• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ve hamilelik güncel

Merak edince

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
87
24
3
28
Selam arkadaşlar bu pazar günü soğan kürümü 15e tamamlayacam doktor hafif polikistik over var dedi. Yumurtlama yavaş oluyor dedi. Geçen ay klomen kullandım ovitrelle çatlatma kullandım ama olmadı adet oldum. Bu ay doktora gitmedim soğan kürünü uygulayayım dedim. Benimle aynı durumda olup hamile kalan var mı ? Boyum 1.63 kilom 74 kilomun da etkisi var mı acaba ? Lütfen bana destek olun ilk defa katılıyorum buraya 😔

Merhabalar yazdıklarınızın aynısını bende yaşadım ve şuan soğan kürüne başladım adetliyken içiliyor mu bilginiz var mı ?

Bu arada polikistik için kilonuz biraz fazla verirseniz iyi olur

Merhabalar yazdıklarınızın aynısını bende yaşadım ve şuan soğan kürüne başladım adetliyken içiliyor mu bilginiz var mı ?

Bu arada polikistik için kilonuz biraz fazla verirseniz iyi olur
Benim araştırmalarıma göre adetliyken içilmiyor. Adet bitiminde başlanıp 15 gün sabah akşam aç karnına içiliyor. Benim de bugün 15.günüm bitecek hamilelik olmasa da inşallah adetlerim düzene girer

Benim araştırmalarıma göre adetliyken içilmiyor. Adet bitiminde başlanıp 15 gün sabah akşam aç karnına içiliyor. Benim de bugün 15.günüm bitecek hamilelik olmasa da inşallah adetlerim düzene girer
Bana mantıksız gelen olay şu aslında soğanın adet söktürme özelliği var hani hamilelik düşünen biri için adet bitiminden sonra yumurtalama günleri oluyor yani o süreçte içmek zararlı olmaz mı

Bana mantıksız gelen olay şu aslında soğanın adet söktürme özelliği var hani hamilelik düşünen biri için adet bitiminden sonra yumurtalama günleri oluyor yani o süreçte içmek zararlı olmaz mı
Ben de onu merak ediyordum hep ama yumurtlama da aşağı yukarı soğan kürünün bittiği döneme denk geldiği için sıkıntı yapmıyormuş çünkü soğana hemen adet bitimiyle başlıyorsun geç başlayınca sıkıntı olur döllenmeye denk gelebilir
Ben bayağı araştırdım öyle başladım inşallah bi aksilik çıkmaz bu sabah da içtim akşamında bitecek zaten

Sen ne kadar oldu bebek düşüneli

1,5 sene oldu aşılama oldum bir kere tutmadı bu ay tekrar olacağım şuan adetin 2. Günündeyim yarın doktora soracağım soğan olayını eğer sorun olmaz derse bende 1 hafta içerim
Hadi inşallah Allah ikimize de nasip etsin en güzel şekilde 🥰

Ben de aynı durumdayım. Zayıfım ,adetim hep düzenli asla bir gün şaşmaz . Ultrasonda bir baktı doktorum bana da gösteri bir sürü kistik yapılar var. Femara kullandım yumurtam iyi oluştu ama gebelik olmadı dün adet oldum yarın tekrar gideceğim tüp bebek için ısrar etcem. Bana, polikistik olduğunda gebelik şansı daha çok oluyor aslinda dedi anlamadim o yüzden hemen tüp yapmayalım bekle dedi.

Ben de aynı durumdayım. Zayıfım ,adetim hep düzenli asla bir gün şaşmaz . Ultrasonda bir baktı doktorum bana da gösteri bir sürü kistik yapılar var. Femara kullandım yumurtam iyi oluştu ama gebelik olmadı dün adet oldum yarın tekrar gideceğim tüp bebek için ısrar etcem. Bana, polikistik olduğunda gebelik şansı daha çok oluyor aslinda dedi anlamadim o yüzden hemen tüp yapmayalım bekle dedi.
Çünkü polikistik over de bir sürü yumurtaya sahibiz sadece onları büyütüp çatlatamıyoruz büyütüp çatlatsak şansımız çok yüksek 😅
Senin kaç yıl oldu peki

Merhaba soğan kürü yaptğmz sırada ilişkiye giremiyor muyuz onu anlamadım ben? Yani kürü uygularken hamile kalmışsak ne olur?

Kızlarr cumartesi adetim bitti pazar başladım soğan kürüne. Bugün 2. Günüm fakat pıhtı gibi ara kanama oldu bırakmalı mıyım,yoksa devam edeyim temizleniyor diye normal belirti mi.. Ağrı sızı vs yok.

Kızlarr cumartesi adetim bitti pazar başladım soğan kürüne. Bugün 2. Günüm fakat pıhtı gibi ara kanama oldu bırakmalı mıyım,yoksa devam edeyim temizleniyor diye normal belirti mi.. Ağrı sızı vs yok.
Bazı kişilerde temizleme yaptığından kanama ağrı oluyormuş bende akıntı kanama olmadı ama kasıklarım hafif ağrıyordu
Normal bence çünkü temizliyor

Back