- 17 Ekim 2019
- 180
- 85
- 98
- Konu Sahibi perikizi__
-
Soğan suyu adet geciktirmez aksine adeti gününde getirir, düzenler diye biliyorum. İnşallah hamilesindir :)Mehraba kızlar. Bu ay soğan kürü kullandım. 14cü gün yumurtlamam oldu.Adetim geçen ay 30 günde olmuşdu bu ay 1 gün gecikdim. Bazal vücut ısımıda takip etdim bu ay yumurtlama günü 36.3 yumurtlama gününden 2 gün sonra 36.7 ve bu günde dahil olmakla 37.3 sizce hamilemiyim yoksa soğan suyu adet gecikmesimi yapmış?
Gerçektenmiiii)) ayyyy teşekkür ederimSoğan suyu adet geciktirmez aksine adeti gününde getirir, düzenler diye biliyorum. İnşallah hamilesindir :)
Rica ederim umutlandırmak istemiyorum sen her ihtimale hazırla kendini ama inşallah bebeğin seninledir :)Gerçektenmiiii)) ayyyy teşekkür ederim
Bende her 2 yumurtalıkta çikolata kisti var. O yüzden her adet döneminde bi bekleyiş içindeyim ve hep hüsran adet oluyordum. Bu ay ilk defa soğan kürü denedim ve gecikmem var bakallm nasıl olucak. Teşekkür ederim hemde çokRica ederim umutlandırmak istemiyorum sen her ihtimale hazırla kendini ama inşallah bebeğin seninledir :)
Yumurtalam günüm adet bitiminin 14cü günü oldu oda ayın 24ü oluyor galibaCanım yumurtlama gününden 14gün say adetin ogün. Gectiyse yüzde yüz gecmis demektr. Ama yumurtlama günü dahil degil saymaya baslarken. Benimde çiko kistim var tüp bebek tedavisindym
Daha adetine 2gün var canimYumurtalam günüm adet bitiminin 14cü günü oldu oda ayın 24ü oluyor galiba
Nasıl yani? Son adetim geçen ayın 6sıydı amaDaha adetine 2gün var canim
Son adete bakilmaz. Yumurtlama günúne bakilir pazar günü adet günün . Pazartesi olmazsan test yaparsn canimNasıl yani? Son adetim geçen ayın 6sıydı ama
Teşekkür ederimSon adete bakilmaz. Yumurtlama günúne bakilir pazar günü adet günün . Pazartesi olmazsan test yaparsn canim
Bu arada yumurtlamam 24ü yazdin adetin nasıl 6kasim oluyoki. Yanlişın var biyerde 14.günümde yumurtladim diyosunTeşekkür ederim
Bu arada yumurtlamam 24ü yazdin adetin nasıl 6kasim oluyoki. Yanlişın var biyerde 14.günümde yumurtladim diyosun
Evet. Bu günde hatta 37.3dü ve dün ben pembemsi 2 damlalık akıntıya karışık kan gördüm peçetemdeCanim atesini hergun sabah yatakdan kalkmadan olcuyosun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?