Soğan kürü yapanlar sizce adet gecikmesimi hamilelikmi?

Bence yap canim bende ates takibi yapiyorum adete yakin dusuyo hep hic bu atesi gormedim gununde gecmis varsa cikar zaten
Ben son adet bitimimden sonra 14 gün saydım ve 14cü günü 36.3 gördüm art arta 2 gün 36.7 ve bu günde dahil olmakla 10 gündür belkide 37.0, en son 4-5 gündür 37.3 görüyorum ısımı. Hatta şimdide ölçdüm şimdi 37.3

Ben son adet bitimimden sonra 14 gün saydım ve 14cü günü 36.3 gördüm art arta 2 gün 36.7 ve bu günde dahil olmakla 10 gündür belkide 37.0, en son 4-5 gündür 37.3 görüyorum ısımı. Hatta şimdide ölçdüm şimdi 37.3
Gayet yuksek sen bence bi gebelik yap brn sabah hic 37 gormedim valla 😂

Mehraba kızlar. Bu ay soğan kürü kullandım. 14cü gün yumurtlamam oldu.Adetim geçen ay 30 günde olmuşdu bu ay 1 gün gecikdim. Bazal vücut ısımıda takip etdim bu ay yumurtlama günü 36.3 yumurtlama gününden 2 gün sonra 36.7 ve bu günde dahil olmakla 37.3 sizce hamilemiyim yoksa soğan suyu adet gecikmesimi yapmış?
İnşallah hamilesindir benimde ateşim yüksek çıkmıştı :) hamile olduğumu anladığımda

Canım galiba ayın 24ü yazdım bi bak eski mesaja ben bazal vücut ısısı takip ediyordum geçen ay o yüzden belkide günü karışdırmış ola bilirim. Ve dün açık pembemsi kan geldi ama öylr çok değil peçeteyle sildikden sonra gördüm ve devam etmedi
Canim eger
İllaki bi yerde yanlış yazmışımdır ola bilir. Ben en çok aylık döngüye bakıyorum o yüzden
canim dedigm gbi aylik döngüye bakilmaz eger 6sında olduguna eminsen ve 14.gün yumurtladysan adetin gecmis ama 24nde yumurtladysan 2gün var

Screenshot_20191206_222124.jpg

Soğan kürünü nasıl yaptınız ? İlk ay yeterli mi geldi size? Sanırım 3 ay yapılması gerekıyor

Back