- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Hımm bnm son adet tarihim 21 mart adet olamıyorm dr gitcem bu hafta içi. Pco var tedavi baslanır heralde. Ama bn 7 ay önce kimyasal düşük yasadım yani bir kere gebelik olustu. 4 aydır da deniyorzHayır hiç gebelik oluşmadı. Yumurtlama tedavisi gördüm. Bu son ay. Artık olmazsa aşılamaya geçeceğiz. Adet tarihim yarın normalde ama bilmiyorum.
Canım gittinmi doktora ?Hımm bnm son adet tarihim 21 mart adet olamıyorm dr gitcem bu hafta içi. Pco var tedavi baslanır heralde. Ama bn 7 ay önce kimyasal düşük yasadım yani bir kere gebelik olustu. 4 aydır da deniyorz
Canım gittinmi doktora ?
Allah hayirli etsin bu arada saglikla kucagina alırsın inşallah:)Nunuco hamile kalmışsın sogan kürüyle mi hamile kaldın bi sorunun var miydi canım
Canim ilk gebeligimde aralıkta düşü yapmıştım. Ocakta bu kuru yaptim. Şubatta tekrar hamileydim.Valla canım burda yapan bi kaç arkadasa sordm 1 kişi hariç yapan kişiler adet gununden öncehamile olduklarını öğrenmişler bn kesin yapcam
Suan inofolic combi kullanıyorm canam bakalım belki olmadı onuda denerimKızlar benim de bugün 2. günüm soğan küründe, denemek isteyenler için link veriyorum, çok umutluyum bu kürden, benim de bir düşüğüm var ve 1,5 senedir deniyoruz, hepimize şifa olsun bebişlerimizi getirsin inşallah
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
Canım inofolic combi kullanırken de yapabilirsin bu kürün bir zararı yok aksine faydası var, ben de inofolic combi kullandım ama bende işe yaramadıSuan inofolic combi kullanıyorm canam bakalım belki olmadı onuda denerim
Bnm sanırım onun vesilesi ile bugun yumurtam catladı dün agrım falan vardı. Bu sabahta yumurta akı kıvamında akıntm hayırlısı olsn bakalım nolcak :/Canım inofolic combi kullanırken de yapabilirsin bu kürün bir zararı yok aksine faydası var, ben de inofolic combi kullandım ama bende işe yaramadı
Hadi inşallah işe yarar canım sende , sonuçta her bünye farklı ,sende çok güzel etki göstermiş, yumurtanın çatladığını akıntıdan mı anladın peki, çünkü benim soğan küründe bugün 3. günüm ve takvime göre de yumurtlama tarihim 5 kasım ama bu sabah aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu, kesinlikle kürden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü hep günü gününedir benim, biraz sevindim biraz şaşırdım açıkçasıBnm sanırım onun vesilesi ile bugun yumurtam catladı dün agrım falan vardı. Bu sabahta yumurta akı kıvamında akıntm hayırlısı olsn bakalım nolcak :/
Aynen akıntıdan anlladm . Çok çok afedersin sabah lavaboya girince idrardan snra vajinadan yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı vardı peçeteyle aldm. İlk defa birde böyle oldu. :) biraz açık yazdm ama kusura bakma.Hadi inşallah işe yarar canım sende , sonuçta her bünye farklı ,sende çok güzel etki göstermiş, yumurtanın çatladığını akıntıdan mı anladın peki, çünkü benim soğan küründe bugün 3. günüm ve takvime göre de yumurtlama tarihim 5 kasım ama bu sabah aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu, kesinlikle kürden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü hep günü gününedir benim, biraz sevindim biraz şaşırdım açıkçası
Yok canım sağlık bu sonuçta tabii ki açık açık yazacağız, zaten peçeteye silince anlaşılıyor hemen aynen bende de öyle oldu, dün akşam da değerlendirmiştik, siz değerlendirebildiniz miAynen akıntıdan anlladm . Çok çok afedersin sabah lavaboya girince idrardan snra vajinadan yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı vardı peçeteyle aldm. İlk defa birde böyle oldu. :) biraz açık yazdm ama kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?