• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yardım

rreyhann

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
632
440
103
Hanımlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim. 2 ay önce pcos olduğumu öğrendim sonra burda okuduğum ve yaptığım araştırmalar neticesinde 5 gündür soğan kürü uyguluyorum dün kahverengi akıntı oldu ve adet olacakmışım gibi bir his var. Afedersiniz Hafif hafif adet kanı gelmeye başladı. Soğan kürü ne devam etmeli miyim Bi sakıncası olur mu tecrbeletinizi paylaşır mısınız?

Hanımlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim. 2 ay önce pcos olduğumu öğrendim sonra burda okuduğum ve yaptığım araştırmalar neticesinde 5 gündür soğan kürü uyguluyorum dün kahverengi akıntı oldu ve adet olacakmışım gibi bir his var. Afedersiniz Hafif hafif adet kanı gelmeye başladı. Soğan kürü ne devam etmeli miyim Bi sakıncası olur mu tecrbeletinizi paylaşır mısınız?
soğan kürüne adet bittikten 2 gün sonra başlamalısın canm

Bende soğan kuru yaptim ama böyle bisey olmadı.canim belki epeydir adet gitmediğin için soğan kurunun etkisiyle gelmiş olabilir adetin sokuldum bu arada bol bol su iç ve organik nar suyu al mutlaka iç hatta ederken de içmeye devam et ve bu arada soğan kuru yapma adetin bittikten sonra devam et soğan kürüne inşallah o zaman düzene girer

Bende aynısı oldum devam et bırakma cnm doktora gittim temizlenmiş iyi yapmışsın dedi adet gelince birakmayip 15 günü tamamlaman lazim diyorlar

Bende pkolu olup su an hamıle olanlardanım. Ustelık hıcbır tedavı uygulamadım. Sadece regl duzensızlıgım oluyordu ve bu tür kürleri cok okumuştum sanırım bu tarz lekelenme hem herhangibir enfeksiyon varsa yada kistleri söktugu için oluyormuş.
Acil şifalar diliyorum inşaallah korkmayın derim zararı oldugunu düşünmüyorum.

sogan kürünün adet söktürücü özelligide var o yüzden olmuştur canım zaten edett olmamışsın erken olmasına sebep olur adetin bittikten sonra başla başladıktan sonraki günlerde lekelenmen olursa normaldir sogan kürü kanama yapıyor nadiren diye biliyorum bende lekelenme yapıyor

sogan kürünün adet söktürücü özelligide var o yüzden olmuştur canım zaten edett olmamışsın erken olmasına sebep olur adetin bittikten sonra başla başladıktan sonraki günlerde lekelenmen olursa normaldir sogan kürü kanama yapıyor nadiren diye biliyorum bende lekelenme yapıyor
Henüz normal adet döngüsüne girmedim lekelenme gibi seyrediyor soğan kürüne devam mı etsem acaba bugün içmedim adet oldum diye ama normal adet Knı gelmiyor

Adetim gelmemişti canım 2 aydır ondan başlamıştım

Canım bu durum kistelrinin gittiğini gösteriyor
Saraçoğlunun bi sitesindr okumuştum
Kiste bağlı adet gecikmesi yaşayanlar küre başkadıktan 3. Günde kanama başlarsa bu kistin gttini gösterir yazıyordu
İnşallah senşnde öyledir şifa olsun

Henüz normal adet döngüsüne girmedim lekelenme gibi seyrediyor soğan kürüne devam mı etsem acaba bugün içmedim adet oldum diye ama normal adet Knı gelmiyor
şimdi bıtsk içme adet bittikten sonra içmeye başla eger yine lekelenmen olursa bu sefer bırakma devam et cnım 15 gün iç kistler gider inşallah cnm

[/QUOTE]
Canım bu durum kistelrinin gittiğini gösteriyor
Saraçoğlunun bi sitesindr okumuştum
Kiste bağlı adet gecikmesi yaşayanlar küre başkadıktan 3. Günde kanama başlarsa bu kistin gttini gösterir yazıyordu
İnşallah senşnde öyledir şifa olsun
Bencr devam et canım tam sökülünce bıtakırsın
şimdi bıtsk içme adet bittikten sonra içmeye başla eger yine lekelenmen olursa bu sefer bırakma devam et cnım 15 gün iç kistler gider inşallah cnm
Devam etsem Bi sıkıntı olmaz dimi pek adet döngüsüne girmişim gibi de gelmiyor bana. Afedersiniz wcde bir iki kez adet kanı gördüm onun dışında günlük pedimde kahverengi akıntı lar var lekelenme tarzında yada hafiften çamurumsu gibi. Normal pedde yakmadım yani günlük pede idare eder durumda düşününyani o kadar az 🙄

Devam etsem Bi sıkıntı olmaz dimi pek adet döngüsüne girmişim gibi de gelmiyor bana. Afedersiniz wcde bir iki kez adet kanı gördüm onun dışında günlük pedimde kahverengi akıntı lar var lekelenme tarzında yada hafiften çamurumsu gibi. Normal pedde yakmadım yani günlük pede idare eder durumda düşününyani o kadar az 🙄
[/QUOTE]

Birkaç gün daha iç sökülünce bırakırsın

Arkadaşlar bende de kist var doktor doğum kontrol hapı verdi kullanmak istemiyorum . Şimdi tarlusal kullanıyorum . Adetim bittikten sonra bu küre başlasam gider etkili olur mu ya 😔 bide praloktin yüksekliğinden dostinex kullanıyorum . Bu soğan kürünü praloktinden dolayı ilaç kullananlar da uygulayabiliyor mu

Arkadaşlar bende de kist var doktor doğum kontrol hapı verdi kullanmak istemiyorum . Şimdi tarlusal kullanıyorum . Adetim bittikten sonra bu küre başlasam gider etkili olur mu ya 😔 bide praloktin yüksekliğinden dostinex kullanıyorum . Bu soğan kürünü praloktinden dolayı ilaç kullananlar da uygulayabiliyor mu
dogum kontrol hapını kullan bence ben ilk kistim oldugumu ögrendigimde doktor vermişti ve kullandım gitti kist o aralarda hamile kaldım allah doktora düşürmesin ama eksiklerinide göstermesin yani doktorun dedigini yap bence

Bende pkolu olup su an hamıle olanlardanım. Ustelık hıcbır tedavı uygulamadım. Sadece regl duzensızlıgım oluyordu ve bu tür kürleri cok okumuştum sanırım bu tarz lekelenme hem herhangibir enfeksiyon varsa yada kistleri söktugu için oluyormuş.
Acil şifalar diliyorum inşaallah korkmayın derim zararı oldugunu düşünmüyorum.

Merhaba siz de mi sogan kürü uyguladınız bende de pko var da onumuzdekı ay bende baslamayı dusunuyorım sadece soğan kürü mü uyguladınız baska bısey de kullandınız mı acaba

Merhaba aslında dogum kontrol hapı senı rahatlatır eger doktor verdıyse işe yarar diye düşünüyorım. Bide prolaktin bendede bıkez yuksek cıkmıstı doktor bana şunu dedı süt ve süt ürünlerini fazla kullanma peynir falan bıde südyenin fazla sıkı olmasın demıstı uyguladım bunları düştü prolaktin ama sende doktoruna sor yınede ıstersen

Merhaba siz de mi sogan kürü uyguladınız bende de pko var da onumuzdekı ay bende baslamayı dusunuyorım sadece soğan kürü mü uyguladınız baska bısey de kullandınız mı acaba
Merhaba canım ben kullanmadım ama cok duydum okudum demıstım. Ben hıcbır tedavı gormedım kendiliğinden oldu.
İnşallah şifa bulursunuz. Aslında olmaz diye birsey yok oluruna bırakın yeter zamanı vardır.
🙏İnşallah gonlunuze gore olur

Back