• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü Veya Yaptıgınız Diğer Kürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar soğan kürünü deneyenlerdenim adetim 28,29 gün sürerken soğan küründen sonra 35,36 güne çıktı adet düzensizliğide yaşamıyordum bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz o yüzden yaptım böyle bir sorun yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum.

merhaba arkadaşlar soğan kürünü deneyenlerdenim adetim 28,29 gün sürerken soğan küründen sonra 35,36 güne çıktı adet düzensizliğide yaşamıyordum bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz o yüzden yaptım böyle bir sorun yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum.
Biz 7 ay bebek için ugrastik Kasım ayında sogan kürünü denedim adetin 7.günü başlayıp sabah akşam 15 gün ictim. Eşime de keçiboynuzu kürü icirdim çok şükür Rabbim e o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah hayirlisiyla.. sımdı 12 haftalik hamileyim. Eskiler der ki rahim bebek isteyince adet gecikirmis. Benimde önceki ay 3 gun gecikmisti kaynanam da rahmin bebek istiyor deyince gülüp gecmistim:) bu arada adetlerim düzenlidir. Ama sana tavsiyem keçiboynuzu dene esine.

Ben pko için soğan kürü uygulamıştım. Adetiniz bittikten 3-4 gün sonra, bir adet, orta boy, içi normal beyaz soğan (kabuğu kahverengi) 1-1,5 bardak gibi bir suda 5dk kaynatılır. Süzülen su sabah aç karnına ılık iken içilir. Akşam da aynı şekilde aç iken uygulanır. Toplam 15 gün yapılır. Beklenir ve adet olup bittikten 3-4 gün sonra tekrar küre başlanır. 10 gün uygulanır. Tekrar adet beklenir. Bir sonraki ay tekrar 10 gün diye gider. Yani özetle bir kez 15 gün, daha sonra 3-4 ay 10 gün olmak üzere uygulanır. Direk Saraçoğlu'nun sitesinden bu şekilde öğrenmiş ve uygulamıştım. 8 yıllık problemlerin ardından verdiğim kilo ile birlikte kistler gitmiş. Öyle ki doktorum pko luyum demesen ben sana şu anda kist yok demezdim, o derece düzgün her şey, dikkat et hamile kalırsın dedi. Zaten bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrendik. Büyük şok :) Düzenli bir şekilde, lütfen üşenmeden uygulayın.

Kabuğu ile kaynatacağız canım

Biz 7 ay bebek için ugrastik Kasım ayında sogan kürünü denedim adetin 7.günü başlayıp sabah akşam 15 gün ictim. Eşime de keçiboynuzu kürü icirdim çok şükür Rabbim e o ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese versin inşallah hayirlisiyla.. sımdı 12 haftalik hamileyim. Eskiler der ki rahim bebek isteyince adet gecikirmis. Benimde önceki ay 3 gun gecikmisti kaynanam da rahmin bebek istiyor deyince gülüp gecmistim:) bu arada adetlerim düzenlidir. Ama sana tavsiyem keçiboynuzu dene esine.
Teşekkür ederim canım.Senin adına çok sevindim Allah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Bizim gibi isteyen herkese de nasip eder inşaallah.

Back