• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü yapanlar bakabilir mi

denizdeniz54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
8
4
1
31
Herkese merhaba , 12 gündür soğan suyu içiyorum kaç gündür idrara çıkarken aşırı yanma oluyor bugün de kaşıntı başladı sonra afedersiniz bikaç defa idrara çıktıktan sonra kanama oldu ama adet kanaması gibi değil zaten 20. Gündeyim adet için çok erken üstelik benim adetlerim hep gecikir Soğan kürü yapıp bunlara benzer şeyleryaşayan var mı lütfen yardımcı olun ?

Herkese merhaba , 12 gündür soğan suyu içiyorum kaç gündür idrara çıkarken aşırı yanma oluyor bugün de kaşıntı başladı sonra afedersiniz bikaç defa idrara çıktıktan sonra kanama oldu ama adet kanaması gibi değil zaten 20. Gündeyim adet için çok erken üstelik benim adetlerim hep gecikir Soğan kürü yapıp bunlara benzer şeyleryaşayan var mı lütfen yardımcı olun ?
Bence çok içmişsin. Sürekli içilen bir şey değil. Ben de yaptım hamilr kalamadım. Hiç bir yan etkisi de olmadı 6 gün kullandım.

Merhaba canım bende kullanıyorum da biteli 3 gün oluyor ama çok kasık ağrım ve bel ağrım var benim de adetlerim düzensizdir hep

bende yaptım 10 gün içtim adetim düzenliydi ama biraz azalmıştı o ay baya yoğun adet oldum benimde ağrılarım ve lekenmelim oldu ama sonrasında adet oldum ve bitti bende içme artık sende

bende yaptım 10 gün içtim adetim düzenliydi ama biraz azalmıştı o ay baya yoğun adet oldum benimde ağrılarım ve lekenmelim oldu ama sonrasında adet oldum ve bitti bende içme artık sende
Bende yaptım bu ay bitti ve reglim 7 gün gecikti hala olamıyorum göğüslerimde ve kasik ağrılarım dışında herhangi bir belirti yok test yaptım 3 gün önce negatif cıktı sanirim bende farklı bir etkisi oldu

Soğan küründe bugün 7.günüm ve şiddetli kasık ağrım var. Böyle bir etki yaşayan oldu mu? 😔

Arkadaşlar benim son 2 aydır adetlerim 50 küsür gün oluyırdu prolaktin 30 du soğan suyu içtim bu Ay 8 i kanama olmıştu yerleşme kanamasıymış hamileyim darısı başınıza soğan suyu çok iyi geldi bana çok şükür
Prolaktin icin ilac ictinmi yoksa soğan suyu mu düşürdü

Arkadaşlar benim son 2 aydır adetlerim 50 küsür gün oluyırdu prolaktin 30 du soğan suyu içtim bu Ay 8 i kanama olmıştu yerleşme kanamasıymış hamileyim darısı başınıza soğan suyu çok iyi geldi bana çok şükür
Yerleşme kabalanız nasıl oldu kaç gun sürdü acaba

Back
X