• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.391
Puanlar
158
soğan kürüne ne zaman başlanması gerekiyo

on üç gündür içiyorum bir belirti olmadı hiç..akıtı artması vs. Acaba işe yaramadığınımı gösteriyor..

on üç gündür içiyorum bir belirti olmadı hiç..akıtı artması vs. Acaba işe yaramadığınımı gösteriyor..
Akıntı hiç mi yok olması lazım ben kullanmıştım 3 ay öncesinde ve son zamanlarda akıntım olmuştu

Akıntı hiç mi yok olması lazım ben kullanmıştım 3 ay öncesinde ve son zamanlarda akıntım olmuştu
bende her zaman sıradan olan devam ediyor eksra artış vs. yok. bu bitsin aslan pençesine başlayacağım inşallah..sizdede mi pkos var

Merhaba bende 5 cm kist var bende başlyacağım faydasını gören kimse yokmu?

o bende de oldu son günlerde..neden acaba?!
Soğan suyu rahimi temizliyor ya canim. Haliyle kistleri de yok etmeye çalışıyor. Sanırım içimizdeki bu savaş bize ağrı olarak yansıyor :dondurma:
Benim ablamda ilk kullanimda akıntı oldu, benim 2.içişim bende olmadı. Ama ikimizin de adeti erken geldi.
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor herhalde.

Soğan suyu rahimi temizliyor ya canim. Haliyle kistleri de yok etmeye çalışıyor. Sanırım içimizdeki bu savaş bize ağrı olarak yansıyor :dondurma:
Benim ablamda ilk kullanimda akıntı oldu, benim 2.içişim bende olmadı. Ama ikimizin de adeti erken geldi.
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor herhalde.
sanırım...peki ikincisini ne zaman içmeliyim yina adetden iki gün sonra mı

Soğan kürü tam olarak ne işe yarıyor ?

Kizlar bendede dun kist olduğu ortaya cikti hamilelik var diye gittim gecikme olunca 4 .6 kist cikti hap verdi almadim sogan kuru denemeye basladim insallah hamile kalabilirim kist ile hamile kalmak zormuş galiba

Kizlar bendede dun kist olduğu ortaya cikti hamilelik var diye gittim gecikme olunca 4 .6 kist cikti hap verdi almadim sogan kuru denemeye basladim insallah hamile kalabilirim kist ile hamile kalmak zormuş galiba
Hangi hapı verdi? Adetin kaç günde bir geliyor, düzenli mi?

Yasmin dogum kontrol hapi verdi bebegim ölüp kurtaj olana kadar duzenliydi 28 gunde bi oluyodum kurtaj sonrasi 2. Adetim gecikti diye gittim kisti öğrendim 2 gun once

Back