canım merhaba bende yeni katıldım buraya . adetin 7. günü başlanır küre bende öyle başladım ve bugün 7. günüm yumurtlama dönemimin ilk gününe kadar devam edicem yani 15. gün o gün oluyor. sana tavsiyem bence bidahaki ayı bekle çünkü saracoğlu adetin 7. günü başlayın diyorBana cevap vericek kimse yokmu
Çok teşekkür ederim kimse yazmadı bende başlamıştım zaten sen ne zaman başladın peki?canım merhaba bende yeni katıldım buraya . adetin 7. günü başlanır küre bende öyle başladım ve bugün 7. günüm yumurtlama dönemimin ilk gününe kadar devam edicem yani 15. gün o gün oluyor. sana tavsiyem bence bidahaki ayı bekle çünkü saracoğlu adetin 7. günü başlayın diyor
adetimin 7. günü başladım tatlım yani bu ayın 9undaÇok teşekkür ederim kimse yazmadı bende başlamıştım zaten sen ne zaman başladın peki?
Çok teşekkür ederimadetimin 7. günü başladım tatlım yani bu ayın 9unda
Kızlar merhaba. Bi şey sora bilirmiyim. Benim nisan ayinda son korunma ayim. Dr nisana kadar bekle demişti. Şimdi nisan ayinda. Soğan kuru içe bilirmiyim. Mayısta belki hamiş kalırım. Sizerin öneriniz nedir?
Kızlar merhaba. Bi şey sorucagim. Ben korunuyorum 1 aydan sonra brakıcam korunmayı. Ben korunarak soğan suyu içsem. olurmu?
camim naptin bitti mi soğan kürü belirtiler oldu muKizlar merhaba ben yeni katildim araniza burda ne alaka bu başlik diyen olursa nerden konu acarim diye bakarken buraya denk geldimneyse benim sorun su soğan kürü adetten sayilio 7 gün sonra baslanilicak diye duydum okudum ama ben 10 gunumdeyim icsem yine faydasi olur dimi 3 gun farj edermi ki ? Bide yumurtlama zamaninda sorun olurmu o zamanlara denk geliyor cunku ? Simdiden tesekkur ederim
Tatlım yapamadım ya ben bı turlu fırsat olupta basliyamadim regl daha yeni bitti bakalım :)camim naptin bitti mi soğan kürü belirtiler oldu mu
İlk defa böyle bir ters tepki olduğunu duydum canım olabilirBende başladım küre ama bir tuahafim içim kalkiyor sürekli bugün bıraktım içmeyi baş dönmesi oluyor herhalde bende ters etki yapti
Bilmiyorum canım ya midem çok bulanıyor galiba midemi üşüttümİlk defa böyle bir ters tepki olduğunu duydum canım olabilir
allah allah bende de hiç yapmadı öyle bulantı çok düşünme içerken direk dik kafaya benceBende başladım küre ama bir tuahafim içim kalkiyor sürekli bugün bıraktım içmeyi baş dönmesi oluyor herhalde bende ters etki yapti
CANIM BAŞLAMISKEN KESKE HİÇ BIRAKMASAYDIN GERCEKTEN COK FAYDALIvalla bilemedim ki canım herkes yazmis ağrı oluyor akıntı oluyor diye ben 9 gün yaptım ama hiç ne öle alıntı ne iltihap bisey gelmedi bende bıraktım artık. şimdi de folik asite taktım biizm komşu folik asit kullanmış hamile kaldin dio kardeşim de kullandı hamile kaldı diyor ne kadar doğru bilemedim
Tatlım yapamadım ya ben bı turlu fırsat olupta basliyamadim regl daha yeni bitti bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?