nasıl yapılıyor pekı bırtane duymustum soganı kaynatıp suyunu ıcıp zayıflayın dıye bu da oyle bırseymı yoksa kaynattıktan sonra koku olmuyormus dıye duydum bırdeBende başladım bu Yakınlarda ama iki hafta içip sonra Useniyorum tekrar baslayacagim kısmet ise inşallah bu kez 2 ay yapmak planım ...arkadaşım adet düzensizliğini bu yolla çözmüş, genelde hamile kalmak isteyen bayanlar uyguluyor ...iyi geliyormuş, bende gebelik için deneyeceğim en az bir ay eğer gebelik oluşması 3 aya kadar çıkın diolar
Sanci yapiyorsa almiyim ya hergun 3tane sogan suyuni kaynatip icmek baska rahatsizlik verir tabil soyle haftada bir icsekbi bardak olmaz mi ben yemeklere bol sogan katan biriyim zatenbende kullandım 15 gün soğan kürünü aslında zayıflama değil ödem atma çünkü çevrem hep zayıfladın diyor halbuki kilom aynı daha sıkılatıyor yada içtiğim esnada çok karnımı falan şişirdi ama birde söylemesi ayıp gaz sancısı çok yaptı ama şimdi düzeldi
Adet duzeneSanci yapiyorsa almiyim ya hergun 3tane sogan suyuni kaynatip icmek baska rahatsizlik verir tabil soyle haftada bir icsekbi bardak olmaz mi ben yemeklere bol sogan katan biriyim zaten
bende kullandım 15 gün soğan kürünü aslında zayıflama değil ödem atma çünkü çevrem hep zayıfladın diyor halbuki kilom aynı daha sıkılatıyor yada içtiğim esnada çok karnımı falan şişirdi ama birde söylemesi ayıp gaz sancısı çok yaptı ama şimdi düzeldi
Adet duzeneSanci yapiyorsa almiyim ya hergun 3tane sogan suyuni kaynatip icmek baska rahatsizlik verir tabil soyle haftada bir icsekbi bardak olmaz mi ben yemeklere bol sogan katan biriyim zaten
bende kullandım 15 gün soğan kürünü aslında zayıflama değil ödem atma çünkü çevrem hep zayıfladın diyor halbuki kilom aynı daha sıkılatıyor yada içtiğim esnada çok karnımı falan şişirdi ama birde söylemesi ayıp gaz sancısı çok yaptı ama şimdi düzeldi
şuan bana acayip moral verdin diyebilirm.. bugün bende başladım.. kabuklarını soyup yaptım ve içtim inşallah hamile kalabilirim.. bugün başladım ve üşenmeden devam edicemmBen pko için soğan kürü uygulamıştım. Adetiniz bittikten 3-4 gün sonra, bir adet, orta boy, içi normal beyaz soğan (kabuğu kahverengi) 1-1,5 bardak gibi bir suda 5dk kaynatılır. Süzülen su sabah aç karnına ılık iken içilir. Akşam da aynı şekilde aç iken uygulanır. Toplam 15 gün yapılır. Beklenir ve adet olup bittikten 3-4 gün sonra tekrar küre başlanır. 10 gün uygulanır. Tekrar adet beklenir. Bir sonraki ay tekrar 10 gün diye gider. Yani özetle bir kez 15 gün, daha sonra 3-4 ay 10 gün olmak üzere uygulanır. Direk Saraçoğlu'nun sitesinden bu şekilde öğrenmiş ve uygulamıştım. 8 yıllık problemlerin ardından verdiğim kilo ile birlikte kistler gitmiş. Öyle ki doktorum pko luyum demesen ben sana şu anda kist yok demezdim, o derece düzgün her şey, dikkat et hamile kalırsın dedi. Zaten bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrendik. Büyük şok :) Düzenli bir şekilde, lütfen üşenmeden uygulayın.
Slm senin sorunun ne ki arkadasmşuan bana acayip moral verdin diyebilirm.. bugün bende başladım.. kabuklarını soyup yaptım ve içtim inşallah hamile kalabilirim.. bugün başladım ve üşenmeden devam edicemm
hamile kalamıyorum :) hiç bir sorun yok diyor doktor ama kalmaıyorum anlamadım beceremıyormuyum ne :)Slm senin sorunun ne ki arkadasm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?