Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sogan kuru yapmistim kistim vardi onu kucultmustu,iltihap da sokturuyor. Yani sogan kuru ile hamile kalmazsin ama ufak bir temizlik yaptigini farkettim. Umarim hayirlisi olur.Merhaba aranızda soğan kürü uygulayıp faydasını gören var mı acaba 1 haftadır kullanıyorum ve pko yüzünden adet düzenim çok bozuk bu yüzden hamile kalamıyorum ve eşimle artık bi bebek istiyoruz cevaplarınızı bekliyorum
Bu sekilde hamile kalan cok diye burda da okudum aslındaSogan kuru yapmistim kistim vardi onu kucultmustu,iltihap da sokturuyor. Yani sogan kuru ile hamile kalmazsin ama ufak bir temizlik yaptigini farkettim. Umarim hayirlisi olur.
Canım soğan kürünü denedim ama olmadı ilk ayBu sekilde hamile kalan cok diye burda da okudum aslında ☺
Ya kulandim hamile kaldm diyen cokta bilmiyorum. Sadcee adet düzensizliğine cok iyi geliyo ben ondan kulanmistm kulandgm zamanlarda duzene girmisti hamile de kalabilirsin yengem de kulanip hamile kalmisti .Merhaba aranızda soğan kürü uygulayıp faydasını gören var mı acaba 1 haftadır kullanıyorum ve pko yüzünden adet düzenim çok bozuk bu yüzden hamile kalamıyorum ve eşimle artık bi bebek istiyoruz cevaplarınızı bekliyorum
Ben kullandığım ay hamile kaldımMerhaba aranızda soğan kürü uygulayıp faydasını gören var mı acaba 1 haftadır kullanıyorum ve pko yüzünden adet düzenim çok bozuk bu yüzden hamile kalamıyorum ve eşimle artık bi bebek istiyoruz cevaplarınızı bekliyorum ☺
Nisanda reglden sonra kullandım şuan adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım maalesef negatifBen kullandığım ay hamile kaldım
Ne zaman başlamıyor küreBende aralik ayinda sadece 4 gün yapabildim. Sonra çok affedersiniz ishal oldum bırakmak zorunda kaldım. Subatta hamile kaldım düştü maalesef ama soğan suyuyla hamile kalabildiğimi düşünüyorum. Çünkü 2 yil ilac tedavisiyle olmadi soğan küründen sonra hamile kalabildim. Tesaduf olamaz bence
Bu ay yine yapacağım. Bence kesinlikle faydalı.
Nasıl kullandınız ne zaman başladınızBen kullandığım ay hamile kaldım
Adet bitince başlayın diyorlarBende reglin 1. Gününden başladım ağrım vardı diye suan 8. Gün bi kaç gün daha yapıp bırakcam ama rahim için içiyorum ben temizlensin diye
Gebelik nasılda olmuyor
Adet bitiminden 2 gun sonraNe zaman başlamıyor küre
Ne zaman başladınSogan kuru yapmistim kistim vardi onu kucultmustu,iltihap da sokturuyor. Yani sogan kuru ile hamile kalmazsin ama ufak bir temizlik yaptigini farkettim. Umarim hayirlisi olur.
O sırada ilişki olursa düşük olur muAdet bitiminden 2 gun sonra
Adet bitiminden sonra başlayın diyorlarBende reglin 1. Gününden başladım ağrım vardı diye suan 8. Gün bi kaç gün daha yapıp bırakcam ama rahim için içiyorum ben temizlensin diye
Gebelik nasılda olmuyor
Evet ama ağrı da kesiyor diye başladım ben o zamandanAdet bitince başlayın diyorlar
Onu bilmiyorumO sırada ilişki olursa düşük olur mu
Sıkıntı olurmu acaba ilk gün başlasam çok kanama yapıyormuEvet ama ağrı da kesiyor diye başladım ben o zamandan