Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Payment00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.499
3.871
63
Kızlar merhaba bu ay soğan kürü yapmaya niyetlenmiştim 10 günde kaldım 15 gün düzenli yapılması gerekiyormus.diger ayda hemen yapabilirmiyim 6 ayda bir mi yapılması gerekiyo yoksa?

Kızlar merhaba bu ay soğan kürü yapmaya niyetlenmiştim 10 günde kaldım 15 gün düzenli yapılması gerekiyormus.diger ayda hemen yapabilirmiyim 6 ayda bir mi yapılması gerekiyo yoksa?
Bende bu ay 10 gün yapabildim yumurtlama dönemine girince korktum bıraktım. Sanırım önümüzdeki ay regliye 10 gün kala yeniden 10 gün yapabilirsiniz bazı yerlerde 5-7 günde yapılacağı yazıyordu bu şekilde en fazla 3-4 ay tekrarlayın diyor saraçoğlu sitesinde daha da fazla olmamalı

Regle 10 gün kalada gebelik varsa zarar vermez mi canım ya ondan korkarim

Regle 10 gün kalada gebelik varsa zarar vermez mi canım ya ondan korkarim
Sitesine yazdım bende bundan korktuğum için rahmi temizliyor yumurtalıklara bir etkisi olmuyor diye cevap geldi tabi hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın diyorlar emin olamadım yine regli sonrası mı hemen yapsam diye düşünmüyor değilim

Soğan kürü icin bir sorunumuz olmasi gerekiyor mu? Şükür benim rahmimde temizlenmesi gereken bir sorun yok. O yüzden her ay yapsam mi diyorum vaz geciyorum

Yok yahu biz yine bence adetten hemen sonra yapalım ben güvenemedim 10 gün kalaya

Anladim. Benim yok boyle hastaliklar vs. Hic dengemi bozmayayim ben
Benimde yok.yani yok diye biliyorum.saracoglu hamile kalmayı düşünen herkesin bunu yapmasını söylüyordu açıkçası bende korkuyodum dengemi bozar diye.gununde adet oldum sıkıntı olmadı yani

Yok yahu biz yine bence adetten hemen sonra yapalım ben güvenemedim 10 gün kalaya
Bende güvenemiyorum o yüzden regli biter 2.günü başlarım bir 10 gün daha yaparım en fazla 2 kere uygulayacağım sonra tedaviyi bırakacağımHayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemi bunları her ay olana kadar yapacağım yine yumurtlamaya kadar öneririm

Bende öyle yapayım yine o zaman saolasin canım.kac aydır olmuyo bebeğin.ben bi kimyasal geçirdim 8 ay oldu ondan sonra hamile kalamadim

Bende öyle yapayım yine o zaman saolasin canım.kac aydır olmuyo bebeğin.ben bi kimyasal geçirdim 8 ay oldu ondan sonra hamile kalamadim
Hamile kalman çok güzel canım kalabiliyorsun bunu biliyorsun Benim 3.ay denemem 3,5 senelik evliyim daha yeni istemeye başladık Pco rahatsızlığım var

Canım bende 5 gün oldu başladım hayıt tohumu ve Aslanpençesi ne reglim bitince rahim filmine gideceğim faydasını görürüm inşallah rabbim hepimizin de gönlüne göre versin

Bunların yanı sıra soğan kürü de yapsam mı yoksa hepsi birarada olunca sıkıntı olur mu aceba

Canım bende 5 gün oldu başladım hayıt tohumu ve Aslanpençesi ne reglim bitince rahim filmine gideceğim faydasını görürüm inşallah rabbim hepimizin de gönlüne göre versin
Amin canım inşallah bende geçen ay 10 gün soğan kürünü yaptım akıntım güzel oldu reglimde daha yoğundu sanki bu ayda regli 3.günden beri hayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemini karıştırıp içiyorum

Hepsinin karışması sorun olmuyo yani :) sevindim buna bu ay reglim gecikti test yaptım negatif çıktı doktorumda söktürücü kullan gel hsg çekelim dedi şuanda tarlusal içiyorum ama bitki çaylarıma da devam ediyorum inşallah bişey olmaz

Bir çok yerde sorun olmadığını okumuştum soğan kürü yaparken sadece diğer kürlerle yapmayın diyorlar arı sütü sipariş ettim geldiğinde onu yemeye başlayacağımsende de prolaktin sorunu yoksa bal tarçın çörek otunu karıştırıp her gün 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin Folik asit kullanıyor musun canım ben mesela inofolic combi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…