sogan kürü ve incir kürü ile hamile kalan var mi acaba?

umut_yolcusu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
144
61
48
35
Sogan kürü ve incir -havuc kürü ile hamile kalan var mi acaba? Ben ilk bebegime 3 aylik hamileyken kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum. Yaklasik 60 gun oldu. Tekrar denemelere baslicaz. Ama oncesinde sogan kuru yapmak istedim. Ayni zamanda ben bi pko luyum sogan kurunu yaptim. Incir kurunude yapicam. Ama brnim zaten yumurtalarim fazla. Incir kuru yumurtalari cogaltiyomus. Benim yumurtalari gelistirmem lazim. Kafam karisik. Bana bilgi vericek kimse varmi aranizda?

canim merhaba bende incir havuc kuru yapyorum 4. gunum bugun yumurtalarim var diyosun havuc kullan sadece oda yumurtalari catlatyomus...

Merhaba, bende pco luyum.. Sizin gibileri görünce umutlanıyorum inanın.. sanırım incir küründen sonra hamile kalmışsınız :)
Kaç gün uyguladınız? Ve polikistik yapı kaç cm idi?
Cevaplarsanız sevinirim
Teşekkürler :))

Pinkhouselife61 mrb canim ya ben bukonuyu acarken zaten hamileymisim. Hatta korktum sonra hamieyken sogan kuru bebege zarar veriyomu diye. Velhasil incir kurunu yapmamaa izin vermedi bebis :)
Cevabınız için teşekkürler..
Oh oh maşallah diyelim Rabbim kavuştursun yavrunuza inşaallah hayırlı mübarek evlat etsin şimdiden,selametle :)

Adetinin 7.gunu baslanmasi lazim mis ama adetliykende kullanan var 5. Gun basla sen bilirsin canim hakkinda hayrlisi olsun insaallahhh canimmm...

Pinkhouselife61 mrb canim ya ben bukonuyu acarken zaten hamileymisim. Hatta korktum sonra hamieyken sogan kuru bebege zarar veriyomu diye. Velhasil incir kurunu yapmamaa izin vermedi bebis :)
Merhaba cnm bende pko luyum.ilacsiz adet olamiyorum doktor asilama dedi maddi durum biraz skntili bu ay yaptramadm.onun oncesinde sogan kuru denesem diyorum.yarin adetimin 7.gunu baslasam diye dusundum.pko lu olup hamile kalanlari gordukce yerlere dusen umudum ayaklaniyo.Allahim bebegni sagliklica kucagina alabilmeyi ben ve benim gibi olan tum herkese bu duygulari yasayabilmeyi en tez zamanda Rabbim nasip etsin insaAllah.AMİN.

Mrb canim valla baslasan iyi olur. Once bi sogan kuru ve ondan sonrada incir kurunu dene. Bende denicektim ama sogan kurunden sonra hamiile kaldigim icin deneyemedim. Insallag sende sogan kurunden sonra hamile kalirsinda incur kurune gerek kalmaz :)

Mrb canim valla baslasan iyi olur. Once bi sogan kuru ve ondan sonrada incir kurunu dene. Bende denicektim ama sogan kurunden sonra hamiile kaldigim icin deneyemedim. Insallag sende sogan kurunden sonra hamile kalirsinda incur kurune gerek kalmaz :)
İnsaAllah cnm.sende adet duzensizlgi varmydi.ben evlenmeden once adet olmaynca btne basit gorunumlu kist olusurdu dgm kntrl hapyla giderdi bazen hc kist olsmazdi.kck kck kist yoktu.ama evlendim 54 kilodan 64 e ciktim bi agryla dr gttm pko oldgmu ogrendm kck kistler olsmstu.icimden hep olmsz dusunuyorm kndme engel olamiyorm seytan vesvese veriyo stresten uzak durmam lazm biliyorm.bana dua edermisin hamilenin duasi kabul olurmus.kalbinden beni de gecir olur mu ismim dilek

Dilekcim benim adet duzensizligim hic yoktu. Evlendikten sonra bi kac ay korunmadik cocuk icin olmayinca doktora gittim ve orda ogrendim pko oldugunu. Ama benimki ileri seviyede degildi. Belki o yuzden cabuk hamile kaldim. Ama senin icin dua edicem bu mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine rabbim tez zamanda sana bi evlat nasip eder insallah canim uzulme ve stresr girme mumkun oldugunca.

AMİN İNSAALAH cnm Allah razi olsun.ben tahlil yaptrdm dr tam polikistik degilsin demsti.ilk klomeb kullandgmda uc yumurtam gelsti kendlgnden ignesz catladi htta.anck o sira tasndgm icin tam degerlendremedm ogunu nasip deglms dmkki.gecen ay da klomen ictm bu sefer yumrta tam gelsmedi dr da beklemeyelm asilamaya gecelm dedi insaAllah asilamaya gerek kalmadan mis kokulum ruyalarmdaki yawruma kavusurum bende

Merhaba bende dört gündür sogan kürünü yapiyorum ama bas agrim oluyor zararlimi acaba . bu arada allahim herkesi sevindirsin

Gercekden inanmak istiyorum bu küre ben iki defa iki ayliken kayb etim iki bebegimde dünyaya gelmedi ama allahim hayirlisini versin ama cok üzülüyorum dört ay önce kab etim suan tekrar deniyorum sogan kürüne dört gün oldu basliyala ise yararmi sogan bilmiyorumki!!

Hayırlı günler arkadaşlar soğan kurunu deneyenler. Şu an bebeğiniz oldu mu bı yıl önce en son yazılmış

Merhaba arkadaşım tesadüfen sogan kurunu arastiriken yazını gördüm baya zam n geçmiş üstünden ama çok merak ettim bebeğin oldu mu ne yaptın ne durumdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…