- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 108
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaaaHanımlar merhaba bu soğan kürünü araştırdım kullananlar cayır cayır hamile kalıyoRabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla inş bende kullanıyorum fakat ama günde 1 kere felan içiyorum düzensiz yani böyle düzensiz kullanıp yinede hamile kalan varmı acaba?
Benimde 26 kasım adetim bende merak ediyorum hayırlısı bakalım ama adet olacakmış gibi inceden bi ağrım varMerhabaaaBen de bu ay soğan kürü yaptım 9 gün kadar , 27 Kasım regl günüm bakalım işe yaradı mı ☺ Eğer hamile kalırsam buraya yazarım
Bende yaptım bakalım kalacakmıyız hamile kalan yazsın hanım larBende bu ay yaptim hayirlisi.
Çok yakınmış günlerimiz ,inşallah olmazBenimde 26 kasım adetim bende merak ediyorum hayırlısı bakalım ama adet olacakmış gibi inceden bi ağrım var
15 günü doldurdun mu peki canımBende bu ay yaptim hayirlisi.
Evet ilk deneme ama günde 2 kere içemedimki bi öğle vakti içtim sağolsun çalışıyorum aşçı ablamız kaynatır inş tutar hayırlısıylaÇok yakınmış günlerimiz ,inşallah olmazİlk deneme mi
İnşallah , ben sabah akşam içtim ama 9 gün içebildim eğer nasip olacaksa iki türlü de nasip olur . Kaynatma şansı varsa bence içemeye çalışEvet ilk deneme ama günde 2 kere içemedimki bi öğle vakti içtim sağolsun çalışıyorum aşçı ablamız kaynatır inş tutar hayırlısıyla
İçiyoruz Allahım gönlümüz dek ileri hayırlısıyla nasip etsin inşallahİnşallah , ben sabah akşam içtim ama 9 gün içebildim eğer nasip olacaksa iki türlü de nasip olur . Kaynatma şansı varsa bence içemeye çalış
Benim kide 26 kasımmmBenimde 26 kasım adetim bende merak ediyorum hayırlısı bakalım ama adet olacakmış gibi inceden bi ağrım var
Ne zamandır bebek düşünüyorsunuz pekiİçiyoruz Allahım gönlümüz dek ileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Hadi bakalım hayırlısı hanımlarBenim kide 26 kasımmm
Hayırlısı olsun belirtin ne varHadi bakalım hayırlısı hanımlar
Yaklaşık 1 yıldır öyle ama eylül ayından beri daha çok düşünüyoruzNe zamandır bebek düşünüyorsunuz peki
Valla bi belirtim yokki sadece adet olacakmışın gibi inceden bi ağrım var sizin varmı peki belirtiHayırlısı olsun belirtin ne var
Belim çok ağrıyo inceden hafif kasık ağrısı da var bakalım nolcak Dr gdiyorum progestan verdi 10 gün kullan bırak dedi bugün 10. Gün bırakıcam 1 aralığa kadar vaktin var olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi bekliyorum bendeValla bi belirtim yokki sadece adet olacakmışın gibi inceden bi ağrım var sizin varmı peki belirti
o zaman beraber bekleyelim 26 Kasım’ı ☺Benim kide 26 kasımmm
rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahYaklaşık 1 yıldır öyle ama eylül ayından beri daha çok düşünüyoruz
o zaman beraber bekleyelim 26 Kasım’ı ☺
Bekleyelimbelirtin var mı