Soğan Kürü Veya Yaptıgınız Diğer Kürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar soğan kürünü deneyenlerdenim adetim 28,29 gün sürerken soğan küründen sonra 35,36 güne çıktı adet düzensizliğide yaşamıyordum bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz o yüzden yaptım böyle bir sorun yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum.

Biz 7 ay bebek için ugrastik Kasım ayında sogan kürünü denedim adetin 7.günü başlayıp sabah akşam 15 gün ictim. Eşime de keçiboynuzu kürü icirdim çok şükür Rabbim e o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah hayirlisiyla.. sımdı 12 haftalik hamileyim. Eskiler der ki rahim bebek isteyince adet gecikirmis. Benimde önceki ay 3 gun gecikmisti kaynanam da rahmin bebek istiyor deyince gülüp gecmistim:) bu arada adetlerim düzenlidir. Ama sana tavsiyem keçiboynuzu dene esine.

Kabuğu ile kaynatacağız canım

Teşekkür ederim canım.Senin adına çok sevindim Allah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizim gibi isteyen herkese de nasip eder inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…