Insallah o mutlu haberi alirsin sende adet düzensizliği var mi ki[/QUOTE][QUOTE="oktor, post: 37535615, member: 6276düzensizliğihamile kalamıyorum :) hiç bir sorun yok diyor doktor ama kalmaıyorum anlamadım beceremıyormuyum ne :)
Amin insallhBen soğan kürü deneyenlerdenim ve şu an 5 haftalık hamileyimumarım sizlerede Allah bu güzel duyguyu yaşatır ben hamile kalmadan hiç üşenmeden 15 gün boyunca sabah ve öğleden sonra soğan suyunu çok kötü olmasına rağmen içtim. Bittikten sonrada çörek otu bal karışımını yedim sonraki adetime kadar. Adetim bittikten sonrada malum ilişki 6 gün boyunca öyle ayağımı havalara filan dikmedim bu defa çok rahattım hamile kalma psikolojisiyle ilişkiye girmedim bu defa hiç hiç düşünmedim ilişkiden sonra ayaklarımı karnıma çekip uyudum. İnşallah Rabbim herkese anneliği yaşatsın.
aaa süperrrrrrr hayırlı uğurlu olsunnnnnn sağlıkla kucağına alırsın inaşllahh..ben üşendim ara verdim bu küre şimdi adetimi bekliyorum olduktan sonra full üşenmeden yapacağım.. ya inşallah banada nasip olur çok güzel haberrrBen soğan kürü deneyenlerdenim ve şu an 5 haftalık hamileyimumarım sizlerede Allah bu güzel duyguyu yaşatır ben hamile kalmadan hiç üşenmeden 15 gün boyunca sabah ve öğleden sonra soğan suyunu çok kötü olmasına rağmen içtim. Bittikten sonrada çörek otu bal karışımını yedim sonraki adetime kadar. Adetim bittikten sonrada malum ilişki 6 gün boyunca öyle ayağımı havalara filan dikmedim bu defa çok rahattım hamile kalma psikolojisiyle ilişkiye girmedim bu defa hiç hiç düşünmedim ilişkiden sonra ayaklarımı karnıma çekip uyudum. İnşallah Rabbim herkese anneliği yaşatsın.
Çok teşekkür ederim canım hiç üşenme sende yap Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler vereceksin sende rahat ol olacak Allahın izniyle :):)aaa süperrrrrrr hayırlı uğurlu olsunnnnnn sağlıkla kucağına alırsın inaşllahh..ben üşendim ara verdim bu küre şimdi adetimi bekliyorum olduktan sonra full üşenmeden yapacağım.. ya inşallah banada nasip olur çok güzel haberrr
Amin amin inşallahh... bu ayda normal olarak olmayacağını düşünüyorum o yüzden adetim gelsin sonrasında başlıyayım diyorum. adetin bittikten kaç gün sonra başladın ?Çok teşekkür ederim canım hiç üşenme sende yap Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler vereceksin sende rahat ol olacak Allahın izniyle :):)
Aynen adetin bitsin bittikten sonra hemen başla ben öyle yapmıştım adetim biter bitmez başlamıştımAmin amin inşallahh... bu ayda normal olarak olmayacağını düşünüyorum o yüzden adetim gelsin sonrasında başlıyayım diyorum. adetin bittikten kaç gün sonra başladın ?
inşallah olur , eminim çok güzel bir duygudur .. ne kadar süre hamile kalamamıştın ? ya çok soruyorum ama taze annesin en iyi bilgiyi senden alabilirim :)Aynen adetin bitsin bittikten sonra hemen başla ben öyle yapmıştım adetim biter bitmez başlamıştım
Ben 2007 yıllarında baya bi uğraşmıştım hamile kalabilmek için kaldım ama kimyasalmış. Sonra yine oldu kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 4 yıldırda korunuyorduk korunmayı bıraktıktan sonra hep hamile kalmak için ilişkiye giriyordum ayaklarımı havalara filan kaldırıyordum baya bi zaman böyle yaptım olmadı sonra doktora gittim bi sorun yok rahat olmalısın dedi psikolojik dedi bende gerçekten oluruna bıraktım ama yinede kesin olsun diye soğan kürüne başladım sonrasında hiç düşünmedim ayaklarımı karnıma çekip uyudum çok şükür şimdi meleğim benimle biraz sıkıntılı geçiyor ama Allahın izniyle güzel olacak kötü düşünmüyorum sende güzel düşün rahat ol herşey güzel olsun...inşallah olur , eminim çok güzel bir duygudur .. ne kadar süre hamile kalamamıştın ? ya çok soruyorum ama taze annesin en iyi bilgiyi senden alabilirim :)
darısı bizimde başımıza inşallaaahhhhBen 2007 yıllarında baya bi uğraşmıştım hamile kalabilmek için kaldım ama kimyasalmış. Sonra yine oldu kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 4 yıldırda korunuyorduk korunmayı bıraktıktan sonra hep hamile kalmak için ilişkiye giriyordum ayaklarımı havalara filan kaldırıyordum baya bi zaman böyle yaptım olmadı sonra doktora gittim bi sorun yok rahat olmalısın dedi psikolojik dedi bende gerçekten oluruna bıraktım ama yinede kesin olsun diye soğan kürüne başladım sonrasında hiç düşünmedim ayaklarımı karnıma çekip uyudum çok şükür şimdi meleğim benimle biraz sıkıntılı geçiyor ama Allahın izniyle güzel olacak kötü düşünmüyorum sende güzel düşün rahat ol herşey güzel olsun...
İnşallah canımdarısı bizimde başımıza inşallaaahhhh
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.. bende inanıyorum herşey nasip çünkü inşallah kısmetse bende olurum :)Ben 2007 yıllarında baya bi uğraşmıştım hamile kalabilmek için kaldım ama kimyasalmış. Sonra yine oldu kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 4 yıldırda korunuyorduk korunmayı bıraktıktan sonra hep hamile kalmak için ilişkiye giriyordum ayaklarımı havalara filan kaldırıyordum baya bi zaman böyle yaptım olmadı sonra doktora gittim bi sorun yok rahat olmalısın dedi psikolojik dedi bende gerçekten oluruna bıraktım ama yinede kesin olsun diye soğan kürüne başladım sonrasında hiç düşünmedim ayaklarımı karnıma çekip uyudum çok şükür şimdi meleğim benimle biraz sıkıntılı geçiyor ama Allahın izniyle güzel olacak kötü düşünmüyorum sende güzel düşün rahat ol herşey güzel olsun...
amin canım sağol. Allah sanada nasip etsin sana ve isteyen herkesee Allah gönlüne göre versininşallah sağlıcakla alırsın kucağına.. bende inanıyorum herşey nasip çünkü inşallah kısmetse bende olurum :)
evet adet düzensizliğim var.. ama ilk kez bu ay tam zamanında oldu , bende küre başladım umarım işe yarar amin amin inşallah sen deniyormusun kürü ?[/QUOTE]Insallah o mutlu haberi alirsin sende adet düzensizliği var mi ki
Arkadaslarm nasil yapiyrsunuz sogan kürü nu bir ayda kac defa yapiliyoÇok teşekkür ederim canım hiç üşenme sende yap Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler vereceksin sende rahat ol olacak Allahın izniyle :):)
Ben adetim bittikten hemen sonra başlamıştım ve tam 15 gün yaptım sabah aç karnına ve öğleden sonra yaptım çok şükür faydasını gördümArkadaslarm nasil yapiyrsunuz sogan kürü nu bir ayda kac defa yapiliyo
Ben adetten sonra 5. Gun yaptim insallah benimde olurBen adetim bittikten hemen sonra başlamıştım ve tam 15 gün yaptım sabah aç karnına ve öğleden sonra yaptım çok şükür faydasını gördüm
Inşallah canım Allah herkese nasip etsinBen adetten sonra 5. Gun yaptim insallah benimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?