Kimse yok muMerhaba
Lh 10.2
Fsh 4.9
Estradiol 44
Tsh 2.17
Testesteron 21
Progesteron 0.5
Amh hormonu 7.93
Hormonlarım böyle amh ve lh yüksek sanırım bazı doktorlar normal bazısı biraz yüksek diyor. Adetim dün bitti soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullanmak için aldım bugün ama ne zaman başlayayim bilmiyorum. Birde bariz çok büyük sorunum yok iki-üç aydır bebek denedim olmadı. Pcos belirtisiymis bu hormonlar ama hiç bir doktor pcossun da demedi. Kısaca kullanmali miyim bu bitkileri sizce bir yeri yapayım derken bir yeri bozmaktan korkuyorum
Merhaba canım, hiçbir zararı olduğunu düğünmüyorum, İbrahim Saraçoğlunu çok dinledim ve dedi ki, değerler yüksekse düşürür, düşükse yükseltir, ama olması gerekenden fazla değere ulaştırmaz, testere dişli aslan pençesi kadınların bitkisidir, bütün hormonları değerleri sadece dengeler hiç endişeniz olmasın demişti. Bence denemeye değer, ben de bugün başladımMerhaba
Lh 10.2
Fsh 4.9
Estradiol 44
Tsh 2.17
Testesteron 21
Progesteron 0.5
Amh hormonu 7.93
Hormonlarım böyle amh ve lh yüksek sanırım bazı doktorlar normal bazısı biraz yüksek diyor. Adetim dün bitti soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullanmak için aldım bugün ama ne zaman başlayayim bilmiyorum. Birde bariz çok büyük sorunum yok iki-üç aydır bebek denedim olmadı. Pcos belirtisiymis bu hormonlar ama hiç bir doktor pcossun da demedi. Kısaca kullanmali miyim bu bitkileri sizce bir yeri yapayım derken bir yeri bozmaktan korkuyorum
Bende takviye hap aldım hem onu kullanıyorum hem de günde bir bardak testere dişli aslan pençesi içiyorum. Ama eşimde sperm hareketliliği çok düşük çıktı ona çare bulamaya çalışıyoruz bu seferMerhaba canım, hiçbir zararı olduğunu düğünmüyorum, İbrahim Saraçoğlunu çok dinledim ve dedi ki, değerler yüksekse düşürür, düşükse yükseltir, ama olması gerekenden fazla değere ulaştırmaz, testere dişli aslan pençesi kadınların bitkisidir, bütün hormonları değerleri sadece dengeler hiç endişeniz olmasın demişti. Bence denemeye değer, ben de bugün başladım
Allah yardımcınız olsun canım, erkeklerdeki sorunlarda ne gibi çözümler uygulanır pek bilmiyorum ama instagramda erkeklerin sperm sayısını ve hateketliliğini çok artıran güç macunları gördüm, içinde ginseng özü propolis vs vardı biraz araştır istersen inşallah faydası olurBende takviye hap aldım hem onu kullanıyorum hem de günde bir bardak testere dişli aslan pençesi içiyorum. Ama eşimde sperm hareketliliği çok düşük çıktı ona çare bulamaya çalışıyoruz bu sefer
Merhaba testere dişli aslan pençesi hormonları dengeler azı cogaltır cogu azaltır. Korkmanıza gerek yok. Aslan pencesi kullandııgım ay kızıma hamiş kalmıştım. Hıc ummadanMerhaba
Lh 10.2
Fsh 4.9
Estradiol 44
Tsh 2.17
Testesteron 21
Progesteron 0.5
Amh hormonu 7.93
Merhaba canım ben kızımda 2018de kullanmıştım o ay hamile kaldım aslnda hamjle kalmak ıcın degl de prolaktinm brz yuksektı düssun dye ıctım hamilelik suprız olmstu. Sımdı 2. Bebegı dusunuyrm tam anlamıyla 3. Denemem olacak 2de kımyasal olmstu gecen ay. Bu ayım boş gectı ılskısız yumurtlama günü. Bu bitkiye kaçıncı gün basladıgımı unttm suanda adetimn 5.günü. son günlerde mi başlanıyordu bir hatırlatrmsn bugun alaymBende takviye hap aldım hem onu kullanıyorum hem de günde bir bardak testere dişli aslan pençesi içiyorum. Ama eşimde sperm hareketliliği çok düşük çıktı ona çare bulamaya çalışıyoruz bu sefer
Adetten iki gün sonra diyordu SaraçoğluMerhaba canım ben kızımda 2018de kullanmıştım o ay hamile kaldım aslnda hamjle kalmak ıcın degl de prolaktinm brz yuksektı düssun dye ıctım hamilelik suprız olmstu. Sımdı 2. Bebegı dusunuyrm tam anlamıyla 3. Denemem olacak 2de kımyasal olmstu gecen ay. Bu ayım boş gectı ılskısız yumurtlama günü. Bu bitkiye kaçıncı gün basladıgımı unttm suanda adetimn 5.günü. son günlerde mi başlanıyordu bir hatırlatrmsn bugun alaym
Merhaba kullanımı nasıl oluyor acabaMerhaba canım ben kızımda 2018de kullanmıştım o ay hamile kaldım aslnda hamjle kalmak ıcın degl de prolaktinm brz yuksektı düssun dye ıctım hamilelik suprız olmstu. Sımdı 2. Bebegı dusunuyrm tam anlamıyla 3. Denemem olacak 2de kımyasal olmstu gecen ay. Bu ayım boş gectı ılskısız yumurtlama günü. Bu bitkiye kaçıncı gün basladıgımı unttm suanda adetimn 5.günü. son günlerde mi başlanıyordu bir hatırlatrmsn bugun alaym
Merhaba canım bende soğan kürüne yeni başlayanlardanim bugün 2. Günüm 15 gün soğan kürü 15 gün de aslan pençesi kullanacağım gelişmeleri haberdar ederim umarım faydasını görürümMerhaba
Lh 10.2
Fsh 4.9
Estradiol 44
Tsh 2.17
Testesteron 21
Progesteron 0.5
Amh hormonu 7.93
Umarım görürsün yazarsın dediğin gibi :)Merhaba canım bende soğan kürüne yeni başlayanlardanim bugün 2. Günüm 15 gün soğan kürü 15 gün de aslan pençesi kullanacağım gelişmeleri haberdar ederim umarım faydasını görürüm