Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay 10 gün yapabildim yumurtlama dönemine girince korktum bıraktım. Sanırım önümüzdeki ay regliye 10 gün kala yeniden 10 gün yapabilirsiniz bazı yerlerde 5-7 günde yapılacağı yazıyordu bu şekilde en fazla 3-4 ay tekrarlayın diyor saraçoğlu sitesinde daha da fazla olmamalıKızlar merhaba bu ay soğan kürü yapmaya niyetlenmiştim 10 günde kaldım 15 gün düzenli yapılması gerekiyormus.diger ayda hemen yapabilirmiyim 6 ayda bir mi yapılması gerekiyo yoksa?
Regle 10 gün kalada gebelik varsa zarar vermez mi canım ya ondan korkarimBende bu ay 10 gün yapabildim yumurtlama dönemine girince korktum bıraktım. Sanırım önümüzdeki ay regliye 10 gün kala yeniden 10 gün yapabilirsiniz bazı yerlerde 5-7 günde yapılacağı yazıyordu bu şekilde en fazla 3-4 ay tekrarlayın diyor saraçoğlu sitesinde daha da fazla olmamalı![]()
Sitesine yazdım bende bundan korktuğum için rahmi temizliyor yumurtalıklara bir etkisi olmuyor diye cevap geldi tabi hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın diyorlar emin olamadım yine regli sonrası mı hemen yapsam diye düşünmüyor değilimRegle 10 gün kalada gebelik varsa zarar vermez mi canım ya ondan korkarim
Yok yahu biz yine bence adetten hemen sonra yapalım ben güvenemedim 10 gün kalayaSitesine yazdım bende bundan korktuğum için rahmi temizliyor yumurtalıklara bir etkisi olmuyor diye cevap geldi tabi hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın diyorlar emin olamadım yine regli sonrası mı hemen yapsam diye düşünmüyor değilim![]()
Hayır.iltihap enfeksiyon falan varsa onu temizliyomusSoğan kürü icin bir sorunumuz olmasi gerekiyor mu? Şükür benim rahmimde temizlenmesi gereken bir sorun yok. O yüzden her ay yapsam mi diyorum vaz geciyorum
Anladim. Benim yok boyle hastaliklar vs. Hic dengemi bozmayayim benHayır.iltihap enfeksiyon falan varsa onu temizliyomus
Benimde yok.yani yok diye biliyorum.saracoglu hamile kalmayı düşünen herkesin bunu yapmasını söylüyordu açıkçası bende korkuyodum dengemi bozar diye.gununde adet oldum sıkıntı olmadı yaniAnladim. Benim yok boyle hastaliklar vs. Hic dengemi bozmayayim ben
Bende güvenemiyorum o yüzden regli biter 2.günü başlarım bir 10 gün daha yaparım en fazla 2 kere uygulayacağım sonra tedaviyi bırakacağımYok yahu biz yine bence adetten hemen sonra yapalım ben güvenemedim 10 gün kalaya
Bende öyle yapayım yine o zaman saolasin canım.kac aydır olmuyo bebeğin.ben bi kimyasal geçirdim 8 ay oldu ondan sonra hamile kalamadimBende güvenemiyorum o yüzden regli biter 2.günü başlarım bir 10 gün daha yaparım en fazla 2 kere uygulayacağım sonra tedaviyi bırakacağımHayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemi bunları her ay olana kadar yapacağım yine yumurtlamaya kadar öneririm
![]()
Hamile kalman çok güzel canım kalabiliyorsun bunu biliyorsunBende öyle yapayım yine o zaman saolasin canım.kac aydır olmuyo bebeğin.ben bi kimyasal geçirdim 8 ay oldu ondan sonra hamile kalamadim
Pco asla engel deil.insallahh en kısa zamanda bizede nasip olur bebislerHamile kalman çok güzel canım kalabiliyorsun bunu biliyorsunBenim 3.ay denemem 3,5 senelik evliyim daha yeni istemeye başladık
Pco rahatsızlığım var
![]()
Aynen canım biliyorum inşallahPco asla engel deil.insallahh en kısa zamanda bizede nasip olur bebisler![]()
Canım bende 5 gün oldu başladım hayıt tohumu ve Aslanpençesi ne reglim bitince rahim filmine gideceğim faydasını görürüm inşallah rabbim hepimizin de gönlüne göre versinBende güvenemiyorum o yüzden regli biter 2.günü başlarım bir 10 gün daha yaparım en fazla 2 kere uygulayacağım sonra tedaviyi bırakacağımHayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemi bunları her ay olana kadar yapacağım yine yumurtlamaya kadar öneririm
![]()
Amin canım inşallahCanım bende 5 gün oldu başladım hayıt tohumu ve Aslanpençesi ne reglim bitince rahim filmine gideceğim faydasını görürüm inşallah rabbim hepimizin de gönlüne göre versin
Hepsinin karışması sorun olmuyo yani :) sevindim buna bu ay reglim gecikti test yaptım negatif çıktı doktorumda söktürücü kullan gel hsg çekelim dedi şuanda tarlusal içiyorum ama bitki çaylarıma da devam ediyorum inşallah bişey olmazAmin canım inşallahbende geçen ay 10 gün soğan kürünü yaptım akıntım güzel oldu reglimde daha yoğundu sanki bu ayda regli 3.günden beri hayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemini karıştırıp içiyorum
![]()
Hepsinin karışması sorun olmuyo yani :) sevindim buna bu ay reglim gecikti test yaptım negatif çıktı doktorumda söktürücü kullan gel hsg çekelim dedi şuanda tarlusal içiyorum ama bitki çaylarıma da devam ediyorum inşallah bişey olmaz![]()