebilirim Tup bebek denemeden once denemiştim soğan kürünü yaklaşık 7 ay falan önceydi sanirim. Ama dediğim gibi hiç bi etkisini görmedim. Bu arada 3 yıllık evliyimCanım bişey sorucam sana sen soğan kürünü yakın bi tarihte mi yaptın yaptıysan kür bitikten sonra regli dönemine kadar neler yaşadın zahmet olmazsa anlatabilir misin benim soğan kürü bitmesine iki gün kalaldan beri kasık ve bek ağrım var göğüs hassasiyeti bide aşırı bas ağrısı sende yaşadın mı bunları
Ne zormuş ya bende bir buçuk yıllık evliyim bi düşüğüm oldu evlendiğimizde 2 ay korunduk bebek düşelide 8 ay oldu tık yok artık yoruldum ya biliyo musun soğan kürünüde bebek için yapmadım ya adetim düzelsin yeter ama insan umut ediyo işte bi çok insan hamile kalmış belki diyorum 10 gün nedir ki aslında 10 yıl oldu geçmiyor adet günüm gelse de bi test yapsam bi durulsam böyle olucanı hiç düşünmemiştim ama çok zor yaşayan bilir etrafımda ki herkes takma kafana oluruna bırak tabi siz zorluk çekmediniz ki her ay umut etmediniz ki arkadasım var bebeği var bi daha hamile diyo ki iyi günleriniz bu çocuk olsunda görelim kendi gerdek gecesinde hamile kalmış ben onun bebek için harcadığı bütün masrafları doktorda harcadım halbuki bi olsun da herseye razıyım aslında insanlar bencil işteGöğüs karin ağrısı yaşadım. Zaten iltihap atici bi kür soğan kürü belki ondandır agri . Hevesini kırmak da istemiyorum aslında ama inşallah hamilesindir ama insan vücudu bekledigi şeye okuduğuna oyle çabuk inanıyor ki bütün ağrılar sızlamqlar vücuttaki değişiklikler hepsini yasadim. 1 haftalik adet gecikmesine kadar ama ne yaptıysam da bebek olmadi maalesef. Pek bi inancım kalmadı anlayacağın. Ama sormak istediğin herseyi sorabilirsin hemen hemen herseyi denedim diyebilirim Tup bebek denemeden once denemiştim soğan kürünü yaklaşık 7 ay falan önceydi sanirim. Ama dediğim gibi hiç bi etkisini görmedim. Bu arada 3 yıllık evliyim
Senin bebeğin var mı canımPardon canım ben bilmiyodum devam et ozaman inşallah bir yararı olur
Evet canım 1 kızım varSenin bebeğin var mı canım
Allah güzel bi hayat versin canım kızına Allahım inşallah bize de nasip etsinEvet canım 1 kızım var
Aminnn canım cumlemize. İnşallah Allah tez vakitte bebek haberini müjdelesin sanaAllah güzel bi hayat versin canım kızına Allahım inşallah bize de nasip etsin
Amin canımAminnn canım cumlemize. İnşallah Allah tez vakitte bebek haberini müjdelesin sana
Evet zor yaşamayan da bilmiyo. Akıllarınca nasiyet veriyorlarNe zormuş ya bende bir buçuk yıllık evliyim bi düşüğüm oldu evlendiğimizde 2 ay korunduk bebek düşelide 8 ay oldu tık yok artık yoruldum ya biliyo musun soğan kürünüde bebek için yapmadım ya adetim düzelsin yeter ama insan umut ediyo işte bi çok insan hamile kalmış belki diyorum 10 gün nedir ki aslında 10 yıl oldu geçmiyor adet günüm gelse de bi test yapsam bi durulsam böyle olucanı hiç düşünmemiştim ama çok zor yaşayan bilir etrafımda ki herkes takma kafana oluruna bırak tabi siz zorluk çekmediniz ki her ay umut etmediniz ki arkadasım var bebeği var bi daha hamile diyo ki iyi günleriniz bu çocuk olsunda görelim kendi gerdek gecesinde hamile kalmış ben onun bebek için harcadığı bütün masrafları doktorda harcadım halbuki bi olsun da herseye razıyım aslında insanlar bencil işte
Kafaya takmamaya calis. Vucut her şeye tepki veriyor. Bu kez de çok istiyorsun diye olmuyor. Hem daha yeni evli sayılırsın. Yasin kac bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım ben de çok acele ettim yastan dolayi. ağladım günlerce hele bi de tüp bebek deneyip olmayınca kafayı yedim resmen ama iste o süreçten sonra alışmak zor oluyor özellikle de bebekli insanları gördükçe. Olur daha üzme kendini yıpratma. Sizde bi sorun yoksa zamana bırak her ay beklemeyi bırak mesela. Bizde hiç problem yok genetik testi bile yaptırdık tertemiz ama olmayınca olmuyor o yüzden yaşa sadece zamanın tadını çıkar kendine uğraş bul.Ne zormuş ya bende bir buçuk yıllık evliyim bi düşüğüm oldu evlendiğimizde 2 ay korunduk bebek düşelide 8 ay oldu tık yok artık yoruldum ya biliyo musun soğan kürünüde bebek için yapmadım ya adetim düzelsin yeter ama insan umut ediyo işte bi çok insan hamile kalmış belki diyorum 10 gün nedir ki aslında 10 yıl oldu geçmiyor adet günüm gelse de bi test yapsam bi durulsam böyle olucanı hiç düşünmemiştim ama çok zor yaşayan bilir etrafımda ki herkes takma kafana oluruna bırak tabi siz zorluk çekmediniz ki her ay umut etmediniz ki arkadasım var bebeği var bi daha hamile diyo ki iyi günleriniz bu çocuk olsunda görelim kendi gerdek gecesinde hamile kalmış ben onun bebek için harcadığı bütün masrafları doktorda harcadım halbuki bi olsun da herseye razıyım aslında insanlar bencil işte
Merhaba bende 2.5 yildir evliyim uzun zamandir bebek düşunuyorum benimde adetim duzenli degildi araligi cok uzundu sonradan nasil olduysa duzelmeye basladi neden oldugunu bilmiyorum bi ara hamilelik icin sogan suyu ictim olmadi sut maydonoz buhari yaptim son zamanda ve incir havuc suyu ictim doktor folik asit önerdi 2. Kutudayim doktor en son rahim filmi istedi aslinda bu kurlerin faydasi gercekten var mi yok mu bilmiyorum bence bebek icin doktora gidip genel arastirilmasi gerekiyor stres etmemk elde degil bende her ay bekliyorum cok zor ama umudunuzu hic bir zaman yiyirmeyin insallah tez zamandaNe zormuş ya bende bir buçuk yıllık evliyim bi düşüğüm oldu evlendiğimizde 2 ay korunduk bebek düşelide 8 ay oldu tık yok artık yoruldum ya biliyo musun soğan kürünüde için yapmadım ya adetim düzelsin yeter ama insan umut ediyo işte bi çok insan hamile kalmış belki diyorum 10 gün nedir ki aslında 10 yıl oldu geçmiyor adet günüm gelse de bi test yapsam bi durulsam böyle olucanı hiç düşünmemiştim ama çok zor yaşayan bilir etrafımda ki herkes takma kafana oluruna bırak tabi siz zorluk çekmediniz ki her ay umut etmediniz ki arkadasım var bebeği var bi daha hamile diyo ki iyi günleriniz bu çocuk olsunda görelim kendi gerdek gecesinde hamile kalmış ben onun bebek için harcadığı bütün masrafları doktorda harcadım halbuki bi olsun da herseye razıyım aslında insanlar bencil işte
Allahım inşallah yakın zaman da meleklerimizi bize bağışlar ben daha 22 yaşındayım çevresel faktörler çok etkiliyor ya bide yaşadığımız yer köylük bi yer insanlar geri kafalı yaptıkları laflar cabası Allahtan pandemiden dolayı evdeyizde biraz daha rahat herseyEvet zor yaşamayan da bilmiyo. Akıllarınca nasiyet veriyorlar
Kafaya takmamaya calis. Vucut her şeye tepki veriyor. Bu kez de çok istiyorsun diye olmuyor. Hem daha yeni evli sayılırsın. Yasin kac bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım ben de çok acele ettim yastan dolayi. ağladım günlerce hele bi de tüp bebek deneyip olmayınca kafayı yedim resmen ama iste o süreçten sonra alışmak zor oluyor özellikle de bebekli insanları gördükçe. Olur daha üzme kendini yıpratma. Sizde bi sorun yoksa zamana bırak her ay beklemeyi bırak mesela. Bizde hiç problem yok genetik testi bile yaptırdık tertemiz ama olmayınca olmuyor o yüzden yaşa sadece zamanın tadını çıkar kendine uğraş bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?