- 1 Mayıs 2020
- 1.394
- 1.217
- 83
Saraçoğlunun kürü bu mor soğanla yapmayın diyordu adam videoda bilginiz olsunMerhaba ben düzenli olarak soğan kürü denedim bende bir etkisi olmadı kisim hala var ve hamile kalmadım herkes mor soğan dene dedi bir de öyle deneyeceğim umarım sende işe yarar
Canım ben test yapmadan benden lekeler geldi sanırım hasta oldum bu ayda kısmet değilmişAy duam senle bekliyorum güzel haberleri evet kediler hissederler
Ah olsun çiçeğim bir dahaki ay bizi bekliyorCanım ben test yapmadan benden lekeler geldi sanırım hasta oldum bu ayda kısmet değilmiş
Öyle valla yapacak bir şey yok nasipte değilmişAh olsun çiçeğim bir dahaki ay bizi bekliyor
Bunu duyduğuma üzüldüm Rabbimden hayırlısı şuan hamile misiniz yada başka bir yöntem deniyor musunuzBen aylarca çörekotu bal kürünü denedim.sonuç hep negatifti.adetin 2.günü başladım 10.gününe kadar yedim.soğankürü yapamazdım midem rahatsız.yinede gebelik olmamıştı.
Ben bu ay yaptım yarın son günü kürün bakalım bu ay düzenli bir ilişki olmadı ama belli olmaz deneyin sizdeMaşallah bana da bu ay doğum kontrol hapı verdi bekliyorum adetimi denemek için
Öyle acımaz mı tadıKizlar kabuğuyla birlikte yapın en pis dış kabugunu soyun ama yine sarı kabugu kalsın onla kaynatin
Yok çok acı olmuyor olsada dayaniyorsun daha faydalı oluyor öyle yapınÖyle acımaz mı tadı
Deneyelim ne zarar gelirYok çok acı olmuyor olsada dayaniyorsun daha faydalı oluyor öyle yapın
Hamile olduğum ay öyle yapmistim deneyin bu ayda öyle yaptimDeneyelim ne zarar gelir
Deneyeyim bu ay da hamile misinizHamile olduğum ay öyle yapmistim deneyin bu ayda öyle yaptim
Deneyeceğim teşekkür ederimBen yıkayıp en dış kabugunuda katiyorum
İnşallah Allah söyletmis olsunDeneyeyim bu ay da hamile misiniz
İnşallah güzel haberi bekliyoruzİnşallah Allah söyletmis olsundaha soğan kürüne devam ediyorum yarın son .bu ayda deniyorum bakalım inşallah.
MerhabaCanım reglime 1 gün kaldı tabi pco olunca aslında hiç belli değil biliyorsunhiç test yapmadım ama bilmiyorum aşırı umutluyum onun sebebini de soyliyim bir kedim var ve yumurtlama döneminden beri karnımin dibinden ayrılmıyor sürekli yanımda yatıyor, kediler için hissediyor diyorlar hafta sonu test yapacağım buraya mutlaka yazarım
Merhaba sonucunuz nedir ?Şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?