Soğan kürü yapanlar sizce adet gecikmesimi hamilelikmi?

perikizi__

🤰👶😻
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
180
85
98
Mehraba kızlar. Bu ay soğan kürü kullandım. 14cü gün yumurtlamam oldu.Adetim geçen ay 30 günde olmuşdu bu ay 1 gün gecikdim. Bazal vücut ısımıda takip etdim bu ay yumurtlama günü 36.3 yumurtlama gününden 2 gün sonra 36.7 ve bu günde dahil olmakla 37.3 sizce hamilemiyim yoksa soğan suyu adet gecikmesimi yapmış?

Mehraba kızlar. Bu ay soğan kürü kullandım. 14cü gün yumurtlamam oldu.Adetim geçen ay 30 günde olmuşdu bu ay 1 gün gecikdim. Bazal vücut ısımıda takip etdim bu ay yumurtlama günü 36.3 yumurtlama gününden 2 gün sonra 36.7 ve bu günde dahil olmakla 37.3 sizce hamilemiyim yoksa soğan suyu adet gecikmesimi yapmış?
Soğan suyu adet geciktirmez aksine adeti gününde getirir, düzenler diye biliyorum. İnşallah hamilesindir :)

Rica ederim umutlandırmak istemiyorum sen her ihtimale hazırla kendini ama inşallah bebeğin seninledir :)
Bende her 2 yumurtalıkta çikolata kisti var. O yüzden her adet döneminde bi bekleyiş içindeyim ve hep hüsran adet oluyordum. Bu ay ilk defa soğan kürü denedim ve gecikmem var bakallm nasıl olucak. Teşekkür ederim hemde çok

Kac yildir evlisindir canim?insallah hamilesindir.bazal vucut isisi hamilelige uygun🤗.test yaptir sabah hemen)pko problemin varmiydi?

6 aydır evliyim canım. 3cü ayımda müayne için gitdiğimde her 2 yumurtalığımda çikolata kistim olduğunu söyledi doktor. 2 ay tedavi gördüm hamile kalamadım. Bu ay kaynanam soğan suyu içmemi istedi onada komşudakı teyze söylemişki gelinide yapmış hamile kalmış. Bende 1 umut inanmadan daolsa içdim. Ve şimdi bekliyorum. Test yapmaya hiç elim gelmiyor inanırmısın

Canım yumurtlama gününden 14gün say adetin ogün. Gectiyse yüzde yüz gecmis demektr. Ama yumurtlama günü dahil degil saymaya baslarken. Benimde çiko kistim var tüp bebek tedavisindym

Canım galiba ayın 24ü yazdım bi bak eski mesaja ben bazal vücut ısısı takip ediyordum geçen ay o yüzden belkide günü karışdırmış ola bilirim. Ve dün açık pembemsi kan geldi ama öylr çok değil peçeteyle sildikden sonra gördüm ve devam etmedi

Canim atesini hergun sabah yatakdan kalkmadan olcuyosun dimi?

Sogan kürü yaptığım ay 1 hafta gecikmiş tim bence gecikme yapıyor çünkü her ay düzenli oluyordum ama inş sizde yapmamıştır ve hamilesiniz dır.

Atesim gayet yüksek hamile olma ihtimali de cok yuksek canim bende elinde varsa hemen bi test yap zaten adetin gecikmis

Back