soğan kürü uygulayanlar

oz_me

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
288
0
selamlar bayanlar soğan kürü uygulayıp hamile kalan var mı aranızda ben bu ay uygulamayı düşünüyorum ?? hiç bir sorunumuz yok ama olmuyor artık kürlere başlıcamm :KK43:

Bende uygulamaya başladım inşallah faydası vardır çoğunluk iyi geliyomuş diyo hadi hayırlısı sen neden kullanmaya başlıcan cnm

Bende uygulamaya başladım inşallah faydası vardır çoğunluk iyi geliyomuş diyo hadi hayırlısı sen neden kullanmaya başlıcan cnm

bende kist felan yok herşey iyi ben denemeke amaçlı içicem cnm . iltihapta yook. ama eger kist varsa dr yok dedi ama görünmeyen kistlerde olabilirymuş. adetn kaçıncı günü başladın ?

bende adet düzensizliği var cnm nerdeyse 1yıldan beri adet olmuyorum ama soğan kürü kiste çikolata kistine adet düzenlemeye iyi geliyo ben duyduğum anda başladım yarın 6.günüm bugun baya akıntım oldu sancılarım var inşallah faydası olur hepimizin saraçoğlunun sitesinde adetten 7 gün sonr başlayın yazıyodu cnm

meraba kızlar bende varımmm :) bu ay 3. soğan kürüm olucak benim.hamile kalamasamda adetlerim düzenlendi biraz.hatta bu ay kist çıktı dr doğum kontrol hapı verdi onu içmeyecem kür yapacamm.sonucunu buraya aktarırım byyy

ben 2 ay önce 1 kez denedim. tadı çok kötü. ve çocuk bakımından da bi faydası yok.en azından bana olmadı. o yüzden tekrarlamadım, ama incir kürüne tadından ötürü daha olumlu bakıyorum. onu da denemek lazım..

asllında alışınca çokta kötü değil.ilk biraz kokuyo gibi oluyo.ama olsun yinede çok faydalı

çoğu kişi hamile kalmış ama . incir kürünü yaptım ben prolaktin ( süt hormonu) yükselti. soğan suyunun br zararı olmaz inş

çoğu kişi hamile kalmış ama . incir kürünü yaptım ben prolaktin ( süt hormonu) yükselti. soğan suyunun br zararı olmaz inş

incirmi yükseltti.incir yumurtanın büyümesini sağlıyo canım.havuçla yaparsan havuçta çatlatıyor.

öyle evet ama benm süt hormonlarımı yükselti :KK43: şimdi soğan içicem sonra olmazsa onuda denicem artık tek çare napalım :KK43:

selamlar bayanlar soğan kürü uygulayıp hamile kalan var mı aranızda ben bu ay uygulamayı düşünüyorum ?? hiç bir sorunumuz yok ama olmuyor artık kürlere başlıcamm :KK43:

merabalar bende başladım ama soğan kürü mideme dokundu bırakmayı düşünüyorum

Bu kür hamilelik içinmi uygulanıyor?Arkadaşımın 55 yaşındaki annesi bunu zayıflamak için içiyor

Bu kür hamilelik içinmi uygulanıyor?Arkadaşımın 55 yaşındaki annesi bunu zayıflamak için içiyor

zayıflatıyormuşta hemde kistlere etkisi var adet düzensizliğine falan.zaten soğan antibiyotik gibi bişey

X