- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
kızlar soğan küründe kabuğu soyuyor muyuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımkızlar soğan küründe kabuğu soyuyor muyuz
Teşekkürler canım siz yaptınız mı hiçEvet canım
Yaptım canım rica ederim onun sayesinde hamileyimTeşekkürler canım siz yaptınız mı hiç
Ben soymadan ve bıçak vurmadan yumruğumla parçaladım 15 gün boyunca içtim ama işe yaramadıkızlar soğan küründe kabuğu soyuyor muyuz
Canım işte soğanı soymayın diyorlar bu vesile hem rabbim inş en kısa zamanda nasip ederBen soymadan ve bıçak vurmadan yumruğumla parçaladım 15 gün boyunca içtim ama işe yaramadı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. nasıl yaptığınızı anlatır mısınız belki bize de vesile olurYaptım canım rica ederim onun sayesinde hamileyim
Amin inşallah birde meryem ana otunu deneyinCanım işte soğanı soymayın diyorlar bu vesile hem rabbim inş en kısa zamanda nasip eder
Tam olarak nasıl uyguladınız paylaşabilir misinizYaptım canım rica ederim onun sayesinde hamileyim
Her gün taze yaptım orta boy soğan dışı kahverengi içi beyaz olan soğanı 4e bölüp kaynayan iki bardak su ya at 5 dk kaynatiyorsu günde iki defa iciyorsun 15 günTam olarak nasıl uyguladınız paylaşabilir misiniz
Canım benim şu an 5. Gün 15 güne tamamlarsam yumurtlamaya denk gelecek sorun olmaz mı senceHer gün taze yaptım orta boy soğan dışı kahverengi içi beyaz olan soğanı 4e bölüp kaynayan iki bardak su ya at 5 dk kaynatiyorsu günde iki defa iciyorsun 15 gün
Sorun olmaz canım zaten yumurtlama döneminde rahmi hamiellige hazirliyorCanım benim şu an 5. Gün 15 güne tamamlarsam yumurtlamaya denk gelecek sorun olmaz mı sence
Bakalım canım soğan kürünün 6. Günündeyim inş şifa olur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunSorun olmaz canım zaten yumurtlama döneminde rahmi hamiellige hazirliyor
Aminn canım Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBakalım canım soğan kürünün 6. Günündeyim inş şifa olur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun