soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

canım fark etmez adet öncesi veya sonrası çünkü burda amaç beli kuvvetlendirmek ki rahim spermi sıkı tutsun rahim bele yapışık ya işte amaç kuvvetlendirmek rahim duvarını

canım fark etmez adet öncesi veya sonrası çünkü burda amaç beli kuvvetlendirmek ki rahim spermi sıkı tutsun rahim bele yapışık ya işte amaç kuvvetlendirmek rahim duvarını

sağolun da benim ikizlerim doğdu bile Allah sizlere de nasip etsin.

Herkesin gönlünde ne varsa Rabbim onu versin ben çocuklara yemek ydirmeliyim kolay gelsin herkese i akşamlar:)

canım benım 2 arkadasım sogan kurunden 1 sonrakı ay hamıle kaldılar..

bende gecen ay adetımın 7.gunu basladım sabah aksam ac karnına ıctım...

goguslerımde gecen ay agrı sıslık fln olmamıstı adetıme yakın bakalım bu ay daha 13 gun var adetıme ...

inşallah bır an oce kavusuruz melekelrımıze

cnm ya inş hayırlı haberlerini alırız. bende şu an soğan kürünü kullanıyorum 5. günüm bugün kasıklarımda biraz ağrı var anlamıyorum nedendir iğne saplıyolar sanki..

cnm ya inş hayırlı haberlerini alırız. bende şu an soğan kürünü kullanıyorum 5. günüm bugün kasıklarımda biraz ağrı var anlamıyorum nedendir iğne saplıyolar sanki..

belkı yumurtluyorsundur canım..

ben bu ay ıneternetten ovulasyon testı aldım yumurtldıgımı ona gore anlıyorum bakalım belkı onun da bır faydasıolur

kızlar yaaa benim kasıklarımda acayip bi ağrı var iğne batırıyolar sanki kürden dolayımı bu anlamadımmmm bi akıl verinnnnn

selam herkese özellikle incir kürü kullananlar ilk ay adet düzeniniz nasıldı gecikmeli mi oldunuz yoksa normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…