soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

Konu geçmişte kalmış ama bu kürleri uygulayan arkadaşların akıbetlerini merak ettim. Ben de şuan incir kürü uyguluyorum da. Umarım görür de cevap yazarsınız ve inşallah bebeğinize kavuşmuşsunuzdur.

canım ben soğan kürü ve keçi boynuzu kürü uyguladım fakat hamile kalamadım bu ay Allah izin verirse aşılamam olacak hayırlısı Allah'tan..

konu baya geçmişte kalmış ama belki biri okurda faydası olur diye yazmak istedim ben kendimi bildim bileli düzenli adet olmazdım bazen 1,5 ayda bazen 2 ayda bazen 3 ayda çocuk istemeye başlayınca doktora gittim polikistik over dendi adet düzensizliğimden ve lh-fsh oranından dolyaı iki ay soğan kürü kullandım ve bu iki aydada adetlerim kısa sürelerde geldi birinde29 birinde34 günde adet oldum 3. ay incir+havuç kürü yaptım ve allaha şükür o ay hamile kaldım hemde ikiz rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inş...

canım ne mutlu sana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... ben soğan suyu kullanmıştım kistim için ama faydası olmadı bu ay histeroskopi oldum adetim gelincede aşılamam olucak Allahın izniylee hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…