• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gelbemucizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
2.541
6.501
88
Merhaba kızlar ben bugün soğan kürüne başladım. Benimle aynı gün kimler başladı bakalım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🙏AMİN 😍

Kızlar bisey söylemek istiyorum, ben de rahim duvarı kalınlığı vardı, bebek tedavisi görüyorum, duvar incelsin diye doğum kontrol hapı kullandım 2 ay , ilk ay bir de soğan kuru yaptım.
Geçen hafta doktora gittiğimde, hemşire inşallah bu sefer temiz çıkar, artık başlarız tedaviye dedi, çünkü her seferinde ya kist çıkıyordu, ya kalınlık.
Ben de valla sogan kuru bile yaptım dedim . Böyle dememle hemşire aaaa keşke yapmasaydın, sogan kuru yapanlarda kocaman, kocaman kistler çıkıyor hep dedi.
Korktum ben de ay inşallah bende çıkmaz dedim . Çok şükür temiz çıktı ama, herkesin yana yakıla yaptığı sogan kuru böyle ters etki yapabiliyor demek ki

Kızlar bisey söylemek istiyorum, ben de rahim duvarı kalınlığı vardı, bebek tedavisi görüyorum, duvar incelsin diye doğum kontrol hapı kullandım 2 ay , ilk ay bir de soğan kuru yaptım.
Geçen hafta doktora gittiğimde, hemşire inşallah bu sefer temiz çıkar, artık başlarız tedaviye dedi, çünkü her seferinde ya kist çıkıyordu, ya kalınlık.
Ben de valla sogan kuru bile yaptım dedim . Böyle dememle hemşire aaaa keşke yapmasaydın, sogan kuru yapanlarda kocaman, kocaman kistler çıkıyor hep dedi.
Korktum ben de ay inşallah bende çıkmaz dedim . Çok şükür temiz çıktı ama, herkesin yana yakıla yaptığı sogan kuru böyle ters etki yapabiliyor demek ki
Canım belki o hastaların vucudlari hassastır ne bilim 🤔

Bende dünüşüyırdum hatta böyle bir topic aklımdan g3çmişti birlikte yapsak hatırlatsak dye :)
İyi oldy canım
Ben çok unutuyırum
Bu kez düzenli.bi şejilde içmek istiyorum kaç gün yapıcaktık
Aynen cnm çok iyi oldu😍 15 gün boyunca yapılacak cnm ben sabahları içemiyorum öğlen gece yapıyorum onun icinde😂bu sefer aksatmadan yap cnm benim 5.gunume geldim 😍

Merhaba kızlar ben dün bırakmak zorunda kaldım aşırı derecede hasta oldum hiç iyi değilim gece 3 de acile gittim çok kötüyüm kızlar 🤧😭

Back