- Emoji Skoru
- 9.391
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
soğan kürüne ne zaman başlanması gerekiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşkadet bitiminden iki gün sonra sabah akşam aç karnına on beş gün boyunca..
Akıntı hiç mi yok olması lazım ben kullanmıştım 3 ay öncesinde ve son zamanlarda akıntım olmuştuon üç gündür içiyorum bir belirti olmadı hiç..akıtı artması vs. Acaba işe yaramadığınımı gösteriyor..
bende her zaman sıradan olan devam ediyor eksra artış vs. yok. bu bitsin aslan pençesine başlayacağım inşallah..sizdede mi pkos varAkıntı hiç mi yok olması lazım ben kullanmıştım 3 ay öncesinde ve son zamanlarda akıntım olmuştu
Bende de akıntı yapmadı. Sadece kasıklarımda ağrı yapıyor.on üç gündür içiyorum bir belirti olmadı hiç..akıtı artması vs. Acaba işe yaramadığınımı gösteriyor..
o bende de oldu son günlerde..neden acaba?!Bende de akıntı yapmadı. Sadece kasıklarımda ağrı yapıyor.
Soğan suyu rahimi temizliyor ya canim. Haliyle kistleri de yok etmeye çalışıyor. Sanırım içimizdeki bu savaş bize ağrı olarak yansıyoro bende de oldu son günlerde..neden acaba?!
sanırım...peki ikincisini ne zaman içmeliyim yina adetden iki gün sonra mıSoğan suyu rahimi temizliyor ya canim. Haliyle kistleri de yok etmeye çalışıyor. Sanırım içimizdeki bu savaş bize ağrı olarak yansıyor
Benim ablamda ilk kullanimda akıntı oldu, benim 2.içişim bende olmadı. Ama ikimizin de adeti erken geldi.
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor herhalde.
Evet. Kimi 6 ayda bir icmeli diyor ama ben 2 aydir iciyorum bu ay 3 olcaksanırım...peki ikincisini ne zaman içmeliyim yina adetden iki gün sonra mı
Rahimi temizliyor canım. Ben kistler icin iciyorumSoğan kürü tam olarak ne işe yarıyor ?
Anladım canım rabbim en kısa zamanda bebiş verir inşallahRahimi temizliyor canım. Ben kistler icin iciyorum
İnşallah çok teşekkürler:)Anladım canım rabbim en kısa zamanda bebiş verir inşallah
Hangi hapı verdi? Adetin kaç günde bir geliyor, düzenli mi?Kizlar bendede dun kist olduğu ortaya cikti hamilelik var diye gittim gecikme olunca 4 .6 kist cikti hap verdi almadim sogan kuru denemeye basladim insallah hamile kalabilirim kist ile hamile kalmak zormuş galiba