Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yazyagmuru38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
332
243
33
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay hamile kalmak adetimi düzenlemek icin soğan kürü kullandim ve faydasini da gördüm erkenden adetim söktü iyi geldi ve bu ay da adet günüm geldi ve cok fazla baş agrim var bel bacak ağrım da çok yani bu ay etki göstermis olabilir mi hamile olabilir miyim ? Aranizda sogan kürüyle hamile kalan var mi ne kadar sürede kaldiniz ?

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay hamile kalmak adetimi düzenlemek icin soğan kürü kullandim ve faydasini da gördüm erkenden adetim söktü iyi geldi ve bu ay da adet günüm geldi ve cok fazla baş agrim var bel bacak ağrım da çok yani bu ay etki göstermis olabilir mi hamile olabilir miyim ? Aranizda sogan kürüyle hamile kalan var mi ne kadar sürede kaldiniz ?
[/QUOTE

bu soğan kürünü nasıl yaptınız midenizi rahtsz ettimi

2 bardak suyun icine 1 sogani dörde bölüp atiyorsunuz kaynatip iciyorsunuz sabah aksam 1 bardak icilecek 15 gün icmeniz lazim ama ben 6 gün falan anca icebildim midemi rahatsiz etmedi

Bende bugün hatta şuna başladım. Allah’ım inşallah bize de nasip eder evlat. Hepimize faydalı olması dileğiyle ☺️🙏

Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım tabi Allah ne zaman isterse o zaman verir ama yaptığım ay hamile kaldım bi vesile oldu soğan suyu

Hanımlar bir şey sormak istiyorum. Soğan kürüne başlayalı bugün bir hafta oldu ve adet oldum. Kürü bırakmalı mıyım yoksa 15 güne tamamlamam mı gerekiyor? Bir önceki adetim de 23-29 eylül arasıydı, 20 gün gecikmeden sonra lekelenme gibi az az olmuştu. Araları çok yakın karar veremedim. Fikri olan var mı aranızda?

Back