Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama desteğinizi istiyorum. Ben pko luyum. Sürekli Dr gitmekten bıktım ve çocuğum olmuyor. 4 gündür soğak kğrğne başladım. Kasıklarımda sancı gibi ağrı oluyor arada ve akıntılsrımda oluyor. Asıl merak ettiğim 15. gün sonunda ne kadar ara verip tekrar başlıycsm bu küre. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum

Selam canim.hayirli olsun.15 gun bitsun diger adetde baslaya bilirsin.ama cogu kisi 15 gun kullaniyir sadece bende 15 gun kullandim.

Selam canim.hayirli olsun.15 gun bitsun diger adetde baslaya bilirsin.ama cogu kisi 15 gun kullaniyir sadece bende 15 gun kullandim.

İnanki bende bıktım soğan küründe çok kötü tadı var ev de çok kötü kokuyor kaynatırken. Bitse de kurtulsam diyorum ama çocuk için sanırım 1 hafta kadar daha devam etmem lazım mış.

İnanki bende bıktım soğan küründe çok kötü tadı var ev de çok kötü kokuyor kaynatırken. Bitse de kurtulsam diyorum ama çocuk için sanırım 1 hafta kadar daha devam etmem lazım mış.
Hayir aslinda insan alisiyor bir muddet sonra bana su gibi geliyordu 1 hafta sonrasinda.ne kadar kaynatiyorsun?ev niye kokuyor anlamadim 5 dakika agzi kapali kaynatmiyormusun?

Hayir aslinda insan alisiyor bir muddet sonra bana su gibi geliyordu 1 hafta sonrasinda.ne kadar kaynatiyorsun?ev niye kokuyor anlamadim 5 dakika agzi kapali kaynatmiyormusun?
Merhabalar ben de akıntim sogan kürü yaptim bu ay dün bitti bugün akıntim var yine var sizde de boyle oldu mu acaba bi sure boyle akinti olur mu

Yanlis hatirlamiyorsam ya 15 gün ya da 6 ay boyunca yapilmali yaziyordu bir sitede. Yani oyle ara tarihler kafaya gore yapilmamali. Tabi bu arada gebe kalirsan nolur bilemem 6 ay yaparsan korunmak gerekir mi degil mi bilmiyorum

Yanlis hatirlamiyorsam ya 15 gün ya da 6 ay boyunca yapilmali yaziyordu bir sitede. Yani oyle ara tarihler kafaya gore yapilmamali. Tabi bu arada gebe kalirsan nolur bilemem 6 ay yaparsan korunmak gerekir mi degil mi bilmiyorum

6ay ara veriliyor canım.. 15gün kullan adet başlamadan önce 7gün daha sonra 6ay ara veriliyor.. yılda 2kez yapılabilir..

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.

Not: 3 cm.'den büyük olan kist ve miyomlar üzerinde başarı oranı düşüktür.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

DİKKAT

Tüm bu kürleri kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus; bitkinin raf ömrüdür. İkincisi bitkinin doğru zamanda toplanmış olmasıdır. Üçüncüsü ise bitkinin nasıl kurutulmuş olduğudur. Her bitkinin özelliğine göre uygun koşullarda kurutulmuş olması gerekir. Bazı bitkiler gölgede, bazıları güneşte, bazıları ise karanlıkta kurulması gerekir. En önemlisi ise kullanacağınız bitkinin mutlak surette doğru tür olmasıdır. Eğer doğru bitki türü değil ise kürün etkisini büyük oranda azaltmaktadır.

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Öncelikle bilmeniz gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikâyetiniz ne olursa olsun, bu bilgilerle kendi kendinizi tedavi etmeyiniz. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

Canim 4 ay cok uzun.yaziyla degil bizzat Ibrahim saracoglunu dinleyin youtubede 21 gun yapiliyor 6 ay ara verilmeli

Canim 4 ay cok uzun.yaziyla degil bizzat Ibrahim saracoglunu dinleyin youtubede 21 gun yapiliyor 6 ay ara verilmeli

Canım youtube dan da dinledim ama 21 güne hiç rastlamadım 15 gün 6 ayda bir yapabilirsiniz diyor. Bu alıntıyı da onun sitesinden yaptım. Sanırım ileri derece miyom polistik over şikayetleri için kürün 4 ay uygulanması gerekiyor. Aynı kürü bende şuan yapıyorum ama 4 ay yapmıcam bende miyom veya polikistikover yok kürtaj olduğum için rahmi temizlemesi hormonlarımı düzenlemesi ve bir de hiç rahatsızlığı olmayanların bile 6 ayda bir yapabileceği çok faydalı bir kür olduğu için yapıyorum. Bu kür çeşitli rahatsızlıklara yapıldığı için sanırım farklı uygulama süreleri var. Akıntı iltihap içinde çok faydalaı olduğunu duydum yakınlarımdan da uyguladılar.Rabbim derdimize göre şifasını versin inşallah.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Biraz geç döndüm kusura bakmayın Ben soğan kürünün 15 gün azimle kullandım çok vazgeçmek istedim midem bulandı mecbur muyum diye çok düşündüm ama iyi ki de tamamladım. Çünkü öyle faydasını gördüm ki anlatamam ne pko ne kist kalmadı. Kistim sürekli bel ağrısı yapıyordu bana ağrı falan kalmadı. Kür bitince Dr gittim pko ciddi seviyede azalmıştır Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Yılmadan vazgeçmeden.

merhaba;
kabukları soyup 4e mü bölüyoruz soğanları?

merhaba;
kabukları soyup 4e mü bölüyoruz soğanları?

Evet canım dışındaki kahverengi ince kabuğunu soy 4 e böl tencerede kaynamakta olan 1,5 bardak suyun içine at kapağı kapalı bir şekilde 5 dk. orta ateşte kaynasın. Sonra ılıktan biraz daha sıcak olacak şekilde sabah akşam yemeklerden en az 10 dk önce iç. Adetin 2. günü başlayabilirsin 15 gün sabah akşam. Ama adetin düzensiz ise beklemeden başlayabilirsin. Rabbim şifa versin inşallah.

Canım ne mutlu sana çok sevindim senin adına. Bu kürler gerçekten de Rabbimin bize bir mucizesi. Azmin zaferi olmuş senin ki bırakmadan tamamlamış karşılığını almışsın.

teşekkür ederim.Amin

Ben de başladım. Bugün 4. Günüm. Ama kasıklarımda ağrı oldu. Belime vurdu ağrısı. Sanki alttan çekiliyormuş gibi oluyor. Anlam veremedim. Bacaklarım bile çekiliyor sanki. Sende de öyle bir şey oldu mu canım. Ben biraz tereddüt yaşıyorum devam edip etmeme konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…